Türk kadınlarını Pakistan, Afganistan, Suriyelilerin eline bıraksak, Türk erkeklerinin değerini anlarlar mi?

Türk kadınlarını Pakistan, Afganistan, Suriyelilerin eline bıraksak, Türk erkeklerinin değerini anlarlar mi? Ben bunu çok istiyorum. Tüm Türk kadınlarını Pakistanlıların, Afganların, surilerin eline bırakılmasını istiyorum. Bakalım o zaman Türk erkeklerini aapik söylenecekler mi?😂
Güncellemeler
+1 yıl
Kafalara bak kafalara. Paki, Afgan, Suriler çok tecavuzcu olduğu icin Türk kadınlarını onlara bırakalım dedim. Bizden iyi oldukları icin degil. Türk erkeklerinden iyi veya yakisikli zaten olamaz TC kızı. Bizlere Almanlar, İskandinav kızları, Rus, İtalyan kızları zaten bakıyor. İtalyan kızların 1 numaralı Türk erkeği hayrani olduğunu bilen, öğrenen TC kızlarının gozu zaten yaşlı 😂
Güncellemeler
+1 yıl
Kanka Türk erkeklerinden iyi olamazlar zaten. Şimdi bi bana bak, bide Afgan’a bak. Benim bununla ne alakam olabilir😂 ve bu ülkede benim gibi binlerce degil, milyonlarca erkek var. Neyse İngiliz, Alman gelsin 😎☺️
Türk kadınlarını Pakistan, Afganistan, Suriyelilerin eline bıraksak, Türk erkeklerinin değerini anlarlar mi?