Benden hoşlanan kişinin bir tane yakin kiz arkadaşı var ama sürekli birlikte calisiyolar masalari filan yan yana 1 senedir. Kizin da sevgilisi var ama ben cok kıskanıyorum iyi anlasiyolar sürekli birlikteler. Flortlesiyo olabilirler mi
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Evet, olabilir. Çok yakın iki tane erkek arkadaşım var.
Peki duygusal olarak bisi olmuyo mu belki kizin sevgilisi oldugu icin erkek bana yürüyordur ya da ayni andan onla da flört ediyodur bilemem ki
O sadece niyeti bozuk insanlar için geçerli. Biz 7-8 yıldır arkadaşız ve gerçekten de çok yakınız ama hiç birbirimize o gözle bakmadım. Birisi nişanlandı zaten yakın zamanda.
Ben niyetini nasil anlarim bana yazdi ama benden cok onunla beraber bide ustune beni onunla kiskandirmaya calisti koptu bende ipler
Kusura bakma ama sizin durum ergenliğe kaymış. 😅 Gerçek arkadaşlar böyle yapmaz.
Ya kizin haberi var bence gayet bizim konustugumuzdan ama birlikte resim paylaşmalar flan ne demek oluyo anlamıyorum ben
Doğal olarak ben de kestim ilgi alakayi daha da abartinca çıkarttim tümüyle takipten çocuğu simdi birlikte istedikleri kadar takılsınlar
İkisinden biri sana aşık ilerde bu lafımı hatırla
@Tugraa99 He he aşık. Birisi evlenmek üzere, diğerinin de uzun bir ilişkisi var. Kesin bana aşıklar, kesin. Kişi kendinden bilir işi.
Çok yakın bir kız arkadaşım var senelerdir beraberiz çok yakınız ama bana karşı hislerinin değiştiğini hissediyorum
Iscı ile isveren olur mu
Olabilir benim vardi sonu yatakta bitti ama neyse
Her zaman 1% ihtimal vardır.
İşyerinde olabilir böyle arkadaş falan
bana yürüdü bu cocuk ama flortlesirken biz benden cok o kizla beraber
Olabilir
Erkegin bana yazdigini da biliyo ama kiz sirf bu sebepten kendimi geri cektim konusmayi kestim erkekle
Olamaz. Sonu yatakta biter
Olur evet
Olabilir 🙆
neden olmasın
Olur
Evet olabilir