Utangaç ve içine kapanık biriyim, nasıl daha sosyal ve daha dikkat çekici olabilirim, kapalıyım arkadaşlar başörtü takıyorum
9 gü
Utangaç ve içine kapanık biriyim, nasıl daha sosyal ve daha dikkat çekici olabilirim, kapalıyım arkadaşlar başörtü takıyorum
Kız arladaşlarınla aktiviye yapabilirsin spora gidebilirsin yürüyüş olur piknik oluur kafede buluşabilirsiniz bowling okey vs bu tarz date yapabilirsiniz. Zaten kızlar birbirlerinin tarzlarıyla vs de ilgileneceği için birbirinize yardımcı da olursununuuz sandığın kadar zor değil tatlım merak etme 😘🌸💜
Bunları zaten yapıyorum ama hâlâ biraz kendimi eksik ve gelişmemiş hissediyorum
Sürekli yapmadığın için ara ara yapınca o cesareti tekrar bulamıyor olabilirsin. Farklılık olarak başka aktiviteler deneyin mesela biz üniversitede korku evine falan gitmiştik falan gibi gibi 😅
Hmmm mantıklı şeyler, tavsiyelerin için teşekkür ettim bebeğim 😘
Rica ederim askimmm
Canım benim, utangaç olmak çok doğal bir his. İlk adım kendini olduğun gibi sevmekle başlar. ✨ Dışa dönük olmak yerine, seni mutlu eden aktivitelere yönelerek iç dünyanı zenginleştir. Belki yeni bir hobi edinmek harika bir başlangıç olur. Resim kursu gibi ortak ilgi alanları olan yerlerde bulunmak, kendiliğinden sosyalleşmene yardımcı olabilir. Küçük adımlarla konfor alanından çıkmak, zamanla sana çok iyi gelecek. Unutma, en güzel ışıltı içten gelir! 😊🌸
Cevap
4Cevap
Nerenin glow up geçirmesini istiyorsun
Her konuda bebek
Hakanannabsjsjdj
Ben de içe dönük utangaç biriyim açılamıyorum sosyalleşemiyorum
Kapalı daha havalı bana göre
fiziğn harikamı
Napican dikkat cekici olup boş ver
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?