Sizce bu durum fırsatcılık değil midir? Şu dönem de bu yapılır mı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBugün başka şehirlere gitmek için birden çok nakliye ve kiralık daire fiyatlarına baktım almış başını gidiyor her şey zaten hem ruhsal hem bedensel çöküntü içindeyiz üstüne bu tür şeyler eklenince belimiz doğrulamıyor fırsatçılığın önüne geçilmeli kira ve nakliye fiyatlarına sınırlama getirilmeli
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Yurt disinda insanlarim evlerini bile devlet belli kriyere gore bolgeye gore duzenliyor. Düzenlesinler. Ben cok isyan etmiyorum adamin kendi mali istedigi rakama koyar. Tutan tutar tutmayan tutmaz firsatcilik demekden once neden demek lazim. Misal vericem köpeğim vsr 2022 de karma asi 250 tl iken askeri maas 5500 du Şu an askero maas 8500 tl ama zam yuzde yuz herkes gecim para derdinde bugun vicdanım falan demek yerine bunlari sorgulamamiz gerek bence. Her gecengun fakirlesiyoruz insanlar yetemiyor
015 Yorumla- +1 yıl
Depremden önce yetebiliyordu da şimdi mi yetemiyor deprem olmasa 6500 lira kiraya verecekti de depremden sonra geçim sıkıntısı çektiği için mi 12 bin yaptı lütfen ama
- +1 yıl
Sen olayı anlamamışsın ki aga normal zammı kast etmiyor, deprem oldu diye evin fiyatını 2 katına çekip çakallık yapmalarına kızmış soru sahibi, soruyu okumadan görüş atmasanız daha iyi olur sanki :)
- +1 yıl
Sen anlattığın şey de Türkiye'nin durumuna yönelmişsin ekonomik durumuna fakat durum ekonomi değil tümüyle fırsatcılık ve fırsatçılar deprem olmuş diye zam yapmak bayağı saçma biliyorlar çünkü insanlar mecburi tutucak ev sokakta kalamazlar
- +1 yıl
İtmesin işte insan insanlığından vazgeçebilir mi ya ekonomi itiyor olabilmesin lütfen herkes biraz duyarlı olsa her şey daha güzel olurdu herkes kendini düşündüğü için Türkiye şu an bu halde devlet kendini düşünüyor halk kendini düşünüyor ee bu insanlar ne yapıcaklar devlette bencil olmasın halkta bencil olmasın insanlıgımızdan ödün vere vere hayvanlar bile bizden medeni ve duyarlı hale geldiler
- +1 yıl
Soru sahibi gayet haklı. Geçim sıkıntısı diyorsunuz da herkes bu sorunla baş etmeye çalısıyor. Sanki onlar çok zor durumdalarmış gibi yazıyorsunuz. Ailemin de kirada evi var. 2020 yılında kiracı verebileceğim kira bu diye söyledi biz kabul ettik. Şimdi artmış olsa bile bin liranın altında. Emekli maaşı artı kira ile geçinebiliyoruz. Bir de bunu 2 kedimiz olmasına rağmen yapıyoruz. Insanlar istese her türlü geçinir. Ev sahiplerinin yaptığı düpedüz fırsatçılık! Krizi fırsata bu dünyada çevirirler ama bunun bir de toprak altı var.
+1 yılFırsatçılık değil başka bir şey ama yazamıycam burdan. Bu kadar adilik olmaz iki aylık maaşımızı istiyor ev sahipleri. Bu zulümdür insanlar birbirine zulm ettikçe bu ülkede huzur olmaz. Depremden önce de böyleydi deprem iyice fırsat oldu bunlara. Halbuki bu bir ders olmalıydı. İbret almalıydı herkes ama iyice azdılar.
00 Yorumla
Vijdansızlıkta sınır tanımıyor... Birilerinin bu fırsatçılara kefenin cebi olduğunu hatırlatması lazım. Tamam geçim zor, enflasyon her şeyi etkiledi ama el insaf 6 binliralık ev nasıl 12 bine verilir aklım almaz. Bu gibi fırsatçılar kiracılardan veya diğer insanlardan farklı bir şey mi yiyor da çok pahalıya alıyor? Zannetmiyorum ama yangından mal kaçırır gibi zam üstüne zam. Allah böyle insanlara hidayet versin. Afetten felaketten prim kollamak nedir?
