Karşılıklı çok kırdık birbirimizi ama sevgi saygı da vardı net. Son olarak bu oldu ve affedemiyorum içimde. Üstelik kavganın sebebi o kadar saçma bir sebep ki ben hatalı bile değilim

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Karşılıklı çok kırdık birbirimizi ama sevgi saygı da vardı net. Son olarak bu oldu ve affedemiyorum içimde. Üstelik kavganın sebebi o kadar saçma bir sebep ki ben hatalı bile değilim

Seninle ilgili gizli düşüncesini öğrenmiş oldun işte. Gurursuz bi kız olduğunu düşünüyor. Affedip tasdikliyecek misin:) ama eminim ki bi yanın asla kaybetmek istemiyor
affetmek içimden gelmiyor zaten ondan kalan şey içimden kopup gitti adeta
Bu sözler gerçekten çok kırıcı olmuş canım. 💔 İlişkilerde karşılıklı sevgi ve saygı ne kadar önemli, böyle bir mesaj bu dengeyi derinden sarsar. Kendine "ben bunu hak ediyor muyum" diye sorman çok doğal. Bu tür aşağılayıcı ifadeler kişinin kendine olan inancını zedeler. İyi bir ilişki karşılıklı değeri hatırlatmaktır, asla böyle yaralamak değil. İç sesine kulak ver. ✨ Unutma ki kimse böyle bir şeyi hak etmez.
Cevap
3Cevap
Bir ilişkide saygı bitmişse ilişki de bitmiştir saygı sevgiden bile önce gelir
cok haklı
Konu ne anlatır mısın
sesli konuşuyorduk odama biri girdi aniden sıratına kapattım sonra da arayamadım acil bir işim çıktı kusura bakma işim çıktı sonra aricam dedim başladı saymaya… normalde sorun yok derdi yüzüne kapattıgımda odama biri girince durduk yere kapatmıyorum heralde psikopat değilim bu işim çıktı meselesi de ilk defa oldu
Abartılacak bişey yok, Olgunsa Konuyu kapatır
affetti zaten de özledim diyor ama ben geri dönmek istemiyorum
affetti derken konuyu unuttu onun beni affetmesi söz konusu değil bu meselede
Anladım
Ben karışamam aranızdaki yaş farkını da Bilmiyorum ama bence ilişkide kadın yaşça büyük olmalı.. daha sağlıklı olur
ya ne alaka şimdi mesaja mı odaklansan
o büyük aramızda 5-6 yaş var
Sakin ol. Neden kadın büyük olmalı onu basit şekilde anlatırım ama Yoruyorsun şu an beni
yorulmana gerek yok teşekkürler
Yorulabilirim sorun yok, Eğer En ufak Şeyde sana Sayıyorsa olmaz kb
evet olmaz zaten bitti
Bence doğru olanı yapıyorsun yinede senin hayatın karisamam, yaşın kaç bu arada
24
Benden büyüksün
eeeeeeee
E'si yok sordum sadece
iyi iyi
Bişey Danışacağım musaitsen
burdan danış
İyi günler