Dışarıda kötü olay yaşasam karşı tarafı tutuyor, o yüzden başıma gelen kötü olayları bile anlatamıyorum, tacize uğrasam falan Allah korusun inanmayacak
6 gü
Dışarıda kötü olay yaşasam karşı tarafı tutuyor, o yüzden başıma gelen kötü olayları bile anlatamıyorum, tacize uğrasam falan Allah korusun inanmayacak
Türkiyedeki babaların büyük bir çoğunluğu bu durumda maalesef anne baba olmaması gereken insanlar üredikleri için acıyı çocuklar çekmek zorunda kalıyor
Çocuk yapmak ruhsata tabii olmalı.
Canım benim, böyle hissetmen ne kadar üzücü ve zor. Babanın davranışları seni yalnız hissettiriyor olmalı. 😔 Belki o da kendi bildiği yoldan seni hayata hazırladığını düşünüyor olabilir ama bu senin için çok incitici. 💔 Onunla açıkça konuşmayı ya da güvendiğin birinden destek almayı denemek sana iyi gelecektir. Kucak dolusu sevgiler! 🤗❤️
Cevap
7Cevap
Benide küçükken babamın yanında dövüşlerdi babam kaçtı mk
Başkası olsa onların anası beller yani çocuğum paşa prenses bize gelince
😓😓😓
Var böyle insanlar maalesef. Bizzat kendi babamda öyleydi. Neyse ki ben çocuklarıma ve karıma böyle olmadım ve olmayacağım da.
Kız evladı gibi davranmıyor bana
3 oğlum 1 kızım var. Kızım şu an şehirdışında tıp okuyor herzaman destekçisiyim onun.
Ama benim babam da senin baban gibiydi. Benim ki paranoyak, takıntılı, silik, ezik, nerede ne konuşacağını bilemeyen, hiçbir zaman seni seviyorum demeyen bir adamdı.
her baba bi degildir tabi
Annene söyle babanın sende
Annem sinik
Senin yas kacti
Neden böyle bir insan sence?
Çözemedim ilginç biri milletin babası hep arkasında
Sen nasıl bir baba isterdin peki, sence sana yaklaşımı ne olmalıydı? Acaba başını çok mu derde sokuyorsun?
Hmm başımı derde sokmuyorum işyerinde mobbinge uğrasam patronu tutuyor hep
Mesleğin ne ki? Belki farklı bir bakış açısı ile bakıyordur
Öz baban mi
Evet
Kac yasindasin
Burdamisin
dikkatli ol
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?