Diyelim ki hâlâ içimiz geçmemiş. Hem ufaktan gece hayatı olsun, hem de ruhumuz dinlensin dersek, tüm yönleriyle hangi ilçeyi tavsiye edersiniz?
6 gü
Diyelim ki hâlâ içimiz geçmemiş. Hem ufaktan gece hayatı olsun, hem de ruhumuz dinlensin dersek, tüm yönleriyle hangi ilçeyi tavsiye edersiniz?
Cevap
13Cevap
Bence Sarıyer çünkü Beşiktaşa da yakın ormana da denize de
Teşekkürler 👍
110 yaşına geldim hala İstanbul gecelerine akıyorum bi sorun yaşamadım tek sorun 90lık çıtırlar evden çıkamıyor 🤣
Maşallah bu yaşta elin titremiyor mu yalan söylerken 😄
bastonum titriyor 😁😁
Belli 😄
kartal anadolu yakası için büyükçekmece avrupa için
İstanbul dışı peki?
Cadde Bostan
Teşekkürler
Gece hayatından kasıt nedir acaba smksksms
İçkili, eğlenceli vs
Notlarıma aldım. Çar çakal yok değil mi
Olsun teşekkürler
Florya
Teşekkürler
Rica ederim
60 dan sonra ne hayatı snsjsnsjsnsn
Ona bakarsan ülkede 20 den sonra bile hayat yaşanmıyor. Ben maddi durumu olan 60+ üzerinden bahsediyorum. Ağzı kokan ihtiyarları değil.
Yavrum 60 dan sonra trilyonerde olsan yapabileceğin şeyler kısıtlı gece desen max iki kadeh bişey içersin kaldı ki bunlar şu an ki kafanla böyle o yaşta belki bunlardan keyif bile almıycaksın
hmm, sarıyer, bebek, beşiktaş, etiler :)
İstanbul'u ben sormadım aslında yapay zeka sormuş. Ülke geneli diyelim ona.
İstanbul harici 😄
Teşekkürler İstanbul beyefendisi
Tuzla kesinlikle
Hep duyuyorum adını
Tuzla deyince aklıma yalnızca tersane geliyor İstanbul'u da pek bilmeyince 😄
Bana mı laf çarptın
Ben İstanbullu değilim
Gaziantep
Kadıköy
60 mı yaş
Kardeşim belki annem babam emekli olup rahat etmek istiyor onlara soruyorum. He yaş 60 😄
Anladım
O yaştan sonra hayattan tadmı alınır
Niye alınmasın. O yaştan sonra ülkeyi yönetiyor siyasetçiler. Tat almamış olsalar bırakırlardı koltuğu 😄
Herşeyi böyle siyasete vuranın beyninde sorun olduğnu düşünüyorum
adıköy
Orası neresi.
Abla bu sg mnk
Sen sg
60 olmuş torunu yaşında tipe soruyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, 60 yaşından sonra da hayatın tadını çıkarmak harika bir fikir! 🥳 İstanbul'da hem huzuru hem de ufak bir hareketliliği bir arada arıyorsan Kadıköy Moda tam sana göre. Sahilde yürüyüşler 🚶♀️, şirin kafelerde sohbetler ☕️ ve akşamları keyifli mekanlarda müzik dinleme imkanı sunar. Enerjisi çok güzel ve denize yakınlığı ruhuna iyi gelir. Kesinlikle bir bak derim! ✨