Tekrar yaziyorum Ama dügünüme Az bir zaman kaldi Ve Ben hala sevinemiyorum. Sevinc heyecan Yok…. Neden böyleyim anlamiyorum dügün stressindenmidir hazirlik yorgunlugumu. Hic bisey den zevk alamiyorum 😟
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yıluf böyle zamanlarda ben de stresten mutlu olamıyorum seni çok iyi anlıyorum sürekli ya olumsuz bişey olursa diye korkuyorum ama OLMUYOR bişey sen de stres yapma bu senin en özel günün olacak. inşallah çok güzel bir düğün olur çok mutlu olursunuz eşinle 1 yastıkta kocayın amin
17 Yorumla
Soran+1 yılCoookk Tsk ederim 😊 sanirim gelen en Güzel yorumlrdan birtanesi Bu
Soran+1 yılBende Sana ömür boyu mutluluklar dilerim 🥰
- +1 yıl
ayy teşekkür ederim kız <3 en güzel şeyleri hak ediyoruz inşallah hepsini buluruz
Soran+1 yılInsAllah 🤲🏻❤️
Soran+1 yılCok Pozitif birisin ne Güzel 😊
- +1 yıl
<3 teşekkür ederim öyle bakmaya çalışıyorum diyelim
Soran+1 yıl❤️
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılDüğün stresi ile olan ve acaba her şey doğru bir şekilde olacak mı düşüncesi seni sıkmaya bunaltmaya başlamış o yüzden sakin ol ve akışına bırak her şey Allah'ın izniyle güzel olur
03 Yorumla
Soran+1 yılGaliba Bu yüzden …. Ein güzeli Allaha birakmak
- +1 yıl
Evet güzel düşün dua et 😊
Soran+1 yıl🤲🏻
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
26Cevap
- Aile & Toplum konusunda 43b cevap paylaştı.
+1 yılNişanlın olacak kişiyle evlilik olmayacağına inanmış olmalısın gadası
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
Günaydın, sen seni bilmez isen sen seni nasıl bilebiliriz biz seni? Rabbim bilir her şeyi! 😅
Düğün yaklaştıkça stres sıkıntı telaş bunlar hep normal şeylerdir. Detaylar çok önemli, detay vermemişsin ki her şey istediğin gibi değil mi? Eşin olacak kişi ile her şey yolunda mı? Ailesi ile her şey yolunda mı?
Mesela ben evleniyor olsam ve eşim olacak kişi senin gibi olsa, evlenmekten vazgeçerdim...
Çünkü mutsuzluk normal değildir...10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılpara harcamaları moralini bozmuş olabilir. haricinde gerçekten aşk evliliği mi yapıyorsun bu da önemli. gerçekten sevmiyorsan bence yol yakınken dön yoksa ileri de daha büyük zorluklarla mücadele etmek durumunda kalırsın. ama durum bu değilse dediğim gibi parasal konular, stres falan olmuştur zamanla geçer
21 Yorumla
Soran+1 yılInsAllah Öyledir canim. Parasal harcamalar dedigin gibi bir tarafta Ama sevinmem gerekirken Neden böyleyim Bilmiyorum, seviyorum Onu …
depresyon mood. ya bu dönemler normal. Sonuçta beyninde artık biriyle yaşayacağını kuruyorsun ve bir birliktelik var. Psikolojik olarak etkileniyorsun doğal olarak
02 Yorumla
Soran+1 yılGaliba.. Cünkü Hic bisey den mutlu degilim Şu an
+1 yılCok ani mi. karar verdiniz evlilik için eskiden de boylemiydi düğün hazırlığı başlayınca mi heyecan alamaz oldunuz
06 Yorumla
Soran+1 yılBazen oluyor Bazi olaylari sevinemezdim. Ama böyle bir zamanda duygularim niye blyle anlamadim Tam sevinmem gerekiyorken
- +1 yıl
Evlilikten korkuyor olabilirsiniz
Soran+1 yılOlabilir
- +1 yıl
Allah yardımcıniz olsun
Soran+1 yılAmin Tsk ederim
- +1 yıl
Rica ederim dertlesmek isterseniz dinlerim sizi