01 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
57
Cevap
123Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılTamam ekonomi kötü de bu kadarıda fırsatçılık kimse kusura bakmasın beni linçleyende linçlesin umrumda değil sözde müslüman ülkede yaşıyoruz bu kadar bencillik bu kadar aç gözlülük olamaz ne varsa bu bizim ülkemizde var sözde gevur dediğimiz Avrupalılar bile bize bunu yapmaz
43 Yorumla- +1 yıl
Benim söylemek istediklerimi yazmişsin 👏🏻👏🏻
Soran+1 yılAvrupalılar bence evini bedavaya bile açar gelin oturun zor durumdasnız diye ama Türk milleti krizi fırsata çevirme de üstlerine yok kendi başlarına gelince belki anlarlar bu durumu
- +1 yıl
Avrupalı evini bedavaya mı açtı zannediyorsun Ukraynalılar için
- Gündem konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılÜlkece koronadan beri yaşadığımız yüksek enflasyonun bir nedeni de fırsatçılıktı zaten. Artış olacaktı elbet ama bu kadar da olmazdı. Ne yazık ki bu konuda hem devlet hem millet olarak sınıfta kaldık.
Devlet yetkilileri belediyeler gerekli denetimleri ve cezaları tam uygulamadılar. O fiyatları geri ve makul seviyeye çektiremediler.
Biz vatandaşlar olarak da bu fırsatçılara fazla sessiz kaldık.
10 Yorumla Gündem konusunda 3,8b cevap paylaştı. Peki ortada savaş veya bir felâket yok, enflasyon yüzde 150'lerdeyken, yıllık kira artışını %25le sınırlamak ahlaki bir durum muydu?
Bu yüksek artışların bir diğer nedeni de kira artışına "haksız" RTE müdahalesidir.
Madem ki her şey serbest piyasa ekonomisine göre şekilleniyor, Koç'un, Sabancı'nın vb diğerlerinin ticaretine müdahil olamayan siyasi erk, vatandaşın dişinden, tırnağından arttırarak sahip olduğu evin gelirine de müdahil olmamalıdır.
10 Yorumlayani deprem oldu diye çıkmadı kira... yılbasından bu trafa öyle.. yani devlet harç, damga ve cezalara yüzden 122 kusur zama yapınca öyle oluyor maalesef.. akaryakıt zamaları, elektrik su ve doğalgaz zamaları enflasyonu ateşliyor maalesef... bizim gücümüz sadrce evsahiplerinenyetiyor ama maalesef hayat pahalı...
10 Yorumla
+1 yılKaraktersiz köpekler işte.
Lakin bu daha başlangıç
Ev fiyatlari
Ev eşyaları
Arabalar
Bunlar hergun artacak
Talep çok ürün az olduğundan fırsattan istifade birçok kişi elindekine değer katacak. kapitalist rejimin kaçınilmaz oyunları
Düşen hep yerde kalır fırsatçılar yükselir.10 Yorumla
+1 yılKira fiyatları bin iki bin olacak değil sadece kirayla geçinen insanlar da var ama 12 bin çok çok fazla gerçekten, iki kişi asgari ücretle çalışsa bu kadar kira verse geriye beş bin geçinmeye para kalıyor, çok acı. Devlet bu işe bir el atmadığı sürece bu iş çözülmeyecek kiraları devlet evin konumuna yapım yılına genişliğine göre belirlese keşke, barınma en önde gelen ihtiyaçlarımızdan birisi.
