Çekilmeyecek insanla bir ömür yaşamaktansa boşanıp kurtulmak çok iyi 2 ay önce boşandım şimdi tek yaşıyorum mutluyum 😃 çocuk da yok
22 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Erkeklerle nasıl sevişiyorsunuz ya kıllılar kokuyorlar holo holo dağ ayısı gibi sesleri var. Kızlar öyle değil tertemiz yumuşacık tenleri var mis gibi kokuyorlar pamuk gibiler ohh çok güzel iyi ki varsınız kızlar 💐💝
Canım, hayatımızın kontrolünü ele alıp kendimiz için en doğru kararı vermek gibisi yok. Huzur bulduğun ve mutlu olduğun için çok sevindim! 🥰 Kendi yolunu çizmen ve iç sesini dinlemen harika bir başlangıç. Unutma, asıl olan senin iyi oluşun ve ruh sağlığın. 🙏 Kendine iyi bak. ✨
Cevap
23Cevap
Tamam da evlilik zindanına hiç girmemek varken neden koşa koşa gidip giriyor, sonra da çıkabildim diye mutlu oluyorsunuz onu anlayamıyorum işte
Yahu sisi nasıl yetiştiriyorlar cidden anlamıyorum. Eblenmeden önce hiç mi bakmıyorsunuz dedenize nenenize ya da ananıza babanıza.
Koloniye hoş geldin. Ben 3 yıldır sen gibiyim çocuk ta yok efsane iş. Üstelik bşr sahil kasabasında yaşıyorum egede
Mis gibi hatta hayat kaliteni daha da artıracak şeyler var
Aynen başkasının adam edemediğini sen edemezsin en iyisini yapmışın
1 yıl sonra tekrar konuşalım bu konuyu canım
İyiki boşalmak var diye görünüyordu biraz 😂😂😂
Geçmiş olsun huzurlu isen iyi
İnsan mutlu ilolmak için evlenir
Anlaşamıyorsanız boşanmak en doğru karar
Ben 20 yıl önce o işi yaptım, yalnız yaşıyorum
Hayırlısı iyi bari çöpsüz üzüm
Ama yanarsın 🤣
Ne kadar nafaka alıyorsun
Ohhhh
haklısın
Kendi seyini parmaklarsin artik
Sana erkek tarafı olarak katılıyorum 😀
Hayırlı olsun :D
🤣🤣🤣🤣 az daha var
Ne kadar evli kaldın
Peki özel değilse ayrılma sebebi neydi anlaşamamak mı
Evet bazı konularda ortak noktayı bulamadık insanın bazı huyları evlendikten sonra ortaya çıkar çünkü evliliğin getirdiği bi sorumluluk var ve herkes kaldıramıyo ya da bu sorumluluğun baskısı sonucu daha önce görülmemiş tavırlar davranışlar hasıl olur böyle olunca ayrılık kaçınılmaz olur
Cok takdır ettım
Yasin dogrumu
Aynen öyle
Evettt
Neden konu ne
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?