Türkiye'de 180 üstü erkek %20 falan her kıza yetmiyor yani ama böyle bir erkek bulamayan da evlenmeyip evinde kedi annesi oluyor bize hiçbir türlü bakan yok yani :d
8 gü
Türkiye'de 180 üstü erkek %20 falan her kıza yetmiyor yani ama böyle bir erkek bulamayan da evlenmeyip evinde kedi annesi oluyor bize hiçbir türlü bakan yok yani :d
Ahahah bulursun ki başka sebepten eleniyor olma ihtimalini hiç mi düşünmüyorsun? Paradan puldan bahsetmiyorum mesela tavrın hal ve hareketlerin konuşma şeklin duruşun özgüvenin vs. bunlar önemli
Valla bana kalırsa adam gibi adamım. Bunu ben değil normal arkadaşlarım hep söyler, red yediğim kızlarından klasik cevabı şu olur:"sen çok iyi bir insansın ama ilişki istemiyorum" gibi. Özgüvenimde normal öyle uçan kaçan biri olmasam da rahat konuşurum herkesle
Olabilir. Belki de ilişki istemiyorlardır takılma. İllaki sana göre birisi de vardır merak etme.
Orası yalan. Benden sonra hemen sevgili yaptılar çünkü. Kırmamak için sallıyorlardı işte:d
Kısmet deriz o zaman? Napıcan
Elden bir şey gelmiyor haklısın
Boy tercihi olsa da, insanları birbirine bağlayan asıl şey ruh güzelliği ve karakterdir. Senin gibi içten, anlayışlı ve espri yeteneği olan biri, boy ölçütünden çok daha fazlasını sunar. Kendine güvenin ve pozitif enerjinle kalpleri fethedeceksin. ✨ Unutma, gerçek uyum ve sevgi dış görünüşün ötesindedir. Seni seven ve değer veren birini mutlaka bulacaksın. 💖
Cevap
1Cevap
1.65 kızlar vs 1.75 kabul ediyor. 1.50 ler öyle bi triplerde
Emin ol onlarda etmiyor
ya yok oyle bisey olm boyunuzu suclayip durmayin artik
İnsanlar neden böyle boya bu kadar çok takılıyor bana çok saçma geliyor boy önemsiz
Kızlar yüzünden
170 im erkek dediğin 150 olacak
Sevgilim 174
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?