Güncellemeler
+1 yıl
Kafalara bak kafalara. Paki, Afgan, Suriler çok tecavuzcu olduğu icin Türk kadınlarını onlara bırakalım dedim. Bizden iyi oldukları icin degil. Türk erkeklerinden iyi veya yakisikli zaten olamaz TC kızı. Bizlere Almanlar, İskandinav kızları, Rus, İtalyan kızları zaten bakıyor. İtalyan kızların 1 numaralı Türk erkeği hayrani olduğunu bilen, öğrenen TC kızlarının gozu zaten yaşlı 😂
Güncellemeler
+1 yıl
Kanka Türk erkeklerinden iyi olamazlar zaten. Şimdi bi bana bak, bide Afgan’a bak. Benim bununla ne alakam olabilir😂 ve bu ülkede benim gibi binlerce degil, milyonlarca erkek var. Neyse İngiliz, Alman gelsin 😎☺️
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bir ilgisi yok. abaza türk erkekleri yüzünden böyleler zaten.
Kumaları olunca ablarlar değerinizi üzmeyin canınızı
biz kendimize geliştirelim, hanzoluktan kurtulalım demek daha zor tabi. senin annenide verelim bizlerle birlikte madem.
Tamam ben kabulüm ama sende kabulsen?😂
annesini bile millete peşkeş çeken birine çok bişey söylemeye gerek yok.
İsteyen istediğiyle olsun kanka benim değerimi bilen benimle olsun yeter bana
Kanka kanka dikkat et. Bizim ülkemizdeki kadınların %90 i eşini sevdiği için değil, evlenmek istediği için evlilik yapıyorlar. Birde durumun iyiyse anında soyulursun dikkat et. Bence yabancı evlilik yap.
Abi kıyasladığın çöplüğe bak.
Kıyaslama değil olum bu her durumda Türk erkeklerini tecavuzcu ilan edip, söylenenler icin diyorum. Verin bakalım Türk kadınlarını bu kişilere bak o zaman neler oluyor. Türk kadınlarının 10/8-9 u hamile 😂😂
Git burada hanımlardan mesaj kutusu ss'lerini iste bi. O zaman anlarsın neden öyle düşündüklerini
Olum manyak misin sen ülkenin durumu KS deki mesajlara mi kalmış?😂
Burası, dışarıdaki geriflerin "mindste"inin minyatürü. Gayet iyi veri sağlıyor ne bok oldukları konusjnda
ağzından yel alsın