+1 yılDemek ki sevgililik döneminiz uzun sürdü her şeyi yaşadınız bu yüzden evlilik ya da nikah sizin için ifade etmiyor
02 Yorumla
Soran+1 yılBir sene sevgili nisanli kaldik
- +1 yıl
Cinsel münasebet vs olduğu çok ça
Aile & Toplum konusunda 527 cevap paylaştı. piskolojıkmen hedefe vardın istedigin oluyor baska bir hedef arayişindasınız
020 Yorumla
Soran+1 yılÖylemi oluyor 😟 Ben Sadece mutlu olmak istyirum
Soran+1 yılOyüzden Belkide buraya yaziyorum. Icimi dökmem gerekti
Soran+1 yılAynen Öyle oluyor. Herkes birsey söylüyor
Soran+1 yılEvet Neler duydum Neler 🙄 ayrilmisiz Bizim haberimiz Yok gibi …. ceken var cekemeyen. Maalesef
Allahim hayirlisiyla atlatmayi nasip etsin
Soran+1 yılAilesinide pek sevemedim aslinda. Annesi herseyimize karisiyor.. ama bisey de diyemiyorum annesi sonucta
Soran+1 yılYeri geldiginde lafini söylüyor Ona Ama kayinvalidem Cok otoriter dedigim dedik biri
- +1 yıl
kardes ozman hemen coocuk yapma evlendıgıde bır sene gecsın baktınkı gelecegım burada ıyı ozman cocuk yap cunku bır senede tam olarak herseyı cozersın ayrılsanda h,. olmasa cocugun olmaması iyi olur cunku bazen erkeklerde hevesını alınca degısyor hersey cok cabuk degısır bıraz mantıgını kullan sende kendını ezdırme bazende sevgı bıtıyor mantık evlılıgı öne gelmıs oluyor trkıyede hersey cok cabuk degısıyor o yüzden cok kendını yorma heran hersey olacak mıs gıbı hazır ol evlılıkte bır kız tanıdım 3 kere ayrıldı sonunda dçrduncude cok ıyı bir ese sahıp oldu Şu an cok mutlu
Soran+1 yılBen saygida Kusura etmemege calisiyorum herzsman Ama baktim oluyor lafini söylerim. Aynen bakicaz bakalim Bir sene sonra ne olur Allah bilir … Ama esime desem annesi hakkinda Nasil anlasilir? Sende bir erkek olarak ne düsünürdün?
Soran+1 yılAnladim. Ne olursa asik olursunuz? Simdide sevgidinden kuskum Yok Ama nelere Dikkat edersiniz?
Soran+1 yılMesela
Soran+1 yılSize yazilmiyor
+1 yılGercekten evlenmek istiyor musun peki 🤔 iliskide ki buyu bozulmus olabilir mi?
04 Yorumla
Soran+1 yılBir yandan istiyorum Bir yandan da Korkuyorum..
- +1 yıl
korkularinin temelini ne olusturuyor?
Soran+1 yılCok yoruldum beynim vücüdüm düsünmekten stresten 😟
- +1 yıl
Doğru kisi olduguna inaniyorsan, hayata bakisiniz duygu dusunceleriniz sizi yormuyorsa buyrun sizi alalim nikah masasina 👍
- Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılŞu erkek evi hiç bişey yapmıyor diyen kişi senmisin
016 Yorumla
Soran+1 yılYok benimkiler yapiyor Cok sükür
- +1 yıl
Anladım gecede buna benzer biri Bi soru sormuştu da eğer oyum deseydin iyi demicektim 🤣🤣 kaç defa, sordu saymadım bile
Soran+1 yılOnuda anlamak lazim ya kiz nekadar dertli Demekki 😳
- +1 yıl
Evlenmesin abi kıza, zerre bişey yapamayıp kız, evine büsürü şey yıkmışlsr
Soran+1 yılHerseyi kizmi yapmis?
- +1 yıl
Öyle bişeyler anlattı baya
Soran+1 yılNeler var
- +1 yıl
Bekle bakıcam
- +1 yıl
Dugunume 1 hafta kaldi ve benim nisanlimin tarafi hic bir zaman gelin gormeye dahi geldiginde elinde birsey getirmediler davetiye basdirmak istedim cok pahali oldugunu soylediler gelinlik almak istedim daha uyguna bakmak istediler her seyde bende daha uyguna bakmak isteyen erkek tarafi tek bir damatligi 35 bin aldirmak istiyorlar sizce bu normal mi?
