Önceki evliliğimden olan çocuklarımı maddi durumdan dolayı göremiyorum, ne yapmam lazım?

Benim de önceki evliliğimden çocuklarımı görmem lazım, çalışıyorum ama kiradayız, yetmiyor, yetmediği için de çocuklarımı göremiyorum, sürekli rüyalarımda görüyorum çocuklarımı. Kendi evimize geçsek gene durum yok, yine ne yapacağım bilmiyorum, evlatlarımdan da ayrı kalamam. Eşimin babadan köyde evi var, şu an 12 veriyorlar, 3 katlı daireleri var ama kaynım imza vermediği için kullanamıyoruz, durum sıkışık. Eşim de kaynımdan taraftar, ne yapmam lazım. Mekanda çalışıyorum, eşimin sadece 25 emekli maaşı var, eşim genç, yaşlı değil, 51 yaşında, çalışmaz da bu saatten sonra. Nereden tutsam ucu ayrı boklu değnek, ooff
Güncellemeler
2 gü
Bır ara aıle danısmanıyla konustum bana bosan dedı bu adamdan sana hayor gelmez onlar malı bölusune kadar senmı bakcan etcem pavyonda calısıp dedı bana yarın bır gun bısey olsa sana ya da ona sen nasıl bakcan o nasıl sana bakcak dedı calısması dedı lazım bu adamın senı pavyondan alaması dedı. O bosan dedı bana
Önceki evliliğimden olan çocuklarımı maddi durumdan dolayı göremiyorum, ne yapmam lazım?