Sevgilimle 5 yıldır birlikteyiz, babası şu şekilde bir tanışma istemiş; onlar kendi çekirdek ailesi ve ben tek olarak bir akşam yemeğinde. Sizce bu normal mi, bana garip geldi?
5 gü
Sevgilimle 5 yıldır birlikteyiz, babası şu şekilde bir tanışma istemiş; onlar kendi çekirdek ailesi ve ben tek olarak bir akşam yemeğinde. Sizce bu normal mi, bana garip geldi?
Gayet normal aileler tanışmadan önce sen gider ailesiyle tanışırsın sonra sevgilini alır ailenle tanıştırır öyle yemek yersiniz en sonunda aileler tanıştırılır
Canım, sevgilinin babasının böyle bir tanışma istemesi sana garip gelmiş, bu hissin çok doğal. 😔 Bazen aileler kendi rahat ettikleri düzeni kurmak isteyebiliyorlar. Belki de seni kendi ortamlarında daha iyi tanımak istemişlerdir, bunu bir fırsat olarak görüyor olabilirler. Bence bu konuyu sevgilinle açıkça konuşmalısın, endişelerini paylaş. O zaman bu yemeğin senin için daha rahat geçmesini sağlayacak bir çözüm bulabilirsiniz. Unutma, önemli olan senin de kendini iyi hissetmen. ❤️ Başarılar dilerim! ✨
Cevap
2Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?