- +1 yıl
Soru bu yorumlarda da baya bişey yazmış
- +1 yıl
O da, senin yaşlarda 36 üsttü gözüküyor gizli tam yaşı belli değil
Soran+1 yıl😳
Benim esimin aileside blyle cimrimi desem tutumlumu. Herseyin ucuzuna kalmayalim claisiyorlar Ama Benim esim istedigimi yapiyor sagolsun … Sadece Bende var saniyordum Ama Yazik ya… gercekten kiz adina üzüldüm. Umarim evlenmez Bu kisiyle
Soran+1 yılBen degilim 😅
- +1 yıl
Yorumda herkes evlenme diyor ama bilmiyorum ne yapacak ulan abi ben 3.5 yıl biri ile beraber oldum bırak bişeyler almayı çeyizi için Bi çok şeyi bile aldım böyle beğendiği ufak tefek şeyleri 🤣ayrıldık
Soran+1 yılSenin kiymetini bilememis 😊 Benim Esiminde arada cimriligi tutuyor Ama Sonic itibari ile yapiyor. Cok glrmüyorum o ailede büyümüs glrmüs… Ama kiza gercekten Yazik
- +1 yıl
Evet
Gizli Üye(30-35)+1 yılAilenden ayrılma hissi olsa gerek seni hiç yanlız bırakmamışlar belkide ondan
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet 🥺 oda var…
Cevap sahibi+1 yılYoksa sevmediğin birine mi gidiyorsun? Veya erkegin ailesine yakın bir yerde mi olacaksın bu mu seni endişelebdiriyor genelde gelin adayları kaynanaları sevmez. Ama bazı iyi kaynanalarda var kötü olanlarda var tabi. Ama yakın olmamak en garantisi ama iyi bir kaynana ise yakın olmak daha avantajlı
Soran+1 yılNasil desem yakin degiliz simdi ama yazliga gidince birlikte oturucaz 🙄 Benim kayinvalidelere karsi önyargim Yok ama benimki biraz fazla karisiyor herseye. Mobilyadan tut herseye… Buda beni endiselendiriyor. Bisey de diyemiyorum
Cevap sahibi+1 yılParayı düşündüğü için karışıyordur. Oglunu ezdirmemek için onada hak ver oda oglunu düşünüyor olabilir. Sende anne olsan oglunu düşünmezmiydin.
Soran+1 yılDüsünürüm tabiki Ama Ben düsüncesiz biri degilim Onu zora sokmam. Ama kadin herseye karisiyr normal mi
Cevap sahibi+1 yılYaşam tarzının ne olacagına adaylar karar verir ve değiştirir sonucta geminin dümeni iki kişinin elinde, aileler evlenmeye parasal yardım ediyor diyede bu herseye karışcakları anlamına gelmiyor.
Mesela örnek atıyorum kocanla muhafazakar bir semte yaşamaktansa ileri görüşlü insanların bulunduğu bir semte taşınmaya ikinizde olumlu karar vermişsinizdir. Gelipte 3 kişilerin olaya dahil olması ve olayı etki altına almaya çalışması normal değil.
Annemde bana benden uzak oturun diyor ne yaptığınızı ben bilmiyim diyor bana yoksa söylenirim diyor
+1 yılEğer iliskinle ilgili bir sorun varsa bir an önce bitir sonrası daha sıkıntılı oluyor.
Umarım yoğunluk temposundan kanaklidir ama şimdiden mutluluklar00 Yorumla
+1 yılAile terapisti var İsim Paylasmak istemiyorum Birvterapi al Belkis Ruzgar Cevik hanim var bence hayatinda bir kez evleniyorsin ihmal etme
00 Yorumla
+1 yılStresten ya da güncel yaşadığın bir olaydan kaynaklı olabilir.
01 Yorumla
Soran+1 yılStres var evet
Mutlu olamıyorsan bu soru işareti.
02 Yorumla
Soran+1 yılAma seviyorum Onu. Mutlu olmam lazim Ama sevinemiyorum
- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılseverek mi evleniyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet seviyorum
- +1 yıl
ee sebeb olmamasü gerekiyor ozaman
- Aile & Toplum konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yıldüğünden sonrada mutlu olmaaycaksın ki
03 Yorumla
Soran+1 yılNiye Öyle Dediniz?
- +1 yıl
10 yıl sonra anlarsın
Soran+1 yıl🙄
Aile & Toplum konusunda 818 cevap paylaştı. Kafana takılan bieşyler mi var
04 Yorumla
Soran+1 yılHayatim degsiecek Haliyle yeni ev yeni aile
Soran+1 yılTsk ederim
- Aile & Toplum konusunda 811 cevap paylaştı.