00 YorumlaGündem konusunda 699 cevap paylaştı. Hepimiz vicdanlı , namazında niyazinda kul hakkı yemeyen "Müslümanlarız" yapmayın rica edecegim. Deprem olur kiralari asla iki üç katına cikarmayiz, asla ve asla marketleri yagmalamayiz , depremzedeleri de dolandirmayiz hepsi kuru iftira 🙄Neyse daha fazla devam edemeyeceğim söylediklerime ben bile inanmadım 😁
00 YorumlaGündem konusunda 689 cevap paylaştı. Cezası var.
https://www.turkiye.gov.tr/ticaret-bakanligi-haksiz-fiyat-artisi-sikayet-bildirimi bu lin ile şikayet edilebilir. Fırsatçılık değil başka şey ama küfür etmeyeyim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıldepremzedeleri düşündüğünüz için bu kadar yüksek olamaz demişsiniz, evet, anladım ama depremzedeler başka şehirlere hayatta kalmak için gitmiyor mu? burdur ıspartaya gidilmezken antalyaya gidilmesi hayatta kalmak için mi yoksa orayı beğendikleri için mi? deprem riski olmayan yerlere eşit dağılım falan varsa tamam, ama tüm depremzedeler büyük şehirlere ist Ankara İzmir antalya göçecekse mantıklı değil
010 Yorumla
Soran+1 yılYani şöyle şu an konu İzmir Ankara konusu değil ki şu an konumuz fırsatçı insanların olması ve ben hepsini ilgili yerlere şikayet ettireceğim şikayet edilmeleri taraftarıyım bunu yapanların
Cevap sahibi+1 yılhali hazırda kiradaysan ve sana bi anda bu kadar zam yapıyorsa evet. ama evde oturan kimse yok adam o muhitin nüfusunu demografik yapısını dengelemeye çalışıyor herkesi sokmamaya çalışıyor sınıflara ayırıyor ki herkes büyükşehire yığılmasın diye. antalya daha pahalı bir yer. depremzede neden burduru değil de antalyayı tercih ediyor? antalya güvenli de burdur değil mi? lüks istediği için burayı seçiyor. ama burada da kiralar artıyor ki türkiyedeki herkes buraya gelmesin diye, doğal olarak.
Soran+1 yılBen onu düşündüklerini zannetmiyorum fırsat bu fırsat kazancım artsın diye yükselttiklerini düşünüyorum krizi fırsata çok güzel çeviriyorlar sanki hiç ölmeyeceklermiş gibi davranıyorlar kimse görmese Allah görüyor Allah’ın adaleti şaşmaz elbet
Soran+1 yılBeğendikleri için değil akrabası tanıdığı yakınları o şehirde yaşıyordur kimsesiz kalmamak için yabancı hissetmemek için geliyorlardır siz olsanız depremzede tanımadığınız bir şehre hiç akrabanız hısmınız olmayan insanların arasında gidip bir yabancı olur musunuz? Kimse istemez
Cevap sahibi+1 yılbu dediğiniz doğruysa deprem bölgesinde yıkılan evlerin yerine yapılan evlerin inşaatı dizaynı tamamlandıktan sonra depremzedelerin geri dönmesi gerekir. eğer geri dönerlerse siz, dönmezlerse ben haklıyım
Soran+1 yılO evler yapılana kadar en az bir sene geçer ve insanlar bir düzen kurduktan sonra geri gelirler mi bilmiyorum ve siz o korkuyu bir kere yaşasaydınız eğer bence geri dönmek istemezdiniz emin olun ki can tatlıdır insanoğlu bu sizin de canınız tatlıdır kim canını riske atar ki?
