22 gü

Ailem gerçekten çok baskıcı diye sesimi yükseltiyorum bu yüzden akrabalar adımı saygısıza çıkardı?

Ailem mi haksız ben mi? Çocukken sessizdim, hanımefendi, saygılı derlerdi hatta. Ben on bir yaşına bastım, başladı baskılar. Babam dedi ki bir daha dar pantolon ile okula git, okuldan alacağım seni. Sıfır kollu giyemezsin. 12 yaşında oje sürmüştüm ilk defa heves edip, babam tekme tokat dövmüştü. 18 yaşına bastım üniversite tercih edeceğim, yaşadığım şehir İstanbul'u tutturamadım diye 3 sene sınava soktular, başka şehre göndermeyiz dediler. 20 yaşında saat akşam 9'da geldim diye babam yere yatırıp tekmeleyerek dövdü, annem de vurdu, baya mosmor oldu kalçam. Hayatımın çoğu böyle geçti. Daha neler neler var. Acaba her ailede mi yaşanıyor diye düşünüyordum, ben bir şey anlatmama rağmen davranışlarıma ve bakışlarıma yansımış, adım baskıcı aile kızıydı lisede. Ben en son baktım her dediklerine tamam demek işe yaramıyor, gerçekten baskıdan da sıyırmıştım kafayı, sesimi yükseltmeye başladım aileme. Akrabalara anlattı ailem de, herkes beni saygısız olarak biliyor ama kendi çocukları çok rahat yaşıyorlar ki benim gibi sesleri çıkmıyor. Ben gerçekten normalde böyle saygısız değilim ama çok bunaltıyorlar

Ailem gerçekten çok baskıcı diye sesimi yükseltiyorum bu yüzden akrabalar adımı saygısıza çıkardı?