24 gü

Evi terk mi etmeliyim?

Kardeşim 17, ben 20 yaşındayım, sürekli kavga ediyoruz, bana küfür ediyor ama her durumda suçlu ben çıkıyorum. Onun yüzünden odamdan bile çıkamıyorum, gündüz yemek yemiyorum, herkes uyuduktan sonra gece mutfağa gidebiliyorum. Bir defasında bir ay kimsenin yüzünü bile görmemiştim. En son olay, ben mutfağı topladığım için oldu, geldi, yemek yiyeceğim, çık diye bana bağırmaya başladı, ben de ona bağırdım. Sonra bana saldırdı, ben de devam ettim, sonuçta suçlu olan ben oldum. Sürekli babamın parasını kullanıyor saçma sapan yerlere, ben yıllardır kendime kıyafet bile almamışımdır çünkü babama kıyamıyorum, çok yaşlandığı için boş şeylere para harcamak istemiyorum. Ama demek ki kıymetli olmak için onun gibi olmak gerekiyormuş. Daha az önce mutfağa yemek için gittiğimde kapıyı ittim diye bana bağırdı, ben de ona bağırdım, sonra kendimi tutamadım küfür ettim, kapıyı çarptım. Babam bir yandan annem bir yandan söylemediklerini bırakmadılar. Anne de diyor ki başımıza iş açacak, evden gitse de kurtulsam. Babam arkadan mesaj atıyor, başına bir iş gelir, iş işten geçer, sonra çok pişman olursun ne gitmesi diye. Ben artık dayanamıyorum, gitmek istesem bir işim yok param yok, iki tane kedim var. Normalde kedilere bayılan annem, bana düşman kesildiğinde onlara da düşman oluyor. Evden gittiği gün onları da dışarı atacağım falan diye saçma sapan konuşuyor karşımda. Tek yapabildiğim şey ağlamak.

Evi terk mi etmeliyim?