3 gü
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Direkt idam edilsin ki bir de ceza cinayeti işlemeye kalkamasın
Direk ölsünler diye mi düşünüyorsun. Mesela sen polis olsan ve öylelerini direk öldürme yetkin olsa olay yerinde acımadan zevkle öldürür müydün (tecavüz suçu kesinse)
Evet gelmeli. Hadim, sonra işkence ve sonra idam üçlü set paketi olsun adilere 😈
Sende olsan elinde yetki olsa ve eline geçse öyle biri nasıl yapardın. (Tecavüzcü olduğu kesinse) (yazdıktan sonra istersen kaldırırım rahatça yazabilirsin)
Yav ben yorumumdan niye çekineyim, kaldırmana gerek yok yani cevabımın arkasındayım. Bende yetki olsa onların o pis şeylerini işkence çektire çektire keserdim baltayla🤣🤣sonra da onlara yedirirdim kendi şeylerini jssjsj
Anladım yani hatta mesela çocuklara Karşı işlenmiş bir suçsa ve eline geçse elinde olsa o zaman hiç acımadan penisini canlı canlı hissettirerek zevkle keser miydin ve sonra öldürür müydün ve başka neler yapardın
Ne duymak istiyorsun? Öldürürdüm evet affı yok bunun. Hele çocuklara düşünmek istemiyorum
Hayır sen önce hadım sonra işkence sonra idam demiştin. Yani direk mi öldürürsün yoksa bu büyük suçu nasıl ne şekilde cezalandırırsın elinde olsa
O dediklerim hâlâ geçerli. Önce hadim sonra her türlü işkence ve sonra da idam.
Sana şunu sormak istiyorum mesela sen elinde olsa bunları yapsan bir kız olarak penisini canlı canlı keserken falan kan görünce etkilenmez misin. Yoksa o an kendini kontrol edip ceza odaklı olup zevkle yapabilir miydin
Ay ne bileyim ben yaa
Tamam o son soru olsun 😂
Ama istediğin şey kan görmeye dayanabilmek ve canlı hadım gibi şeyleri memnuniyetle yapmak mı kısaca
Öyle şeyleri görmek istemem ben
Çeliştin ama 🙄
Sana Bir saygısız mı yaptım ve konuşmak istemediğin konuda ısrar mı ettim
Israrla soruyorsun bu konuyıu
Hayır baştan okursan çok saygılı olduğumu görürsün
Ayrıca net olmayan çelişkili cevapların da olduğu için çıkmaza girdi
Saygısızsın demedim
🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦
...
Bak şu an sana sormak istediğim başka alakasız bir konu var çok kişiye sordum sana da sormak istiyorum aşk ilişkileri be biraz da Cinsellikle ilgili cevabını gerçekten görmek istiyorum ama sen bilirsin istemezsen sormayayım
Buyur sor
Mümkünse özelden sorabilir miyim bu konuda gerçekten rahatça çekinmeden konuşmanın istiyorum çünkü biraz tartışmalı
Ok
Vatandas72 ben
Sana yazamıyorum
tamam
Bana niye böyle bir şey soruyorsun 😂 oradan çok mu bu konuda uzman görünüyorum 😂😂
Hayır uzmanlıkla alakalı değil düşüncelerini soruyorum istemeden rahatsız etmedim umarım. Çok kişiye sordum sana da sordum düşüncelerini rahatça yazabilirsin
Yok caniim.. bilmiyorum hadım edilmemeli.. üçüncü dünya ülkesi değiliz. Ama ABD örnek alınabilir bu konuda. Orada kadına karşı herhangi bir şiddette hayatın biter.