Cevap sahibi+1 yılmesele korku olsa 99 depreminden sonra İstanbul'da kimse kalmazdı. aksine insanlar daha da İstanbul'a akın ediyor. insanlar seçimini güvenli yerden yana yapmıyor, fırsatların (maddi/lüks) olduğu yerlerden yapıyor
Soran+1 yılİstanbul’dan da şu an herkes akın akın kaçmaya çalışıyor deprem uyarıları olduğu için
Cevap sahibi+1 yılbenim akrabalarımın %90'ı İstanbul'da. sürekli ne kadar korktuklarını söylüyorlar ama taşınma kararı alan 1 kişi yok bildiğim. korkuyoruz diyecekler ama istanbuldaki ünileri, iş imkanlarını vs bırakıp gerçekten daha az iş imkanı olan bi şehre taşınan kişi sayısı çok çok çok az olacak
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDepremden onceki gun bir mahallede yeni girilen evler (oturulanlar degil bos olup kiraya verilenler) hangi paraysa depremden sonra da ayni olmaliydi. Ama oturanlarla kiyas yapilmamali. Bizim binada 2500 e oturanlar var ama depremden 2 ay once 9 bin hemde yillik lesin verip oturuluyordu. Yani bir binada 6 bine oturan varken 12 ye verilmisse mumkundur ama bos bi daire 6000 e kiraya veriliyiyiraa ve depremden sonra 12 ye cikmissa bunlar ordaki yagmacilara yakin bisey yepmis oluyor bence.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEv sahiplerinin suçu yok... 140 tl aldığım et bugün 245 tl olmuş kg fiyatı ucuz bu hemde... Devlet hiç bir sekötürde kontrol yapmaz ise elbette sen mi zam yaptın marketçi kasap bende kardeş bende... Senin kafanda saç var da bizim kinde yok mu? derler. Herşeye orantısız sallamasyon zam geliyor her gün elbette ev sehibi bir aptal ben miyim ulan der.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılRahmetli Kemal Sunal'ın Korkusuz Korkak diye bi filmi vardı Bombacı Mülayim kadın diyordu insan hiç kendini öldürmek için kiralık katil tutar mı Bombacı Mülayim'de insan olan tutmaz ama benim gibi hıyarsa tutar diyordu yani sonuç olarak insan olan bunu yapmaz ama bunlar gibi h. yarsa yapar ki bunlara h. yar demek denmez kansızlık bu..
00 Yorumla- Gündem konusunda 362 cevap paylaştı.
+1 yılAnkara yeryüzünün cehennemidir diye boşuna demiyoruz. Allahını seven Savaş Göçer'in "Zalım Ankara " türküsünü dinlesin ve Ankarayı gelip görsün. Bir türkünün hâlâ kelimesi kelimesine ne kadar geçerli olduğuna tanık olun...
00 Yorumla
+1 yılBenim iş yerinden arkadaşım bunlardan biri. Ülke krizde daha çok kriz olsun diye zam yaptım dedi. Bunlar gitsinde kimin canı yanıyorsa yansın tiniyetinde birisi. Allah kimseyi muhalefetin insafına bırakmasın.
00 Yorumla
+1 yıl99 depreminde tam tersi indirmislerdi kiralari okadar aç bir millet oldukki firsatci piiccccckurulari cokkk emlakciligi kaldirmalari gerek türkiyede 1 tane ev kalmicak sekilde deprem olsa bir gram üzülmem.
00 Yorumla
+1 yılBizim burada 3-6 arası yaklaşık 20 ilan vardı depremden sonra 2 ilan kaldı sonra 1 kaldı o 1 de 5000 di fiyatı 6000 e çekti. Toki diye satılık evlerin fiyatlarını bile uçurdular 200 300 bin arttı
00 Yorumla
+1 yılNereye rağbet olduysa o şehirdeki ev fiyatları fırlamış durumda. Mersin de bunlardan biri.. İnsanlarda vicdan kalmamış ki bu zamanda el birliğiyle yardım etmek, düzenli bir hayat sunmak varken maalesef el birliğiyle imkansızlığı yaratıyorlar..
00 YorumlaDirek kardeşim inşallah o evden hayır görmez bu zor zamanlarda hala akillanmayan insanlar var maalesef türk insanı hiç bir şekilde akillanmiycak ders almiycak dün 5 dairesi olan adam bu gün ateşin başında ısınıyor Allah ıslah etsin
00 Yorumla
+1 yılmilletimiz fırsatçı. bu tür her kötü olayda fiyatları düşürmek yerine tam tersi fazlasıyla arttırıyorlar. ama lafa gelince de "suriyeliler fırsatçı, suriyeliler kötü" vs diyorlar. kendileri herkesten daha kötü
00 YorumlaGündem konusunda 631 cevap paylaştı. Yapılmaz, Fırsatçılıktır. Bana kalsa ya 6 aylığına %40-%50 indirimli veririm ya da 6 aylığına depremzede aileye hiçbir ücret talep etmeden evimi açarım, elektriğinin, doğalgazının, suyunun faturasını kendim öderim.
