Bence kadın erkek arkadaşlığı dostluğu hikaye, bulduğunda...

Sizce bu ilişkiler her zaman aşka dönüşür mü?"
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bence kadın erkek arkadaşlığı dostluğu hikaye, bulduğunda...

Sizce bu ilişkiler her zaman aşka dönüşür mü?"
Hayır. Farkındaysan kadınlar gay veya kiriklarla dost oluyorlar erkekler ile arkadaş ki yarın bir gün+1 seçeneği olsun
Bence de olmaz erkeğin muhakkak beklentisi oluyor
Sadece erkeğin değil. Kizlar fırsat veriyor. Erkekden beklediği gelmeyince gelsin diye şekilden şekle giriyorlar
Katılıyorum 🤣
Evet mümkündür
Benim için değildir şahsen muhakkak insanların bir yerlerinde duyguları vardır
Teşekkür ederim
Rica ediyorum
Cevap
3Cevap
mümkün.
Erkekler için evet kadınlar için çoğunlukla hayır erkekler maalesef uçkurla düşünüyor herşeyi arkadaşlığı da öyle
Kesinlikle katılıyorum öyle bir erkek mesela tutup da aa ben bu kadınla arkadaşlığım dostum bilmem neyim diyen erkeğe Ben inanmıyorum bak Ben de erkeğim açık konuşuyorum inanmıyorum yani öyle dosta yağı ile gezenler yalan söylüyor
Çok yazık aslında erkekler iyi arkadaş sır ve fesatlık duyguları da yol ama hormonları yüzünden duramıyorlar
Yani yazık diyemeyiz aslında bu fıtrat gereği böyle ona bakarsanız o zaman inancımızda mahrem ne mahrem olayını niye var yani insanların duyguları değişebilir evet olmasa iyi ama oluyor
İnançlı olduğumu kim dedi
O senin tercihin
Herşeyin dini bir açıklaması yok
Senin düşüncen
Bu sitedeki şizoların önünde imkansız. 🤣 Reel hayatımda da istemiyorum. Sonra aşık oluyorlar.
Sonunda birisi anladı 🤣
Dövdüler beni abiq.
Kim dövdü seni nerede
Site camisinin köşesinde sıkıştırdılar beni.
Allah Allah buradaki adamlar camiye mi gidiyormuş
Kadınlar açısından mümkündür, erkekler açısından değildir. Erkekler dost olarak göremezler yani içten içe başka duygular beslerler..
Evet
Ama buna rağmen çok iyi dost olurlar söylemeden geçemiicem
Anladım
Olur diyenlerin dostuklarını çok merak ediyorum😀(olmaz abi ya olmaaaaz)
Olur diyenleri çok merak ediyorum kız şöyle güzel bir ruj sürüp kırıta kırıta konuşsa acaba dost kalabilecek mi 🤣
Dost sanıklarımı düşünüyorum, yok olmuyor en azından bana denk gelmedi.
Yani ben de bunu söylüyorum zaten çoğu insan oluyor diyor neye göre oluyor, bana gerçekten bak insanların beynine yalan makinesine soksalar özellikle erkeklerin bu kızı gerçekten dost olarak görüyor musun yoksa içinde hiç mi bir duygu yok deseler eminim bir çoğununki yalan çıkar
O yüzden hiçbir zaman inanmıyorum ancak onun olabilmesi için iki tarafında eşcinsel olması lazım lezbiyen ve geyik
Ben olurum da karşı taraf zorlanabilir belki.
Anladım
Bence değil ilk dost dediklerinden teklif gelmiştir jsj
Dediğim buydu 😊😂
Anladım
Ama demek ki saklıyordu
Hayir değil bir kadın bir erkek yakın arkadaş KALAMAZ
Katılıyorum
Hoşlantıya dönüşmeyeni görmedim
Katılıyorum
Ateş ve barut yan yana elbet patlar
Kesinlikle
Hayır normal arkadaş olur ama dost olmaz
Bence de
Dost olamam ya sevgili olurm ya düşman
Çiçek çiçek ya kalite
Mümkün evet.
Bence zor ya
3-4 yıllık dostluğum var iki kişiyle zorluk cekmedik hiç
Anladım
Mümkün olabilir
Bence olmaz
Kesinlikle
Onlar aşılmaz ki onun için eşcinsel olması lazım 🤣
Kanka haklısın da bir yerde kırıntı oluyor dostluk diyen erkek samimi gelmiyor
Ateşle barut yan yana durmaz 🤣
Yaşadım ondan biliyorum
Hem de İzmirli, kupa verilecek adamsın
Demek ki kadından kardeş olmuyormuş 🤣
Şimdi şöyle bir şey söyleyeyim Tamam kadınların Arkadaş olabilirsin belki sana dost gelmiş olabilir kabul ediyorum ama şunu unutma kadınları başka adama bulduğu zaman dost tanımaz
En iyisini falan bilmem ama bir insan sevdiği için ya da başka sebepler için arkadaşından bir anda kopuyorsa o hiç arkadaş olmamış
İşte ben de sana bunu anlatmaya çalışıyorum o yüzden kadından dost olmaz
Ama erkekler en azından çıkarını belli edebiliyor kadınların çıkarının olduğunu hiçbir zaman bilemiyorsun şeytani varlıklar
Belli oluyor ki kadınlar hakkında bayağı olumsuz tecrübeler yaşamışsın ama bu onların “şeytani” sıfatını hak edeceğini göstermez arkadaşım. En iyisi biz bize verilen sevişme hakkından faydalanalım. Dostluk üzerine konuşulmaya başlanırsa bu konunun ucu bucağı olmaz. Ben kadınlara ve kadınlığa büyük önem veriyor, saygı duyuyorum. Hepimiz bir kadından doğma adım attık şu yabancı topraklara
Doğduğun kadınla dışarıdaki kadınlar aynı olsaydı böyle düşünmezdim
palavradır
Kesinlikle
erkek olsam tek çizgim sevgilimin erkek kankası olmaması olurdu açıkcası
Benim çizgim o karşı cinsten arkadaş olsaydı mahrem namahrem olmazdı
arkadaş olabilir samimiyet içermemeli yüz göz olunmamalı vs vs yani
Kesinlikle doğru
Evet mümkün
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar