Herkesin geçmişinde onu kırmış ya da aldatmış bir şerefsiz illaki vardır. sevgilisi olmayanlar istisnadır
Şerefsiz çekiyorum
Efendi olanlarını istiyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kızlarda akıl olmadığı için yani kendileri bile bilmiyor ki. kızlar akılları ile değil çünkü iç güdüleri ile hareket ederler tıpkı hayvanlar gibi. bu yüzden de serserilerin peşinde koşarlar her zaman. kötü erkekleri severler belki de küçükken hiç sevgi görmedikleri için artık acı çekmeye alıştıklarından da olabilir. ama gerçekten karakterli olanı sevmezler. ya da seveni sevmezler sevmeyenin peşinde koşarlar her zaman. normalde olması gereken gerçekten karakterli olanı sevmektir ama kızlar dış görünüşe bakarak seçerler ya da boya göre seçeler bu yüzden de hep yanlış kararlar verirler. ilişkilerinde.. ama gerçekten karakterli olanı sevenler de vardır tabi ki de herkes aynı değildir..
Kusura bakma biraz uzun olabilir. Valla ben kızları anlamıyorum çözemedim ne buluyorsunuz adamda her halt var ölüp gidiyorsunuz. Adam gibi yaklaşıyorum saygılı davranıyorum iyi niyetli olduğunu belli ediyorum konuyu cekipte c*insellige getirmiyorum getirmedim karşı taraf istemediği sürece hep kadınlar tarafından itilen ben oldum ve olmaya da devam gibi bir nevi istenmeyen adammışım gibi hissettiyorsunuz acaba diyorum efendilik de bir yere kadar mı ama hiç bir zaman kendimi bozmadım bozmayacağım. Sonrasında erkeklerin hepsi mi böyle diye serdenişte bulunuyorsunuz anlamıyorum her iki parmak bir olmadığı gibi her insan da bir değildir.
Bu hiç değişmiyor önceden olan kişi ne yapıyorsa ayrılıyor belli ki üzüyor sonra bir süre taraflar kendisini dinliyor dinlemek istiyor bu süreçte biri çıkıyor senin dediğin efendi saygılı ondan daha çok seven sonra gidiyor ona iyiyi bırakıp yani nedenini asla bilemiyoruz
Ben mesela doğru insana aşık olmadım belki güzel geliyor ama niyet kötü daha yakınlarda otel var bu otele atacaktı net çünkü biz abimle odaya girerken odaya bakıyor benim abim öyle biri değil evet oda etkilenir belki asla öyle bir şey denememiştir zaten orada kızın ruhunu gördüm imtihan verdim ve ben niyeti çok iyi anladım sezgilerim çok kuvvetlidir yoksa o durumda Allah korusun yanlışlarda yapabilirsin
Cevap
10Cevap
nadir de olsa aklı başında birini gördüm burada
Ne bileyim size sormak lazım. Hep efendi takıldım ben de yalnız kaldım
Öyle olmasını istiyorsunuz. düzgğn tipler ve karakterlerden ziyade sacma saoan tipler olsun isiryırsunuz. sonra da üzülüyorsunuz
Normali bulmaz şerefsizi hep bulur
Millet hep bir aksiyon peşinde. Rahatlık bozuyor
Çünkü beyin yok kadınlarda
Çünkü efendiler bir birine denk gelmiyor
Istisna olmaktan biktim
Efendiyim efendi bayana giderim nerede
İşte onu bende anlamıyorum
Onlar eğlenceli oluyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?