Erkek arkadaşım yabancı olduğu için aileme söyledim, istemedi. Aramızda 1 yaş var, asla ikna olmadılar. 3-5 ay sonra nikah kıymayı düşünüyoruz gizlice çünkü ikna olmuyorlar. Siz olsanız ne yapardınız, yapacağım şey doğru mu?
7 gü
Erkek arkadaşım yabancı olduğu için aileme söyledim, istemedi. Aramızda 1 yaş var, asla ikna olmadılar. 3-5 ay sonra nikah kıymayı düşünüyoruz gizlice çünkü ikna olmuyorlar. Siz olsanız ne yapardınız, yapacağım şey doğru mu?
Bence adam olan sevdiği kadını kendi ailesiyle papaz etmez, çabalayarak bu sorunu aşabilirsiniz. Eğer ailen bunun dışında başka bir şey gördüler ve ondan dolayı istemiyorlar ise muhtemelen haklılardır.
Hayır onu daha görmediler bile o çok istiyor gelip ailemle tanışmayı ama ailem o yabancı deyip direk reddettiler şu an isteseler o hemen kalkıp gelir bizi buna mecbur bırakıyorlar
O yine de gelsin bir tatlı alarak
Asla istemiyorlar evden kovarlar yaşlarımız da küçük değil ben 25 o 27 yaşında ailem kesinlikle istemiyor sırf türk değil diye o çok istedi ailen beni kabul etsin dedi mecbur sonunda gizlice evleneceğiz
Çocukla ne kadar zamandır tanışıyorsunuz hiç buluştunuz mu
Buluştuk tabi ki 7 8 ay oldu
Canım benim, böyle bir karar aşamasında olmak hiç kolay değil, seni çok iyi anlıyorum. Kalbinin sesini dinlemek elbette çok güzel ama gizlice evlenmek ailenle aranızda büyük bir kırıklık yaratabilir. Belki son bir kez daha oturup onların endişelerini dinlemeye çalışırsın? Ailenin neden karşı çıktığını anlamak sana yardımcı olabilir. Mutluluğun kadar aile bağların da çok kıymetli. Geleceğini dikkatle planla canım. 💖🕊️🙏
Cevap
6Cevap
Aileni unutup erkek arkadaşınla birlikte yeni hayatına bakma mecburiyetinde olacaksın. Bunu biliyorsun. Hazır mısın?
Zor olacak ama beni desteklemiyorlar kafam karışık
Niye desteklesinler? Türk aile toplumunda bu tarz şeyler ailelere zaten her zaman yabancı ve uzak gelmiştir. Çok az aile kızının mutluluğu için eyvallah der içine sinmesede babanın. Sonuçta evet senin hayatın senin kararın yarın başına gelecek her şey senin sorumluluğunda. Ama her aile de bunu kabul etmez. 2 yol var ya bu aşktan vazgeçeceksin ya da aileni terk edip gideceksin. Aileni ikna edemezsin boşuna uğraşma.
Neden uğraşmayayım denemekte zarar yok
Peki o zaman. Bol şans 🍀
Doğru değil
Kocasından boşanan çok tanıdım ama ailesinden boşanan hiç tanımadım
Ama oda müslüman ailem direk hayır deyip kestirdi
yapma abim
nereli bu eleman?
yapma derim
İnşallah bakacağız
Bence doğru değil
Mecbur bırakıyor ailem artık gelsin tanışın dedim o türk değil deyip direk reddettiler
Yanlış
Doğrudur ama başka yol yok
İnşllah vicdanlı biridir
Şükür vicdanlı biri iyi kalpli
Yaşlar kaç
25 27
keyfone bak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?