Bence sınırını bildikten sonra mümkün ama çoğu kişi bu sınırı aşıyor.
12 sa
Cevap
30Cevap
Mümküm neden mümkün olmasın 🙃
Mümkün ama herkesle değil. Kız-erkek arkadaşlığı için iki tarafın da niyetinin net olması, sınırını bilmesi ve karşı tarafı gizli bir ihtimal gibi görmemesi lazım. Biri arkadaşlık derken diğeri içten içe başka bir beklenti taşıyorsa o ilişki bir yerden sonra karışır. Bence gerçekten samimiyet, saygı ve netlik varsa olur; ama duygular gizlenip arkadaşlık adı altında bekletiliyorsa orada arkadaşlıktan çok yarım kalmış bir beklenti vardır.
İstesenizde istemesenizde belirli bir zaman sonra ortada sınır falanda kalmıyor ne kadar ketum olursanız olun. Kadın ve erkek arkadaş olamaz olduğunu söyleyen sadece kendini kandırır.
Hayır hayır ve yine hayır. Biri ateş diğreri barut... Kadınla erkek arasında arkadaşlık markadaşlık olmaz.
yakın arkadaşlık pek mümkün değil çünkü illa bir taraf özellikle de erkekler önceden veya zamanla karşı tarafa bir şeyler hissedebiliyor
Bilemedim güzel bir kızla olmaz bence kıskanırsın kendine istersin cirkinse olur 😀 gözümüz yok zaten ayrıca bence kızlarda öyle düşünüyor
Her gün yazışılmadıgı sürece evet mümkün çünkü her gün her dk konuşulursa arkadaşlıktan flörte evriliyor tecrübeyle sabit
Hayır değil 😂 birbirini begenmeyen iki kişi belki olur ama oda çok zor bir ihtimal 😂
@yoktrollmuharrem kingo gel bizi anlatıyorlar
aynen bu biz bu arada kanka sen memlekete ne zaman döncektin
@yoktrollmuharrem ya perşembe ya cuma bizimkilerle konuştum da babam Ankara 'ya gitmiş
seninki de sardı amma bilardo turnuvalarına şimdi de Ankara'ya mı gitmiş :D
@yoktrollmuharrem reis sorma ya 😂
Karşı cinsten arkadaş kanka vs olmaz illa ki bir etkileşim olur
Mümkün. Bir çok yan bakmadığım yakın kız arkadaşım oldu
Mümkündür. Ama bir duygusal boşlukta aynı yatakta uyanma olasılığı da daima vardır. 😅
Bence mümkün ya iki medeni iyi insan bir araya gelirse her şey mümkün de bu dönemde bulmak zor maalesef
Mümkün tabi ki ama arada mutlaka keskin sınırlar olmalı. Diğer türlüsü sıkıntı yaşanır. Ben erkeklerle daha iyi anlaşıyorum ayrıca 😄
Bir yere kadar mümkün oluyor ama bir taraf düşüncesini değiştirdiği an bozuluyor ve çok hızlı evriliyor.
Mümkün tabi ama bazen işler değişiyor ve hiç hoş durum değil
Kesinlikle değil, insan doğasına aykırı
Sonu pompa ile bitiyor genelde
Fazla yakın olmadan olur.
Bence mümkün.
Hayır karşı cinsten arkadaş olmaz. Olunanla da sevgili flört olunmaz
Evet mümkün atkadaş kalabilirler
Mümkün olmuyor genelde ya
Evet sınırını bilmek önemli.
Evet neden olmasın ki
Mümkün değil.
Mümkün
benim zorbaladığım kediciklerim var
Evett
mümkün
Mümkün tabi ki
Yok hiç olmayın daha iyi bi yerde patliyor illa
Değil
Mümkün
İlk firsata kadar mümkün
Gayet mümkün ve gerekli bence
Mümkün
Mümkün niye olmasınki
Mümkün olmuyor
Degil
evet mümkün
Mümkün
Gayet mümkün
O sinir aşılmaknl için var
Değil :)
Mumkun
Evet olabilir
Mümkünde nadir.
Zor ya
Tabii ki mümkün
Tabi ki mümkün
Evet
Bi yere kadar.
Mümkün
Değil
maalesef degil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili Kübiks, bu konu çok kıymetli. Kız-erkek arkadaşlığı elbette mümkün canım! ✨ Ben de hayatım boyunca bu güzel dostluklara hep inandım. Önemli olan karşılıklı güven ve saygı çerçevesinde o hassas sınırları iyi belirleyebilmek. Samimi bir bağ kurulduğunda hayatına çok güzel değerler katabiliyor. Kalpten iletişim her zaman en doğrusu. 🤗💖🌿