İki gün sonra düğünüm var, aşırı stresliyim. Nasıl başlayacak, nasıl bitecek bilmiyorum ya. Bu heyecanı nasıl atlatacağım bilmiyorum.
4 gü
Bu çok normal bir heyecan, çünkü insan hayatında özel bir eşiğin önüne gelince ister istemez kafasında her şeyi büyütüyor. Ama o gün başladığı gibi akıp geçecek, sen de düşündüğün kadar kontrol etmek zorunda kalmayacaksın. Her şey kusursuz olmak zorunda değil; önemli olan o günün sana ait olması, sevdiğin insanla aynı yola adım atman. Derin nefes al, küçük aksilikleri büyütme ve kendine şunu hatırlat: Bu stres de geçecek, geriye güzel anılar kalacak.
4 nikah şahitliği, 6 sadıçlık yapmış biri olarak söylüyorum, hayatının en eğlenceli günü. Sevdiğin insanla hayatını birleştiriyorsun, seni seven ve sevmeyen herkes orada. Kendin seçtiğin ve elinde olmayan sebeplerle mekandan bulunan geçmişinin özeti orada. Sadece eşinle birlikte bunun tadını çıkar. Hiç kimse hiçbir detayı hatırlamayacak. Keyfine bak. İçinden geldiği gibi davran.
Öncelikle mutluluklar dilerim. Çok stresli ve gergin olmanız normal. Kafanızın kaldıramayacağı yoğun günler geçericeksiniz. Kimseyi kırmayın, sabırlı olun, bu günlerde yaşanan kırgınlıklar unutulmaz. İçinizden kızsanız bile herkese saygılı olun. Mutluluklar diliyorum tekrar
Ayrıca özelden saçma sapan tavsiye vermek isteyenlere inanmayın. İyice kafanızı karıştıracaklar ve niyetleri belli
Öncelikle tebrikler. Bu senin en güzel günün olacak. Asla kafana takma. O gün senin günün. Her şey yolunda gidecek. Gitmese bile ne olabilir sen hayatının en güzel gününü yaşayacaksın. Biraz gevşemek için alkol alabilirsin içebiliyorsan. Keyfini çıkar ve iyi eğlenceler 🙂
Teşekkür ederim
Düğün öncesi bu kadar yoğun stres ve heyecan hissetmen çok doğal, bu tatlı telaşı yaşayan pek çok gelinsin. 👰♀️ O günün sadece senin ve eşinin aşkını kutladığınız özel bir gün olduğunu hatırla. Derin nefesler alıp vererek o anın tadını çıkarmaya çalış; tüm güzellikler seninle olacak. ✨
Cevap
73Cevap
stres yapma
Öncelikle Allah tamamına erdirsin.
İlk akla gelen şeyin aksine, insanların içine çıkma ve göz önünde olma kaygısı yaşıyorsun sanırım, bunun tamamen düşüncelerle alâkalı ve gelip geçici olduğunu iyi bilmen gerek. Heyecan geldiği an başını veya gözünü yavaşça çevirerek konuyu değiştir, nasıl geçtiğini bile anlamazsın. Unutma, heyecan veya korku bastırdığı an ondan kaçmaya çalışırsan iyice üstüne üstüne gelir, onun için sakın kaçmaya çalışma...
Canım karını iyi doyur açlık kan şekerini düşürür stres yaparsın ben sakin kalmak istediğimde tıka basa yemek yerim parlayıp stres yapacak veya sinirlenecek halim kalmaz oooo bir sakinleşiyorum yani😅 pasta çikolata vs ye kan şekerini yükseltir
Gözlerini kapat ve o an kendini podyumda hayal et. Yanında enisteyle beraber asil bir şekilde yerinize geçiyorsunuz. Çocukların pistten çekildiğini düşün ve sen halkını selamla, prens de çocuklara cekilmelerini söylesin.
