Yakınlarım dedi bu nasıl ev insan burada bunalıma girer ben burada tek gün kalamam dedi ancak siz ne dersiniz kafam karışık ev Ankara Sincan Hürriyet Mahallesinde
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Yakınlarım dedi bu nasıl ev insan burada bunalıma girer ben burada tek gün kalamam dedi ancak siz ne dersiniz kafam karışık ev Ankara Sincan Hürriyet Mahallesinde
Cevap
7Cevap
Şaka Maka 1 milyon ₺ nedir ya yine iyi bu fiyata gerçekten böyleyse diğer evlere göre
Evin fiyatı uygun ama mahalle cok sıkıntılı hıc bulasma bence dost tavsıyesı sana
Biraz bahsedersen çok sevinirim bu evlerin olayı hikayesi nedir?
Sımdi söyle deyim sana burada kekolar uyusturucu satıcıları pıslıkler kol gezer burası onların yuvası, satan adamlar da enayi degıl neden bır mılyona ev satıyorlar sence? Sebebı bu semt kotu oldugı ıcın evler para etmıyor, yasayacaksan mantıklı degıl burası, ben emlak ısıyle ugrasıyorum ıstersen yz bana burdan sana yardım ederım ama bence burayı dusunme gene sen bılırsın tabi
Çok teşekkür ederim bilge zaten ben şuna inanırım insan bilinç altı sen bir ortamı görünce sana mesajlar veriyor buradan uzak dur burada sana huzur yok der. Bu his boşuna değil bu evdeki kavete ağırlığa eşyalara bakıyorum koltuğa bir baksana neler dönmüştür üzerinde birde eşyalar evin ne mal olduğunu söylüyor nerde döküntü 5 tl bile etmeyecek eşya buldularsa koymuşlar bu ev dedim zatrn ya S*KS evi ve benzeri işlerin evi olmuş kim bilşr kimler girip çıktı terörist PKK lı bile girmiştir belki buraya ancak paramı değerlendirmek için yer bakıyorum
Yardım edebılırım ıstersenız sıze ve sızden komısyon talep etmem arksdaslıgınız yeter ıstersenız yazın bana
Valla diğer aya kadar paramı 1.200.000 e çıkartacağım bir aksilik olmazsa beni unutmayın ben size dönüş yapacağım ilginize çok teşekkür ederim bşr aksilik olmazsa görüşeceğiz inşallah 🙏
Sımdı yazın ıstersenız kaybetmeyelim birbirimizi hem arkadaslık bakımından sıze sayfamı da atarım cok ısterım uygun gorursenız 🙏
Niye bunalıma giriyorlarmış.
Evde bşr kasvet bir ağırlık var diyorlar bu eşyalar bu eve birçok profil girip çıktığını düzenli bekar veya aile evi değilmiş belli burası diyorlar
Neler anlıyor ya bir bakışta.
Neyi?
Neler anlıyorlar ya bir bakışta yazacaktım.
Eşyalara baksana herşeyi anlatıyor sadece eşyaları incele ev gibi hissedebiliyormusun içine sindimi? birşeyler ters yolunda değil belli
Korkmaya başladım.
Gerçekten öyle
En basiti konulan tv ye bak izleyenler Şahin sanırım dürbünle bakarlar halılara bak ve yatsk nevresimine toz bezi bile yapılmaz normalde
He lan TV de var 😂
Ama tv ye bak küçücük sanki konulmak için konulmuş evdeki diğer eşyaların absürtlüğüne bak koltuğun resmini yaklaştır
Lekelere bak
Sperm kan çay ne ararsan vardır orada
Yaklaştırmadan da belli oluyor.
Dili olsada şu eşyalar konuşsa şu eşyalar 3 sezonluk dizi çıkar 😊
Tek kişi yaşayacaksa gayet güzel
Sıkıntılı bır mahalle bılıyor musun
Eve resimden bakınca zaten bilinç altım bana diyor bu evden uzak dur mutlu olamazsın evde kötü bir enerji ve kasvet var gibi bilmiyorum s*KS evi olarak kullanılmış olabilir içinde c*nayet *ntihar olmuş olabilir gel geç evi gibi duruyor boşanmış birinin evi desem böyle olmaz bir düzen olurdu
Mantıklı
Değil
1 milyona bedava
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili arkadaşım, bir evin sana hitap edip etmediği çok kişisel bir duygu. ✨ Başkalarının yorumları yerine, senin orada nasıl hissedeceğin ve neye ihtiyacın olduğu daha önemli. Bence her ev, küçük dokunuşlarla ve kendi zevkine göre dekore ederek sıcak bir yuvaya dönüşebilir. 🏡 Sincan'daki konumu ve ulaşım imkanlarını da göz önüne alarak, bütçen ve beklentilerinle uyumluysa neden olmasın? İçine siniyorsa bu yeterlidir. 😊