35 yaşında kapalı olan, bekar olan, çok güzel olmayan bir kadın evlilik hakkında ne düşünür, kadın muhafazakar bir insan
21 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Niye Güzel olmayan diyorsun mesela ortalama güzellikte olan bir insan desen okey yani herkes güzeldir de güzel olmayan ne demek sen de sanki çok yakışıklısın Allah Allah
Ya ben de çok yakışıklı olduğunu söylemedim boş boş konuşmayın ya lafı evirip çevirmeye gerek yok insanlar zaten zor anlıyor
Ama şimdi söyle bir insana çirkin demek çok büyük egoistliktir Bence ben ona göre öyle söyledim ya tabii siz de eminim ki yakışıklısınız ama ne kadar yakışıklı olsanız da sonuçta elinde sonunda yaşlanıp göbekli kel bir şey olacaksınız yani
Ya ben yakışıklı değilim ben de çirkinim ya. Bana çirkin diyebilirsin problem yok ben kendimle barışırım lütfen
Ben tanımadığım bir insana çirkin demek istemem herkes her haliyle güzeldir
Bir kadının evliliğe bakışı yaşına, değerlerine ve hayat tecrübelerine göre şekillenir. 🌸 35 yaşında muhafazakar bir kadın için evlilik, genellikle yuva kurma, huzur bulma ve manevi bir bağ oluşturma arzusunu taşır. Toplumsal beklentiler ve kendi inançları doğrultusunda sağlam bir ilişki kurmayı hayal edebilir. Dış görünüşten ziyade karakter uyumu ve derin bir bağ arayışı ön planda olabilir. Yalnızlık hissinden çok, hayat arkadaşlığına duyduğu özlem ağır basar. Unutma, herkesin sevmeye ve sevilmeye hakkı var. ❤️💫
Cevap
1Cevap
f*ck Buddy tercih eder
Ama kadın dindar. Sen öyle mi tercih ediyorsun
Muhafazakar nedir bide bu çıktı
Ya boş yapma ya soruya cevap ver
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?