Umut vermiştim sonra hoşlanmadığımı fark edip evlendim dedim, beddualar etti.
6 gü
Umut vermiştim sonra hoşlanmadığımı fark edip evlendim dedim, beddualar etti.
Cevap
21Cevap
Yanlış yapmışsın, Gidip helallik istemen lazım.
Sen birini sevsen, evleneceğini düşünsen ve o adam da seni yarı yolda bırakıp gitse ne yapardın?
Ben zaten arkadaş kalalım dedim en sonda oda tamam olur dedi arada arkadaş olarak konuşuyorken aşkım diyordu Buda hoşuma gitmiyordu daha sonrasında iletişimi 1 belki 2 aydır kestik 2 gün önce mesaj attı beddualar söyledi şimdi kim haklı ben zaten ona onunla sevgiliyken evlendim demedim arkadaşım biz ayrıldık ondan sonra söyledim ben
Ama sorudaki açıklama bu kadar detaylı değildi. Eksik anlatıyorsun.
Bir erkek ile bi kız kolay kolay arkadaş olamazlar. Adamın tamam demesi belki seni ikna eder ümidiyle olmuştur. Çünkü her daim evlenen kızlar önce o adamdan nefret ederdi zamanla alışınca evlenirler. Genetik böyle. Yani ikna edilmeye müsait.
Zaten o kişiden uzaklaşmissin bu da geçersiz olur. Yani Diger kisi kendi kendine gelin guvey olmus derler.
Simdi yorum oldu mu ☺️
Tabi yanlış anlattım evet doğru arkadaş olmamak için de iletişim kesildi zaten dün hakaret tehdit beddualar etmesi hoş mu durduk yere beddua ediyor aradan aylar geçmiş
Doğru da çok da iyiliği oldu bana karşı o yüzden takıldım vicdanım için yoksa gelip bu yorumu bile buraya yazmazdımmm
Sonra evlenme hayalleri kurarsınız. Erkeklerin canını yakip mutluluk istersiniz
Ya tamam da gel özelden anlayiuim olayo sana o öyle mi bakalım ben buna en son arkadaş kalalım dedim Buda okey ben zaten evlenicem numaramı değiştireceğim dedi arkadaş kalırken arada aşkım diyordu hoşuma gitmiyordu ama tamam arkadaş kalalım felan oldu aradan 3-4 belki aylar geçti neyse biz iletişimi kesmiştik dün bana dönmek istedi bana diyor ki beni engelledin mi e kaç hafta geçti aradan bende umut vermek istemedim daha evlendim dedim beddualar tehditler hakaretler etti olay bu kısa özet olarak
Yani başta umut vermiştim sonradan vermedim hiç bir şekilde ben arkadaş kalmak istiyorum dedim olay bu
Ettıysede kendı bılır yanı neden gunah olsun
Bedduayı diyorum
E tamam etsın sonucta ıstemedıgın halde sırf beddua etmesın dıye evlenecek halın yok olur oyle seyler neresınden donsen kar
Ha işte olay bu benim sevmediğim şeyler beddua kınama tövbe vs dedim benim sevmediğim şeylerden vurmaya çalıştı
Basta dusuncen olabılır sonrs farkedıp vazgecmıs olman da gayet normal , bosanmak ıcın evlenmıyo kımse sonucta. Olmayacagını anlayınca bırakılır duzgun sekılde gerek yok bedduaya bılmem neye. Sen kendınden emınsen hıcbısey olmaz
Düşüncelerin için teşekkür ediyorum
Sadece canımı sıkan şey benim saçlarımı boyattı yemek ısmarladı o yüzden canım sıkıldı ama onu da kendi gönlünden yaptı ama keske izin vermeseydim bana dedi moralin düzelsin diye yaptır saçlarını
Hoşlanmadığın biriyle devam edemezsin ama merak ettiğim şey şu, neden başta umut verme gereği duydun da sonradan hoşlanmadın?
Bazen var bazen yok. Ama ayıp etmişsin. Lakin hoşlanmadığın biriyle de devam edemezdin...
Sonunda beni anlayan birisi
Zaten ondan hoşlanmadığımı söyleseydim bunca zaman niye konuştun diyecekti bunu söylemek yerine biraz küstük bizzz ondan sonra bu mesaj attı bende evlendim dedimm bu
Hazır kara bulutlar çökmüşken gökler yarılsın dolu yağsın dedin sen de. :D Kıyamam ya...
Nasıl yani ya soğuttu beni ne bileyim bende istemedim acık konuşayım tehditler bile etti evlendim dediğim halde
Klasik erkek çirkefliği. Böyle biriyle zaten devam etmemen doğru olmuş. İleride başına iş açma potansiyeli var.
Teşekkür ederimmm
Ne demekk. Belli ki anlatmak istediğin bir şeyler var. Dilersen anlatabilirsin, dinlerim.
