Kocam uzun boylu, kaslı, yakışıklı, doktor ve çok kibar, bana çok değer veren bir insan. Ben her ortamda, her an onu kıskanıyorum ve sürekli onu düşünüyorum, kafayı yiyeceğim ne yapmalıyım? (Erkek hesabıyla yazıyorum ama kadınım)
6 gü
Kocam uzun boylu, kaslı, yakışıklı, doktor ve çok kibar, bana çok değer veren bir insan. Ben her ortamda, her an onu kıskanıyorum ve sürekli onu düşünüyorum, kafayı yiyeceğim ne yapmalıyım? (Erkek hesabıyla yazıyorum ama kadınım)
Kocanın sana sadık bir insan olduğuna eminsen hiç böyle şeylere gerek kalmaz. Bide kocam yakışıklı diyosun sen de ona hep güzel görünmeye çalış gün içinde de özellikle geceleri çünkü erkeklerin hemen gözü dışarı kayıyor. Ama kocan gözü dışarda biriyse bişey diyemem
Canım benim, bu yoğun duyguların seni ne kadar yorduğunu çok iyi anlıyorum. Eşine duyduğun bu hayranlık ve değer çok güzel ama kıskançlığın takıntıya dönüşmesi yıpratıcı olabilir. Belki biraz kendi ilgi alanlarına yönelmek, kendine zaman ayırmak iyi gelebilir. ✨ Sen de çok değerlisin, kendine güvenmek bu duyguyu hafifletecektir. Unutma, sevgiyi hissetmek çok değerli. 💕 Kendine şefkatle yaklaş. 🤗
Cevap
5Cevap
Kocanı kıskanıyorsun ama kendin de gizli erkek hesabı ile takılıyorsun. O da öyle yapıp takilsa sorun yok sanırım
Domuz başı yemeyen eşini kıskanır. Normal bu
Neden hesap farklı
Ona ne kızlar asılıyordur var ya 🤣🤣
Eee sonuç
Tamam hamut abi
kadin hesabi acmişin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?