+1 yılYa sevmiyorsun ya da soğudun.
05 Yorumla
Soran+1 yılHicbisey hissetmiyorum Şu an
normal mi? 🥺- +1 yıl
Beraber zaman geçirdiğinizde nasılsınız? İyi anlaşıyor musunuz?
Soran+1 yılGenelde iyiyiz. Ama Bazi huylari var hoslanmadigim
Rahat degilim oyüzden- +1 yıl
İki taraf birbirini sevdiği ve bazı durumlarda alttan aldığı sürece sıkıntı olmaz. Ama evlilikte mutlaka ufak tefek sorunlar olur. Yeter ki işler büyümeden çözülebilsin.
Soran+1 yılSen Evlimisin? Dügündede blyle Stres oldumu?
+1 yılStresten kaynaklanıyor
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 9,7b cevap paylaştı. Adami sevmiyorsun
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılAşırı borçlandıysan onun etkisi olabilir
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSeni bir arkadaş bir dostum gibi sevdim
00 Yorumla
+1 yılÇünkü gelecek kaygısı var sizde
00 Yorumlabu kadar detayla ben de bılmıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende öyleyim 13 gün var düğüne 🙄
26 Yorumla
Soran+1 yıl🥺 Neden böyle olduk biz ya
Cevap sahibi+1 yılTüm düzen değişecek belkide bu yüzden
Soran+1 yılBelkide… arkadaslarim da diyor sevinmen lazim Ama olmuyor
- +1 yıl
Belki eşleriniz ile ilgili kafanıza takılan sorular var ve bencede öyle evliyim isterseniz ayrıntılı konusabiliriz bu konu hakkında takıp isteği atabilirmisiniz lütfen
Cevap sahibi+1 yıl@Trakya21cm milleti özele çekmeye çalışan bi a*pt*lsın evliysen git eşinin sorunlarıyla ilgilen burdaki kadınlara terapistlik yapma ne kadar boşsunuz ya
Soran+1 yıl👍👍
- Aile & Toplum konusunda 13,2b cevap paylaştı.
+1 yılO süreç yormuştur psikolojini
01 Yorumla
Soran+1 yılBelkide
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeks yapıyormuydunuz
00 Yorumla
+1 yılAşık değilsin
11 Yorumla
Soran+1 yılŞu an icimde Hicbir duygu Yok 😳
+1 yılStresli misin
08 Yorumla
Soran+1 yılEv Ceyiz derken yoruluyorum Cok
- +1 yıl
Eşin destek değil mi nikahı yaptın mı
Soran+1 yılNikah oldu. Yok sagolsun herseyi istedigim gibi yapmaya calisiyor. Ama Ben biseye sevinemiyorum
- +1 yıl
Beklediğin o değil mi peki. Bişiler oldu mu
Soran+1 yılBir senedir birlikteyiz. Olmadi
- +1 yıl
Onun stresi gerilimi
Soran+1 yılBelli etmiyor pek
- +1 yıl
Yüksek ihtimal, nasıl desem yani. Yas bana istersen konusuruz detaylı durumu
Çok mu kavga ettiniz
04 Yorumla
Soran+1 yılYok arada oldu Ama son zamanlar kavga etmedik
Soran+1 yılYok hayir
+1 yılStres
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKonyalımısın
06 Yorumla
Soran+1 yılHayir. Niyeki
Cevap sahibi+1 yılGenelde Konyalılar tatminsiz olur da o yüzden sordum
Soran+1 yılAnladim
Cevap sahibi+1 yılUmarım mutlu olursun
Soran+1 yılTsk ederim
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
Gizli Üye(25-29)+1 yılSakın olmaya bak
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı. Strestndir
011 Yorumla
Soran+1 yılBelkide
Soran+1 yılYok gecmedi arada tartisiyoeuz ufak seylerden Ama bisey gecmedi
Soran+1 yılGörücü usülü oldu Ama isindik birbirimize
Soran+1 yılUmarim stresdendir. Burada sormak istedim evlilik gecirenlere normal mi Bu duygularim diye
Soran+1 yılTsk ederim
- Aile & Toplum konusunda 20,6b cevap paylaştı.
+1 yılEvet ondandır
00 Yorumla
Devamını Gör(20)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Düğünüme çok az zaman kaldı ama ben mutlu değilim. Stresten mi kaynaklı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler