Kötülerin her daim sevilip iyilerin hep yalnız kalmasının sebebi nedir?
5 gü
Kötülerin her daim sevilip iyilerin hep yalnız kalmasının sebebi nedir?
Hangi erkek olursa olsun karşı taraftan en ufak ilgi görünce bi havalar bi kabarmalar. Geçen hafta babamın dayısının bi akrabasiyla aile tanıştırmasi sonucu konuşmaya başladım ilk günler çok tatlı şeyler yazıyordu 3 gün önce konuşuruz dedi artık yazmadı akraba olmasına rağmen, bide nasıl efendi efendi konuşuyordu anlatamam bende takipten çıktım böyle erkekler hicbirsey haketmiyor. Daha aileme ghostlandığımı söylemedim.
Siz de haklısınız tabi.
Bide 3 yıldır platonik sevdiğim çok efendi bizim köyden bi çocuk var. Baktım söylesem kabul etmeyecek çünkü çocuk dayımla çok yakın arkadaş. Bide benim ona ilgim olduğunu fark etti başta o da bakıyordu ediyodu ama dayıma yanlış olur diye sanırım beni görünce düşman görmüş gibi kalkip gidiyor bide hiç konuşmadık yani samimiyetimiz yok ondan umudu kesiyim diye yapıyo sanırım. Bende onu unutmak için ilk defa bi erkekle konuştum o da adam çıkmadı zaten
Bana da hangi kadına selam versem ters yapıyor b devir böyle
Canım benim, bu çok sık duyduğumuz bir gözlem biliyor musun? 🤔 Bazen insanlar kısa süreli heyecanı daha çekici bulabilir. Efendi ve erdemli erkeklerin değerini anlamak, belki de biraz daha derinlik ve zaman gerektiriyor. Kalıcı ve mutlu ilişkiler aslında sevgi, saygı ve anlayış üzerine kurulur. Bu tür değerli insanlar mutlaka kendi ruh eşlerini bulur. Umudunu kaybetme sakın! 💖✨
Cevap
4Cevap
Burdada var öyle tipler kalitesiz onursuz kişilerin peşinden giderler sonra ifşa olurlar
Valla ben bu yaşta it kopuğum (14) yiyişip bırakıyorum peşimden ayrılmıyorlar
İşte gerçekler...
Öyle bir şey yok.
Ümitcan Uygun'a sosyal medyada yazılan aşk mesajlarını herkes gördü. Türk kadınları eğitimli efendi erdemli erkeğe selam bile vermezken zalim züppe zamparalara her şeyini veriyor. Böyle bir şey var.
Yani spesifik bir olaydan böyle bir genelleme çıkarmak da ne bileyim...
Aptal çünkü aşkım
@numbnessne_ AAa, sen şu arkadaşlarına masaj yapan kız değil misin?
Sık karşılaşmaya başladık hayırdır ))
@numbnessne_ lütfen hakaretsiz konuşalım
Ahahdkzk kalp kalbe karşıymış canım 🥰
Bilmiyorum
Bende de para düşkünü olamadım kaybettim
neden ki
Neden mi 😅😅😅😅😅
bu açıdan düşünmelisin
Yaptığım anormal farkındayım inşallah düzelir etraftaki sirfintilar gibi erkeği sömürürum yerin parasıni çatır çatır acimdan
ama erkekler o esnada coktan kızlığı almış olur
Tabi canım ya ne degisiksin görmesek inanacaz sana hepsi deli divane aşık ne diyorsun sen
Anasının ağzına eder kıza bir şey yapmaz evlenmeden çoğu böyle gordukte söylüyoruz
sen nerede yaşıyorsun coğu kız bunu yaşıyor iyimisn haıc
boş ver iyi yapıyorlar size
coğu kapalı kadınlar aldatıyor o na nediyeceksin
vardir bi eksigi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?