00 YorumlaSuç bizim insanlarımızda kul hakkı yemeyi seviyorlar sonra biz niye böyleyiz ya hatayı kendinizde arayın biraz da görün ya o ev sahiplerine sesleniyorum bir gün toprak olup gideceğiz yapmayın böyle.
10 YorumlaŞu bir gerçek ki.. her zengin vicdanlı olsa sadaka ve fitresini hakkıyla verse ülkede hiç fakir kalmaz.
Herşeyin başı eğitim diyoruz ya. Aslında herşeyin başı insanlık
10 Yorumla
+1 yılBazı yurttaşların bu şekilde sıkıntılı bir süreçte, bireylerin zor durumda olduğunun bilincinde olup,
kazanç sağlayabilmek adına fiyat arttırımına başvuruyor olması gerçek anlamda rahatsız edici.00 Yorumla
+1 yılbu ülke kan emici vampirlerle dolu, utanmasalar mezarı açıp altın diş arar insanlar... kısaca kirayı iki katına çıkaranlar hem vampir hem de şerefsizler..
00 Yorumla
+1 yılGerçekten bizim ülkemizde müslümanlıktan bahsediyoruz adaletten hukuktan bahsediyoruz Allah korkusundan bahsediyoruz ama niyeyse iş başa geldiği zaman her türlü pisliği yapıyoruz
00 YorumlaHiç kimse devleti takmıyor sözde yüzde bilmem kaç kira sınırı vardı. Bunların hepsine cezalar kesilse bir denetim gelse böyle olmaz. Ama kime ne ki ülke alibabanın çiftliği gibi.
00 Yorumla"Yaptığı fahiş zamla beni zorla evden çıkarmak isteyen ev sahibimle ben şu an aynı ateşin başında ısınmaya çalışıyoruz…" demiş bir depremzede.
Bu ifadeden ibret alınması gerekir...00 Yorumla
+1 yılAllah azanın belasını çabuk verir ya dur sen sanırım Ankara 'da Yani illa Ankara 'ya uğrayacaklar rahatlatacaklar yani Valla halası bir oraya tekrar verirse ondan sonra onlar doğuya gider
00 Yorumla
+1 yılTabiki yapılmaması lazım firsatciliktan çok başka şeylerde söylerdim onlara ama bura yazamiyom
Millet olarak biriz diyoruz ama en kötü günü fırsata çeviriyoruz ekmekcisinden tutunda ev sahiplerine esnafına kadar onlara soruyom acaba rahat rahat yiye biliyormusunuz haksız kazançlarınızi00 Yorumla
+1 yılBu zamanda böyle yapan esnafa malına el koyacak hapis cezası verecek malınıza milete dağıtacak ev kıtalarında devletin el atması lazım
11 Yorumla- +1 yıl
Deprem zede demiş ev sahibinin 4 evi vardı demiş şimdi ateşin başinda beraber istiyoruz demiş ilahi adalet
+1 yılAkpye oy veren koyun sürüsü akıllanmaz. Devlet devlet olsa denetler onların derdi rant bağış için toplanan paraları yiyicekler daha.
10 YorumlaEv fiyatları, araba fiyatları uçuk zaten. Bu şu anın problemi mi? Deprem sadece süreci hızlandırdı. Altın, dolar ve arazi fiyatları uçacak. İnşaat sektörü de öyle ne yazık ki... İsyan etmeyin, akıllı davranın...
00 YorumlaPara olunca hersey değişiyor, şu zamanda herkes birbirini idare etmeli ama bazılarının dini imanı para cidden üzücü
00 Yorumla
+1 yılİnsanın ruhuna işlemişse hırsızlık ve insafsızlık, onlar için afetler de birer fırsattır. O yağmacılardan farkı yok bu kira fırsatçılarının.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl172 yi ara şikayet et bildir onlar gerekeni yapıyorlar evlerine bakip evin degerini söylüyor lar ona gore degerinden fazla satarsa ev sahibi 2 sene boyunca evi hipotek ettiriyor devlet
Yeni çıktı bu yasa bu ara da01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl175 pardon
- Gündem konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılÇevremde buna rastlamadım ama yapan varsa Allah başına yıksın oturduğu evi dememek için kendimi zor tutarim
00 Yorumla Biz Müslüman değiliz çünkü Müslüman dostlarının en zor gününde bu khpeligi yapmaz
10 YorumlaKimse çıkmazsa mecbur düşürür bizim burada da arttiyir sonra bakıyorum düşüyor
14 Yorumla- +1 yıl
Neresiymiş orası
- +1 yıl
@blackrose6134 Tekirdağ
- +1 yıl
Bana uzak olmasaydı taşınırdım :) benim buraya hergün zam geliyor :)
- +1 yıl
@blackrose6134 burada beş bin e üç katlı evler var bende taşınan isterim ama asgari ücret ile çok zor tasinamiyorum
+1 yılHer ramazanda tüm gıda ürünlerine fırsat bu fırsat deyip zam yapan bir toplumda ne bekliyorsun ki
10 Yorumla
+1 yılBunu yapan her kimse Allah onları bir kuru ekmeğe muhtaç etsin.