Olmuş gibi düşün. Korkuya odakli olursan korkuyu olmusa odaklı olursan olmuşu görürsün
Haklısın bu durumu yaşamakta ama hiç beklemediğin kadar çabuk bitip gidecek o yüzden sadece senin için en özel günlerden biri olduğunu ve nasıl hatırlamak istiyorsan güne öyle mutlu başlamanı tavsiye ederim☺️ hayırlı olsun🌸
Kafasını sksınler o adamın... Bu devirde kadınlarla evlenenin vay başına... Eceli gelmiş adamın. Ben kız arkadaşlarımla sahile bile çıkamıyorum biri diyor bacam kıllı diğeri diyor saçım ötekisi mayom uyuşmuyor... Rahat batıyor bu erkeklere.
papatya çayı iç temiz hava al ve keyfini çıkar, zaten tüm hazırlıkları mutlu ol diye yapılıyor, Allah tamamnı erdirsin utandırmasın. Çoğu sevdiğin insanın böyle bir arada olduğu gün zor bulursun birdaha. Umarım umduğundan da güzel geçer. Tekrardan tebrikler. Yeterince uyu, çok gerildiğinde nefesini kontrol et, gülümse.
Bebeğim bunu stres yapacak neyi var Herkes yapıyor Sen de düğün yapacaksın heves etmişsin yapıyorsun stres yapıyorsan düğün yapın o zaman sana zorla düğün yap diyen mi var kafana silah dayayıp ona stres yapacak neyi var Ne değişik kafalarınız var be
Sakinleştiriic falan al ya da bitki çayı falan iç düğünden önce aç çıkma oyun oynarsın, ben stres yapınca taflan ağacının yaprağından çay yapıyorlar aşırı sakşnleştiriyor. Satılıyor mı Bilmşyroum ama dene. Umarım düşünün çok güzel geçer. Hayırlı olsun şimdiden.
Teşekkürler
boş ver, heyecanını piste çıkınca unutursun.. Böyle bir anı , ilaçlarla, sakinleştiricilerle hiç baltalama, akışına bırak.. Mutluluklar dilerim.
Kardeşim hayirli uğurlu olsun şimdiden stres yapma diyemem çünkü oluyor ama kendini hafiflete bilirsin başka şeylere odaklan kendini rahatlatmaya çaliş
Her şeyi akışına bak doğal davran kendin ol her şeyi zaten başkaları hallediyor sen anın tadını ve mutlugum keyfini çıkar canım. Şimdiden mutluluklar dilerim.
Düğün için diyorsan bir bakıyorsun başlamış bir bakıyorsun bitmiş, hiçbir şey anlamıyorsun. En heyecanlı kısım ilk çıktığın kısım. Sonrası çorap söküğü
Düğün zamanı hep bi telaşlı olur insan bazı şeyler ters gider felan ama sen sakinliğini koruman lazım
Sakin ol sonuçta en mutlu günün olması gerekiyor öyle değil mi ya da olmadı bi ölçek pasiflora iç iyi gelir sana
Merhaba, soru dünmüş☺️ kaldı 1 gün, hiç stres yapma, başlayacak ve nasıl geçtiğini anlamadan bitecek düğünün
Herkeste olan bir şey.
Çok doğal bu..
Şimdiden mutluluklar diliyorum. Kimse sizi üzemesin ve ayırmasın. Saygılarımla.. :)
atlatırsın ya hadi sevindim senin adına bi hemcinsimi de mutlu edeceksin. sanslılardan bence. biz evde kaldık
Anin tadını çıkar stres faktörünü düşünme mutluluklar dilerim
Normal bence, herkeste olur o heyecan. Önemli bir adım atıyorsun sonuçta.
Oluruna bırak her şey bittiğinde çok kolaymış diyeceksin
her şey yoluna girer merak etme stres senin mutluluğunu azaltır akışına bırak kendini
Geçmez son dk kadar devam eder ta ki düğün biter eve atar kendini
Stres yapman çok normal ama sakin kalmaya çalışmalısın sonunu düşün hep
Korkuyor demekki?
Güzel bir hatıra kalıyor yorgun olacaksın ama sonu güzel olacak heyecan yapman normal şu an
Daha evlenmeden bunu düşünüyorsan o evlilik uzun sürmez demek ki bir güven bı yerde sıkıntı var
çok saçma bir eylem olduğunu anlayıp heyecanın gereksiz olduğunu fark edebilirsin.