Belki kimyasal hadım vardır orada. Idam zaten var biliyoruz. Yalnız ABD demokrasi götürdüğü üçüncü dünya ülkelerindeki cezaların aynısını uyguluyor işte nereye demokrasi goturuyormus ahhahah
Orada kadına karşı herhangi bir şiddette, mimleniyorsun.. herhangi bir kamu kurumunda çok kötü muamele görüyorsun. Toplum içinde saygınlığın kalmıyor.. bildiğim kadarıyla böyle
Abd zaten dünyanın en büyük yalancısı da
Şöyle sorayım sana tecavüz gibi suçluların direk öldürülmesini mi istiyorsun. Mesela sen polis olsan ve tecavüzcüleri olay yerine direk öldürme (infaz) yetkin olsa acımadan zevkle öldürür müydün (suçu kesinse eminsen)
Zevkle falan öldürmezdim. Onu hasta ruhlu insanlar yapar.. hasta insanlar da polis ve kamu güvenliği sorumlusu olmamalı zaten. Bence müebbet hapis ve sonunda idam olmalı evet.. mağdur ne kadar küçükse yaşı, o kadar ağır ceza olmalı. Bir çocuğun hayatını öyle mahvedemez yani. Sonra da elini kolunu sallayarak gezecek..
Zevk kelimesini amaç değil sonuç olarak düşün. Yani yaptığından üzülmeden memnuniyetle yapmak anlamında düşünürsek Okey mi
Okey değil dostum. Niye kendi fikrini dayatıyorsun şu an bana. Zevk mevk değil bi insanı öldürmek. Öyle zevk alırım diyen de ya bunun ölmenin anlamını bilmiyordur ya da ruh sağlığı bozuk hasta bir insandır.
Benim fikrim olduğunu nerden çıkardın. Ben fikrimi söylemedim ki sadece sordum. Ama öyleyse yani acımadan mı öldürürdün yani
Öldürmezdim. Ben niye elimi kirleteyim. Devlet versin cezasını. Hayır bana zevk almak nedir onu açıklıyorsun ya işte bu dayatmadir. Zevkle falan insan öldürülmez demişim en başta zaten.. neden fikrimi değiştirmeye çalışıyorsun? Iste bu dayatmadir dediğim bu..
🤦🤦🤦🤦
İdam gelmeden bu iş uzar da uzar tecavüzcü ya çocuklarına devlet baba bakmayı bırakırsa Allah'ın izniyle devamı gelecekte işte 🤦♂️
@mına koyduğum çocukları olacak tecavüzcü kelimesinden sonra
Bunları hadım etsen gtlerini zktirir. En iyisi idam...
10 gündür ayni seyi yazip duruyorsun hadim oldunda hadim arkadasmi istiyorsun anlamadik ki mk
Keslan
Kestir lan sende kurtul bizde mk yobazi
S.. r git lan sen önce kendini göster y... rak
Sende tecavüz sabikali degilsen bende bişi bilmiyorum mk her kim ahlak dersi ve bu tür yollara basvurup algi yapiyorsa bilinki o srefsizde her b. k vardir kısa ve net
Yalancıyı...
Ayrıca ben soruyorum bir düşünce belirtiyorum beyinsiz
bu düşünce nerden geliyor aklina peki bu tür işlerimi kovaliyorsun bunuda düşündünmü la sapik
Yargısız infaz yapıyorsun hala aq beni tanımıyorsun bilmeden konuşuyorsun. Sen önce kendini göster kendini beynine soktuğum
Mk evladi bana gizlenme diyene kadar sen cik acikca paylasim yap kimden korkuyorsunda gizleniyorsun beynine degil mına soktugumun
Böyle _götsün_ işte sen
Ne hadımı? Sallandırsınlar meydanda ve vinç ile gezdirsinler. Ateşe de verebilirler.
Sen olsan bu cezayı uygulama yetkin olsa tecavüzcüleri acımadan canlı canlı hissettirerek hadım eder miydin zevkle keser miydin (tecavüzcü olduğu kesinse)
Bence direk idam gelmeli iğne ile uyutsunlar öyle pislik insanları.
Mesela sen polis olsan ve öylelerini direk öldürme yetkin olsa olay yerinde acımadan zevkle öldürür müydün (tecavüz suçu kesinse)
ben hassas bir insanım o yüzden ben polis olamazdım shshsh. zaten idam cezasında iğne ile uyutma Türkiye'de zaten yok maalesef 🤷🏻♀️ Amerika'da filan vardı ve onu polisler yapmıyordur diye düşünüyorum.
Varsayım olarak düşün sorumu. O zaman evet mi
İşte hassasım dedim ya o yüzden ben bir pisliğin canını almak ile uğraşamam ondan ne kadar nefret etsem bile.
Öyleyse şöyle sorayım
"Başkası yapsın başka bir polis onu bu yetkiyle olay yerinde zevkle öldürsün buna memnun olurum ama yapan ben olmayayım "" şeklinde mi düşünürsün
Aynen öyle
Kan görmekten mi çekiniyorsun o yüzden mi
iğne ile öldürünce nasıl kan göreceğim? Sjsjsj
Öyleyse öldürmekten mi korkuyorsun neden hassasın yani neden tam olarak
Hassasım işte bunun bir nedeni yok bazı insanlar yapı olarak soğuk kanlı olamaz. çabuk etkilenirim, çabuk psikolojim bozulur.
Anladım duygusal davranırsın ve vicdanlı bakarsın biraz da o şekilde mi
Hayır öyle bir insana acımam ama ben yapmak istemem kısacası yani
Anladım yani
"""ne olur ne olmaz yapan ben olmayayım etkilenebilirim 😂 ama öyle birini başkası öldürsün zevkle izlerim ve desteklerim"" şeklinde mi
Daha acılı bi seçenek olmalı
Kurana göre tecavüzün cezası var mı?
Tabi gelmeli
Sende olsan yetkin olsa tecavüzcüleri acımadan canlı canlı hissettirerek hadım eder miydin zevkle yapar mıydın bunu (tecavüzcü olduğu kesinse)
Ay ne bileyim
🤣
Yani ne hissediyorsun ne olmalı sence olmalı mı
Yazik ya adama hadim olmasin
Tecavüzcü biriyse?
Topuguna sIKARIZ
Niye engelledin beni amacım seni rahatsız etmek değildi. Rahatsız ettiysem özür dilerim ama boş yere engelledin bence
İdam gelmeli direkt
Anladım direk öldürülmelerini mi istiyorsun. Mesela polis olsan ve öyle suçluları canlı yakalama mümkünse bile öldürme yetkisi olsa acımadan zevkle öldürür müydün (tecavüzcü olduğu kesinse)
İnfaz kanunu düzenlense yeterli.
Sen olsan bu cezayı uygulama yetkin olsa tecavüzcüleri acımadan canlı canlı hissettirerek hadım eder miydin zevkle keser miydin (tecavüzcü olduğu kesinse)
Ceza kanunu öc almak ve misilleme amacıyla değil, toplumsal barışı korumak ve failin yeniden topluma kazandırılması amacıyla yazılmıştır. Tekerrür halinde cinsel dürtülerini kontrol altına almak için “tedavi” amacıyla kimyasal hadım uygulanabilir.
Yapay zekaya mı sordun 😂
Ceza genel ilk ders
Senin düşüncelerin neler bu konuda (istersen özelden yazayım sana orada rahatça yazarsın)
trans olur bu zihniyetsizler bu sefer de
hayır ben meydanda sallandırırdım
Direk ölsünler diye mi düşünüyorsun. Mesela sen polis olsan ve öylelerini direk öldürme yetkin olsa olay yerinde acımadan zevkle öldürür müydün (tecavüz suçu kesinse)
Tamam söyle merak etme sileceğim yorumunu söz
""Mesela sen polis olsan ve öylelerini direk öldürme yetkin olsa olay yerinde acımadan zevkle öldürür müydün (tecavüz suçu kesinse)"""
Demek böyle bir şeyi zevkle yapardın. Hakediyorlar diye mi
Ve sadece tecavüzcüler için mi yapardın bunu
Gelmeli
Kesinlikle gelmeli
Hayir seks yapmaya gelmeli
Gelmeli bence
ya da idam edilmelidir
Evet
Kesinse evet
Boynunu kesiver bence