Türkiye'de Türk kadınları ve erkekleri neden birbirinin değerini bilmiyor, potansiyelini kullanamıyor?

Türkiye'de bazı erkeklerin Türk kızlarına karşı bir önyargısı var. Türk kızlarının da Türk erkeklerine karşı. Ben bu gruba dahil değilim çevremde hep iyileri vardı. Ama meraklı birisi olduğum için senelerce Rus kadınlarını, Avrupalı kadınları araştırdım seyahat etme fırsatım da oldu konuştum. İyi hoş güzel kızlar gayet de feminenler alımlılar sexyler. Asyalı kızları Latin kızları Arap kızları ve Hintlilere kadar araştırdım. Her millette güzel kadınlar var. Ve açık konuşayım her milletten olur. Bunu gördüm.

Fakat her milleti görünce kendi milletini de fark ediyorsun Türk kızlarının ayrı bir havası aurası var. Asya-Ortadoğu-Avrupa karışımı bir güzellik bir samimiyet mizah anlayışı. Fakat çok ezik kalmışlar dişil enerjileri çekilmiş ve ne yapacaklarını bilmiyorlar. Tek sorun bu.

Türk erkekleri de diğer erkeklere bin basar. Avrupa'daki erkekler çok sarı kaçıyor, Asya'dakiler çok çekik ve pasif, Hintlileri-Latinleri anlatmama gerek yok çok uç tipler. Ama Türk erkeği tam net erkek. Her özellik var. Ama ezik. Özgüvensiz. Ne istediğini bilmiyor hedefi yok. Bu güvensizliklerini de güç gösterileriyle kapatıyorlar. Ve bakımsızlar saç sakal dağınık konuşma desen sıfır. Çok güzel bir coğrafyadayız etnik olarak esmeri var beyazı var fakat sosyal zeka yok.

Kısacası Türk erkek ve kadınları potansiyelini kullanamıyor ve toplumu yenileyemiyorlar. Çünkü sosyal ilişki, aidiyet, kimlik, değer, iletişim konularında zayıf kalmışlar. Bu da mutsuzluğu rekabeti doğuruyor.

Türkiye'de Türk kadınları ve erkekleri neden birbirinin değerini bilmiyor, potansiyelini kullanamıyor?