Ben de cumartesi evleniyorum. Allah geçim versin
Hayırlı olsun sende nasıl durumlar stres var mı
Ya akisina birak sabah olacak aksam olacak gün bitecek balayi baslayacak onda bitecek o yüzden pozitif ol takma o kadar
Bence de çok anlamsız. İki genç sevgişecek diye bu kadar tantana yapmanın ne anlamı var ki?
Terapiye psikoloğa gitmelisin, belirtilerin yoğunsa yetişkin psikiyatristine gitmelisin, sana en iyi çözümü vereceklerdir sana iyi eğlenceler yolun açık olsun
Ablacım öncelikle sakin ol her şey çok güzel olacak ve unutma o anın tek ilgi odağı sen olacaksın
Ne biliyim görümcelerim sanki benle yarışıyorlarmış gibime geldi
Merak etme her şey yolunda geçecek. Heyecanın gayet normal. Sana bi kaç egzersiz vericem rahatlayacaksın
Tamam teşekkürler
Rica ederim. Solunum egzersizi ve abdomen kor hareketleri vericem ankstiyeteye de iyi gelir
Tamam teşekkür ederim
Rahatlayacaksınn
Takma kafana sen bile olup biteni anlamazsın
Streslidir eminim ki ama sevdiğin insanla yuva kuruyor olmak bence dünyanın en güzel hissidir aynı zamanda
çok kolay. hiç bir şeye kafanı takma her şey kendiliğinden yürür ve biter. kafan rahat olsun gerisi boş..
İlk gece korkusu mu ağır basıyor
stres yapmandaki en büyük etken bu mu
Sakın ol kas gevsetıcı kullan onan gayet rahat olacaksn
Düğüne az kaldı umarım her şey güzel geçer darısı başıma🥹
var mı ufukta bırı
Olur gider sıkıntı etme pembe düşlerdeki gibi olcak
Bi üç dört shot tekila at hiçbir şeyin kalmaz sksksksk
Gerdege dikakt wt kayganlastiri almadiysan kesinlkle al yanina
@helensiii cidden cok gerek var o yanan yer hirda alev yer yaniyo yara oluyo denendi onaylandi
@helensiii evet ama bakire olunca ise yaramiyo cunku bi zar var ortda yirtilicam ve kaniyicak o tahris oluyor bnce riske atmasin
@helensiii bencede yanmak guzl bisi yaa okdr cok iatiyorsunki ulasinca bir rahtlama geliyo uyuyp kaliyorsun aslinda dimi
Sende yandnmi peki yoksa bakiremisn
Nikah kıyıldı eve geldik uyuduk axetliydi 3 4 gün sonra oldu
Nasıl bir duygu bilmiyorum ama iki tarafta birbirinden eminse heyecan stres aşırısı gereksiz
Geçer sürekli düşünme
Ya hiç bi fikrim yok düğün nasıl başlar nasıl biter
Kına gecesi var mı
Yok
Salon düğünü
Evet
Balayı var mı düğün sonu
Düğünden iki gün sonra
Başın sağ olsun kfkgmg
Düğünden sonra geçer diye düşünüyorum
allaha dua et.
Nedimen yokmu biraz hecanı azaltsın
Eşinden destek alabilirsin
Stresi bırak da mutluluğunu yaşamaya bak
Altınlar kadının hakkı degil
Düğün gunu stresin gider merak etme
Ben alkol almıştım kullaniyosan iyi gelir biraz rahatlatır ama fazla kaçırma alkol
@Akrep2cm2 evet
O da geçer merak etme
Heyecan neden ve ne için düğün mü ilk gece mi ayrıntı verirsen yardımcı olabiliriz
İnançla azimle sabırla üstesinden gelirsiniz
Bir ömür boyu mutluluklar
Gerdek gecesi korkusumu?
Olup bitecek heyecana gerek yok
İlk dansı ederken her şey iyi olacak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?