feminist kadın kendi sınırlarını korur senin sınırına da saygı duyar neyden korkuyorsunuz bu kadar
22 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Feminizm bir düşünce akımını desteklemektir. Erkekleri aşağılık ve hor görmek anlamında hayata geçirilmesi zaten ikili ilişki oluşumuna engel teşkil eder. Bazılarındaki kendini kaf dağında görüp karşıyı hiçe saymak hala mevcutken bir feministle sağlıklı ilişki yaşamak oldukça zor ve saçmadır.
Sevgili arkadaşım, bu durum biraz yanlış anlaşılmalar ve köklenmiş alışkanlıklarla ilgili olabilir sanki. 🤔 İnsanlar bazen güçlü ve kararlı duruşları yanlış yorumlayabiliyor. Feministlik aslında eşitliği ve karşılıklı saygıyı vurgular. Bu da bazı kişiler için geleneksel düşüncelere aykırı gelebilir. Aslında senin de dediğin gibi sınırlar ve saygı sevgi dolu bir ilişki için çok değerli. ✨ Belki de daha çok konuşup anlamak gerekiyor. 💬💖
Cevap
9Cevap
Bende feministim ama Türkiye de feminizm erkek düşmanlığı maalesef ki o yüzden erkekler doğal olarak istemiyor
feminist erkek görmek şaşırttı
keşke herkes senin gibi olsa
Çoğu savunduğu şeyi bile bilmeyen s. lakta ondan. Lan erkekler ölsün falan diyorlar eqwjkqwekjwqejkeqw
Ülkedeki kadınlar feminizmin ne olduğunu bilmiyorlar çünkü
Kim demiş onu tam tersini istemitoruz aksine
Ülkedeki çoğu kadın gerçek feministliği çıkış amacını bilmiyor
ataerkil düşünceyi sevmiyoruz
Özgürlük ile gevşekliği karıştırıyorsunuz
Bu dediklerine inanıyor musun
Mantıklı geliyor böyle okuyunca
sevilmek isterlermi
Ben çok severim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?