10 Yorumla
+1 yılAdilikten başka bir şey değil bu. Günah ya. İki katına kirayı çıkarmak ne demek
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıldeprem ülkesi olmamıza rağmen kolonlardan demir falan çalınan insanların ölümüne sebep olabilecek resmen mezarlık satışı yapıp sonrada başını yastığa rahat koyan insanların ve daha fazlasının olduğu yerde son durumları düşünüp kirayı mı arttırmayacaklar?
00 Yorumla
+1 yılZaten çakallar ve kan emiciler böyle dönemlerden beslenirler aslında soru içinde cevap var.
00 YorumlaAlo 175 i arayın
2 yıl ev mühürlenir
Fırsatçılık tan00 Yorumla- Gündem konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerak etme o para çıkacak o zammı yapanlardan..
00 Yorumla Gündem konusunda 479 cevap paylaştı. Müslümanlar yapıyor bunu. Hasan yapıyor hans değil..
00 Yorumla
+1 yılNe diyelim ki. Boşuna bütün peygamberler Müslüman ülkelere gelmiyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKanitiniz olmadan iddiada bulunmayın ciddiye alamiyorum. Benim yaşadığım yerde de depremzedeler var herhangi bir fırsatçılık vs yok
03 Yorumla
Soran+1 yılKanıtsa kanıt var ben kendim bizzat 3 hafta önce baktığım ilanlarla şu an ki fiyatlar arasında dağlar kadar uçurum var ve herkes bunu konuşuyor şu anda
Cevap sahibi+1 yılTamam inandım
Cevap sahibi+1 yıl:D
Allah böyle fırsatçıları bir ekmeğe muhtaç etsin İnşallah
00 Yorumla
+1 yılDevlet neden sessiz kalıyor ki bunlara anlamış değilim bu bildiğin zorbalık
01 Yorumla- +1 yıl
Yağma talandır..
- Gündem konusunda 585 cevap paylaştı.
+1 yılİnsanımız değişmez hep böyle oluyo ne zaman doğal afet olsa aynı
00 Yorumla
+1 yılAdı üstünde "fırsatçılık" fırsatını bulduğu an yapar.
00 YorumlaOnları duyunca çok sinirleniyorum adi srfzler diyip gerisini ALLAH'A bırakıyorum
00 Yorumla- Gündem konusunda 686 cevap paylaştı.
+1 yılFırsatçılar her an her yerde karşımıza çıkıyor maalesef
00 Yorumla
+1 yılBiz öyle bir milletiz ki bizi bizden başkası... Boşluğu sen doldurursun
00 Yorumla
+1 yılİşin içinde bizim zihniyet olursa olur. İğrenç bir toplumumuz var.
00 Yorumla
+1 yılFirsatcilar cok maalesef. Onlari cezalandirmak lazim
00 Yorumla- Gündem konusunda 389 cevap paylaştı.
+1 yılSonra bunlar müslüman olduğunu mu söylüyor.
Şaka gibi.00 Yorumla Bunlara ceza veren bir düzen olmadıkça yapılır. Ş e r e f size vicdansıza DUR denmedikçe yapılır.
00 Yorumla
+1 yılFırsatçılık nasıl olsa satılacak diye fiyat arttırıyorlar
00 Yorumla- Devamını Gör (120)
Devamını Gör(165)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri