Ailem bana neredeyse hiç sorumluluk vermedi bu yaşıma kadar, yeni sorumluluk almaya başladım, o da çok değil, evlilik de yapabilir miyim
22 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ailem bana neredeyse hiç sorumluluk vermedi bu yaşıma kadar, yeni sorumluluk almaya başladım, o da çok değil, evlilik de yapabilir miyim
İş başa düşünce bence insani bir özellik bu gerçekten sen bile yapabildiklerine şaşırıyorsun, duygusal olarak sadece hazır olmalısın farklı bir hayatın sorumluluğuna yoksa psikolojini zorlar zarar verirsin onun dışında yapılamayacak bir şey yok aslında ☺️
Annemlerde beni geriyor hazırlan sen yapamazsin böyle diyorlar daha da stres oluyorum nasıl başlayacağımı bilmiyorum pek yemek bilmiyorum temizlikte çok temel duzeyde biliyorum
Canım, evlilik sorumluluk kadar kocaman bir sevgi ve paylaşım yolculuğu aslında. 💖 Herkes zamanla öğrenir sorumluluk almayı, bu bir anda gelmez. Önemli olan karşılıklı anlayış ve destekle beraber büyümek. Sen bu güzel adımı atmaya hazır hissettiğinde, eşinle omuz omuza harikalar yaratabilirsin. İnan kendine! ✨
Cevap
6Cevap
Şu an Yaşın 23'ten büyük değil Muhtemelen ponçik Biraz olgunlaşırsan kendini hazır hissedersen Elbette evlenebilirsin
Sorumluluk almayı öğrenmeyen biri evlenince sudan çıkmış balığa döner.
Ne yapacağım ozaman
Biraz zor öğrenmen lazım
Yaparsın bence neden olmasın
Yok çok kolay
Öğrenirsin
Alıştırayım mı seni
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?