21 gü

Benim gibi eski eşini özleyen var mı?

Ben özlüyorum, zamanı geriye alsam onun kıymetini daha iyi bilirdim. Onu seviyordum ama evlilik teklifini, evliliğe hazır olmadığım için hatta neredeyse hiç evlilik istemediğim bir zamanda kabul ettim ama bunu ona hiç belli etmedim. Sevsem bile istemeyerek evlendiğim için çok hatalarım oldu. Bir anlık gaflete düşüp onu aldattım. Bunu yakaladı ve bana boşanma davası açtı. İki yıllık evliliğim aptallığım yüzünden bitti. Geriye dönüp bakınca kendimden nefret ediyorum, eski eşim beni gerçekten sevmişti çünkü. Hiçbir işe elimi sürdürmezdi, sürekli bana çiçek alırdı, öperek uyandırırdı, kahvaltıya götürürdü, masajlar yapardı. Ben istemediğim için üç yıllık kedisini bile sahiplendirmişti, sahiplendirdiği gece yatakta ağlarken ona "üff bir kedi için mi üzülüyorsun" deyip duygularını umursamazlıktan geldim. Evlenince erkekler genelde sevgisini kaybederdi ve karılarını sadece ev işlerini ve yemeğini yapan biri olarak görürdü, ama bizim evliliğimizde bu iğrenç kişi ben oldum. Şimdi beni her gördüğünde gözleri doluyor ama biliyorum ki benden bir o kadar da nefret ediyor ve bir daha asla hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Sizi sevenlerin kıymetini bilin
Benim gibi eski eşini özleyen var mı?