Olurrr yani o şekilde durduk yere evet olsa haklısın günah ama ben durduk yere söylemedim ki kelimerinden ötürü biraz şey oldu
İnsan sevdiği birine böyle şeyler yapmamalı ya. Tamam bazı şeyler koyar insana da yine de sevdiği birine böyle davranmamalı. Sen gizlidesin ben y'a'zamıyorum. Y'a'zarsan bakarım.
Hoslanmadıgını farkedip yol vermen daha iyi olmus en azından yalandan sevmemissin o daha kötü olurdu kendisi de bunu istemezdi eminim duygu değişimi yasayabilirsin ayrıca gunahta degildir yani en azindan kader diyip gecebilirsin 😅
İşte bunu demek istiyorum herkese günah diyorlar fakat peki sevmeden onunla birlikte konuşursan Buda bana günah umut vermek daha daha günah sürekli onu oyalamak daha büyük günah
E haklı umut verip kaçmakta bir tür hırsızlıktır güzel hayallerini bile çaldın.
Umut fakirin ekmeğidir..
İnan birgun aynısını yaşarsın. Durust olsan daha iyi olurdu.
umut vermek istemediğim için evlendim dedim daha fazla çünkü şöyle hoşlanmadım senden deseydim kırılırdı
Valla bir söz var..
Bana beddua et ama acıma diye..
Keske kirsaydin
Ne kadar zaman görüştünüz ya da sevgilim düzeyi ne boyuttaydi
Ama bilemeyiz ki tehditler felan etti düşün yani
Tehdit olmadi işte... neyse kısmet diyelim..
Hatta neler istedi benden o yüzden diyorum
Evlendim demek zorunda kaldım çünkü diğer türlü beni tehdit etti
İnsan sevdiğini tehdit etmez... öyle birinin de bedduası tutmaz...
Korkulur sizden valla... biz kendi elimizle evlendirdik mutlu olsun diye vay arkadaş ya🥲
Karma çok iyi çalışır
Bak başta umut verdim sonradan arkadaş kalalım okey dedi tamam mı arada aşkım diyordu hoşuma gitmiyordu en son kendisi ben evleneceğim biriyle tanıştım dedi bunu bana söyleyen bir insan düşün numaramı değiştireceğim dedi bende tamam dedim aradan aylar geçti dün mesaj atıp tehditler edip beddualar söyledi haksız yere değil mi ettiği beddua kaç ay geçmiş aradan sadece ben başta umut verdim sonradan vermedim ki evlendim dedim hatta
Günahların en aşşağılı olabilir
Ama şöyle ondan hoşlanmadığımı söyleseydim kırılırdı onu oyalamak yerine ben biriyle evlendim dedim tehditler etti bu nedir pekiii
Ne deseydim
Diğer türlü tehdit ediyor sürekli cıplak fotoğrafımı bile istedi ki
Yok sadece tehdit etti mesaj ile
Yani tam olarak olayı bilmiyorum
Günah değil, olsa olsa mekruh olur salkjf
Hiçbir şey olmaz yoluna bak
Çok tanıdık geldi bu olay
Mazlumun ahı çok kötü yapışır
vebali yok bedduasi tutmaz rahat ol
Nasıl yani
kesın evlencez dıyıp kandırmadıkca sorun olmaz
umut vermek istemediğim için evlendim dedim daha fazla çünkü şöyle hoşlanmadım senden deseydim kırılırdı
Kötü olmuş. Allah affetsin.
Ahı tutar onun
Bak başta umut verdim sonradan arkadaş kalalım okey dedi tamam mı arada aşkım diyordu hoşuma gitmiyordu en son kendisi ben evleneceğim biriyle tanıştım dedi bunu bana söyleyen bir insan düşün numaramı değiştireceğim dedi bende tamam dedim aradan aylar geçti dün mesaj atıp tehditler edip beddualar söyledi haksız yere değil mi ettiği beddua kaç ay geçmiş aradan sadece ben başta umut verdim sonradan vermedim ki evlendim dedim hatta
Umut vermek saçma zaten
Çıkar ya illa
Günah
Bişey olmaz
Evet
Çok büyük günah
buyuk büyük ahh
yok abisi yok
Sagol abimmm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, böyle hassas bir durumu yaşaman eminim çok zordur. Kendi hislerini fark etmen ve dürüstçe adımlar atmak elbette çok değerli. ❤️ Bazen duygularımız değişebilir, bu kimsenin suçu değildir, önemli olan niyetinin temizliği. 🙏 Karşındaki kişinin incinmesi çok doğal ama bu senin kötü biri olduğun anlamına gelmez. Beddualar genellikle derin bir acının yansımasıdır. Sen şimdi kendi iç huzuruna odaklanmalı ve bu negatif enerjiden kendini korumalısın. ✨