Evde sürekli tadilat yaptığım için eşim benden bıktığını söyledi, boşanalım dedim, kabul etmiyor, artık benden bir şey isteme diyor
23 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eşin büyük ihtimalle sürekli tadilat ve yarattığı stres yüzünden yorulmuş, bu yüzden uzaklaşma ve sınır koyma ihtiyacı hissediyor. Sende biraz şu tadilat konusunu gerçekten azaltıp eşinin rahatsızlığını ciddiye al, açıkça konuşup ortak bir denge bulmaya çalış ki boşanma yerine önce iletişim ve sınırları düzeltmek daha doğru olur şimdilik bu konuyu kapat ve açma.
Evde sürekli tadilat nedir ki? Sürekli tadilat olmaz ki. Tamirat olmasın o?
Maliyeti bir yana içinde yaşarken tadilat yaptırmak çekilecek dert değil. Psikolojik olarak çok yoruyor insanı. Eşin haklı, ben olsam da hopppp dur derim.
Zemin boya koridor fayans alçı falan tür işler istem biri bitiyor başka byer başlıyor ona kiziyo ama çok da güzel oluyor
Canım, eşinin bu kadar yorulması seni de incitmiştir eminim. 😔 Belki o tadilatlar değil, altında yatan başka beklentiler var? Eşinin neye ihtiyaç duyduğunu anlamak, ona bu alanı vermek çok önemli. 🛋️ Sakin bir anınızda açıkça konuşun, birbirinize yeni ve huzurlu aktivitelerle zaman ayırın. İlişkinize birlikte yeni bir denge katabilirsiniz. ✨
Cevap
18Cevap
Tadilat yüzünden mi boşanacaksınız ahahha :)
Masraf çıkardığım için borçlandigi icin
Ahahah nr olacak kız tadilat masrafından :) kaç paradır en fazla :) yazık sana
Çalışıyormuş hiç parası kendine kalmiyormus hiç evin tadilatı bitmiyormus hamster gibi hissediyormus kendini. Bu evin işi nezmaan bitecek diye soruyor daha iki odaya panjur taktiracaktim sanırım ahirete kaldı sjsj
Hamster mı haha :) ahahha yok ya birazdan o harcasın parayı taktırırsın nerde yasıyrosunuz
Karadenizde değil 🤗
Bende değilim ya sen söylesene korkma almam seni ahah :)
Ben çok masrafliyim zaten iki güne pişman olursun atacak yer ararsın ahaaha
Ahahahq :) inan ben para yüzünden kimseyi bırakmadım bırakmam ;) sana feda olsun derdim hwralde :)
Neguzel dengine denk gel inşaallah
Dengime gelmedim :) sen nerden?
Bosanacaksam da iki panjur bı laminant için bosanayim başka bi kusurumuz olmasın hadi ben kaçar iyi günler kardesimm
Sanada iyi günler istersen t@k! b yap konuşuruz arada
İstemem
Sorun yok tadikatçı sen bilirsin
Çözüm belli artık bir şey isteme. Bunun için evliliğini neden bitiresin abla?
Yorumları okudum da dediğin gibi sadece onlari yaptirdiysan tamirat için kocan bence ödemesi zoruna gidiyor heralde
Valla tadilat sesinden gürültüsünden bende rahatsız olurum.
Adamı bezdirmişsin tadilat yüzünden oturun sakince artık
Tadilat yapmak bıkmak ile neden hemen boşanma ya başvuurusunuz bu kadar basitmi boşanmak
Artık eve para harcamami istemiyor herşeyi başıma kalkiyor
Para senin paran mı onun kazancımı
Onun kazancı
İşte oda kendi kazancını bana sorarsan benim görüşüm olarak diyorum kendi ailesine yediremediği için kuduruyor
Kendi ailesi ona muhtaç değil
Cimrilik o zaman
Boşanmaya dünden razisin. o yüzden mi masraf cikartiyorsun
Ben çabuk sıkılıyorum bana özensiz davranmaya başladığında boşanmakla tehdit ediyorum
Evde takım taklabat gezen bir kadını kimse istemez. O ne öyle 😁
Ben yapmıyorum yaptırıyoruz ustalara
Niye
adam bıktım demiş boşanalım dememiş ki
Biktiysa bosansin napim
İsteme adamdan artık bisey
Tamam
Eve bakman bence çok güzel iyi yapiyorsun
Gel bide ona sor para biriktiremedigi için borçlandigi için cildiriyor
Onun yuzundede günah keçisi arıyor
Tam benim kafadasın😂
Bence de bosaninc
Haklı adam ev şantiyeyse huzur hissetmiyordur adam
Gemi tamiri mi yapıyorsunuz. Eşin neden yapmıyor
Niye sürekli tadilat yapıyorsun ki
Gerektiği icin
Sen niye yapıyorsun eşin yapmıyor
Ben kendim yapmıyorum zaten boyanacaksa boyacı geliyor laminant değiştirdim parkeleri degistridim ben istiyorum kocam ödüyor ustalar yapıyor. Hayır demiyor yaptırıyor sonra lafını ediyor bıktım diyor bende bosanalim ozaman biktiysan diyorum göndermiyor masraf çıkarıp durma diyor
Haklı olabilir sürekli masraf adama yük oluyordur belki
sabret barisirsinizya
Beraber mi yatıyorsunuz
Niye ev cokmu eski dokuk
Hayır evimiz güzel. Bikac odada sknti vardı bende onları yaptırmak istedim yaptırdı kendi de beğendi şimdi başa kalkma zamani
Mal mı bu güzellikleri temizliği kim semez
Ben çalışmıyorumya oyuzden
Nasıl olacak
Ne tadilatı 🤔
Duvar kapı zemin
Ne yapiyosun mesela
Düzelir bırak sende evde amalelik yapmayı
Adamı durtmussun neden sürekli tadilat?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?