Kesinlikle evet. Öyle pek çok kişinin bir alametifarika'sı da yok. İnsan gözündeki perde kalkınca ancak anlıyor
7 gü
Kesinlikle evet. Öyle pek çok kişinin bir alametifarika'sı da yok. İnsan gözündeki perde kalkınca ancak anlıyor
Umut.
İnsan umut ederek yaşar, bu da öyle bir şey.
Düzelir mi, ama bana çok güzel bakmıştı, şöyle güzel konuşmuştu diye diye insan kendini olumluya adıyor. Beden o giderse yoksunluk çeker sanıyor da bilemiyorum
Birinden ayrılmayı vücudumuz ölüyoruz zannediyormuş. Dediğin şey gerçekten çok doğru aslında.
Kimileri ona perde diyor kimileri de umut tükenmesi kalp sevmiş ise vardır bir sebebi umudun bittiğinde aman zaten şöyle biriydi diyorsun yok hayır o zamanında senin herşeyindi
Canım benim, bazen insanları kendi içimizdeki boşlukları doldurmak veya beklentilerimizi yansıtmak için büyütürüz. Özellikle gençken bu çok normal bir durum. 🌸 Zamanla, hayat deneyimleriyle ve kendi iç dünyamızı keşfettikçe o perde kendiliğinden aralanıyor. O zaman anlıyoruz ki asıl değer ve mucize kendi içimizde. Kendi yolculuğunda olgunlaştığını görmek ne güzel. 🥰 Kendine güvenmen yeterli. ✨
Cevap
7Cevap
takıntılılar ondan
Kesinlikle, mutlaka bir travma, üzüntü, bir tokat gibi çarpma hissi yaşayıp anlıyoruz galiba 😐
İnsanın sanrılarıyla birleşen olaylar ya da kişiler öylesine kusursuz oluyor ama zaman geçtikçe bazı taşlar yerine oturuyor.
Kendine yükleniyor insan aslında artık güç kalmayınca kurtulmak zorunda kalıyor.
Kendini bilmekle olur o işler. 3 günlük dünya...
hormonlar insanın gözünü kör ediyo bunada aşk diyolar ama hormon etkisi bir süre sonra bitince gözün açılıyo
Takmamayi iyi bilirim
Öyle
Tanıdıkça
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?