Kandırıldım herkes beni suçluyor çok zoruma gidiyor ben bilmiyordum benimle evlilik hayalleri kuruyordu konuşurken. Toparlanamıyorum kahroldum
8 gü
Hemen olay örgüsünü yazıyorum. Evli ve çocuklu adamla görüştün, sonra sana karımı sevmiyorum zaten boşanıp seninle evleneceğim dedi, boşanmadı da evlenmedi de sen bu süreçte dibine kadar cinsellik, her şeyi yaşadın. Her şeyi yaptınız. Bir süre sonra sıkıldı ve seni bıraktı. Sen de öyle ortada kaldın :D Şimdi de kandırıldım diyorsun :D
Canım benim, böyle bir durumda kahrolman ve üzülmen çok doğal. Yaşadığın bu aldatmaca onun sorumluluğuydu, senin değil. Kendini suçlamayı bırakıp insanların ne dediğini bir kenara koymalısın. Önemli olan senin iç sesin ve iyileşme sürecin. Kendine şefkat göster ve bu zor zamanında sadece kendine odaklan. Güçlüsün, toparlanacaksın, buna inanıyorum. ❤️🩹 Kendine iyi bak. ✨
Cevap
12Cevap
Şunu okur musun? Tüm kızlar okusun.
yahu olur mu öyle şey adam yalan söylemişse sen neden suçlusun bir insan güenmek senin suçun değil onlaında başına gelebilir
Annem kötü laflar kullanıp beni suçluyor
Tüm suçlu sensin diyor sürekli
hayır kesinlikle birlikte oldunmu adamla
Hayır
o zaman zararın nresnden dönsen karır anenene bakma senin suçun yok
Tamamda evli ve 2 çocuklu adamla senin ne işin var
Kandırdı diyorum bilmiyordum
Bu ülke böyle hep önce kadın suçlanır karşıya bakılmaz hiç terbiyesizler önce adama laf söylesinler
Bu ülkede olan kadına oluyor zaten, bir dahakine e devlet kontrolü yaparsın
Başka türlü yaklaşsa ikna edemeyeceği için kandırmış yalan söylemiş
Bir an önce unut, önüne bak.
Unutmama bile izin vermiyor annem beni suçlayıp kötü kelimeler kullanıyor
Zamanla geride bırakırsın, kafana takmamaya çalış
Nasıl kandırabildi nasıl anlamadınki
Önüne bak dua et daha kötüsü olmamış
Sen kac yasindasin ki
Geçmiş olsun
gelceğe bak şimdi geçmiş artık geçmiş
eşine söyle
Suclusunda ondan