KADIN...🌺
-soyadını değiştirir
-evini değiştirir
-ailesini değiştirir
-seninle bir eve taşınır
-seninle bir yuva kurar
-senin için hamile olur
-hamilelik vücudunu değiştirir
-şişmanlar
-dayanılmaz doğum sancısı yüzünden neredeyse ağrı odasına terkedilir
-doğurduğu çocuklar bile senin soyadını alır
Öleceği güne kadar…. yaptığı her şey …. yemek pişirme, senin evini temizleme, annene babana bakma, çocuklarını büyütme, sana öğüt verme, senin rahatını sağlama, bütün aile ilişkilerini sürdürme, sana faydası olan her şeyi…. bazen de sağlığı, hobileri ve güzelliği pahasına.
Dolayısıyla gerçekte kim kime iyilik yapıyor?
Sevgili erkek kardeşlerim , hayatınızdaki karınızın kıymetini bilin çünkü kadın olmak kolay değil.
Kadın olmak paha biçilemeyen bir şeydir...
Kadın herşeyden önce Peygamber annesidir kadın cennet kapısıdır kadın Allah'ın verdiği en güzel hediyedir en güzel emanettir...
KADIN CENNETIR
KADIN ÇİÇEKTİR
KADIN ANNEDİR
-soyadını değiştirir
-evini değiştirir
-ailesini değiştirir
-seninle bir eve taşınır
-seninle bir yuva kurar
-senin için hamile olur
-hamilelik vücudunu değiştirir
-şişmanlar
-dayanılmaz doğum sancısı yüzünden neredeyse ağrı odasına terkedilir
-doğurduğu çocuklar bile senin soyadını alır
Öleceği güne kadar…. yaptığı her şey …. yemek pişirme, senin evini temizleme, annene babana bakma, çocuklarını büyütme, sana öğüt verme, senin rahatını sağlama, bütün aile ilişkilerini sürdürme, sana faydası olan her şeyi…. bazen de sağlığı, hobileri ve güzelliği pahasına.
Dolayısıyla gerçekte kim kime iyilik yapıyor?
Sevgili erkek kardeşlerim , hayatınızdaki karınızın kıymetini bilin çünkü kadın olmak kolay değil.
Kadın olmak paha biçilemeyen bir şeydir...
Kadın herşeyden önce Peygamber annesidir kadın cennet kapısıdır kadın Allah'ın verdiği en güzel hediyedir en güzel emanettir...
KADIN CENNETIR
KADIN ÇİÇEKTİR
KADIN ANNEDİR
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Bir erkek olarak bunlari farkinda olman guzel ama buyuk cogunlugunuz farkinda degil. Kadinin yaptiklarini kucumsuyor bircogu. En cok fedakarlik ve yuk bizde oluyor ama goren yok. Bunlari erkeklere anlattigimda kadin olmak kolay ne var ki diyorlar. Biz gun boyu esek gibi calisiyoruz diyorlar. Bende senin belli mesain var kadinlarin mesaisi ve maasi yok diyorum ev islerinde ve cocuk bakiminda. Omur boyu bedavaya yaptigimiz seyler bunlar. Ne emekliligi var, ne mesaisi ne de erkeklerin gozunde bir değeri. Bir de ustune kadin disarda da çalışıyorsa hem disrda hem evde calisiyor. Tum yuk uatumuzde oluyor. Ama bunlari anlatamiyorum bircok hemcinsine. Bircogunuz kadinin ne kadar yoruldugunu, ustune ne kadar yuk bindigini gormuyorsunuz bile. Bir tek yaptığınız sey işe gidip gelmek. Cogunuz baska da sorumluluk bilmiyor. Cocuklarin durumu, okulu dersleri, evin isleri cogunu farkinda bile degilsiniz. Önünuze birkac defa sicak yemek gelmese gomleginiz utulu olmasa homurdanmaya basliyorsunuz. Evdeki cogu iş de kendi kendine oluyor zannediyorsunuz. Camasirlar kendi kendine utuleniyor, dolaba konuyor, yemek kendi kendine hazır. Işin ucundan tuttugunuzda yok. Calisan kadinlar dahi eslerinden destek goremiyor hicbir konuda. Ve ben bu sebeplerden dolayi evlenmekten kaçıyorum. Değer bilmeyen hemcinslerinle nasil evlenebilirim ki. Yaptigim her isi gorevim olarak görecek, takdir edilmeyecegim gibi cogunlukla hem annesi hemde kendisi tarafindan yetersiz kadin olmakla suclanacagim belki. Evdeki hicbir işin ucundan tutmayacak. Biyolojik olarak kadin olmak zaten zor bir de toplumun yukledigi rollerimizde cok ağır. Sansli olsam erkek gelirdim dunyaya zaten. Bu durumda da evlenmek isteyeceğimi de sanmıyorum. Anlaşılmiyoruz cunku. Anlasilsakta erkeklerimiz totolarini az biraz kaldiripta hayat arkadasinin karisinin sorumluluklarini azaltmiyor, buna gerek dahi görmüyor. Cevremde de cok goruyorum. Çalışıyorum ve calisan evli, cocuklu kadinlarin halini goruyorum. Cekilecek cile degil gercekten. Ki bazi kadinlar butun sorumluluklari kaldiramayip her seyi ben yapiyorum, kocamin sadece evde varligi var. Işe gidip geliyor, ayni anda eve giriyoruz o gecip dinleniyor ama ben bir de evde calisiyorum. Herkes yemek bekliyor yemek, bulasik halletmeye calisiyorum. Ben bunlari yalnizkende yaparım, yanimda bir erkege ne gerek var, hayati paylasamiyorsam ne gerek var yanimda olmasina diyerek bosanan kadinlar var. Yuvayi gunumuzde bu tarz sebeplerden dolayi erkekler yikiyor aslinda. Hayat yoldasi olmayacaksan, birbirinizin yükünü hafifletmeyeceksen, erkegim diyerek kadina yikilmayi kendine hak goreceksen bu kadinlar bu adamlarla niye evlensin?
Diğer kadınları bilmem ama annem mesela asla değer görmedi babam tarafından. Annesiz büyüdüğü için yeri geldi aşağıladı babam annemi, sonra doğulu olduğu için yeri geldi aşağıladı, aldattı, hiçbir şeyi hak görmedi, yedirip içirmedi gezdirmedi güzel söz söylemedi. O kadar cogaltabilirim ki. Kadının ev içinde yaptığı hizmet görmezden gelinir çalışmak sayılmaz. Disarida iş bulur bu sefer çalışma ortamında ekmek çalışanlar olduğu için türlü şizofrenik baskı yapilir. Yani bir gün asla babam gibi biriyle evlenip kendimi sömürtmeyeceğim.
Erkek*
Çoğu anlamaz zaten empati eksik.