Ayrıldık ama çok ağır hasarlar bıraktı bende, hayat dolu bi kızdım. Eski halimden eser yok, iyi olamıyorum, sürekli canım yanıyor, o ise hayatına bakıyor. Zaman geçiyor ama ben düzelemiyorum napabilirim?
8 gü
Geçen sene bir narsistle olan iliskimden çıktım. Ardından narsist olan babamla da ilişkimi bitirdim. Aradan 1 yıl geçti. Kendimi cidden çok ama çok daha iyi hissediyorum fakat açık ve dürüst olayım, ilk 6 ay çok zor. Sanki seni kendine bağlamış toksik bir kötü alışkanlığı bırakıyormussun gibi hissettiriyor. Benim tavsiyem, kendine eski halini hatırlatacak şeylere tekrar başlaman. Bunlar iyileşme sürecini çok daha kisaltiyor ve öz sevgi/öz şefkatini daha kısa zamanda tekrar bulmana yardımcı oluyor. Ben önce okulumu bitirdim, sonra işime full konsantre oldum, sonra spor ve sağlıklı beslenmeye başladım. Kendimde erteledigim sağlıkla ilgili mevzuları toparliyorum. Araba, ehliyet vs hayatımda eksik kalan ve uzun zamandır ertelediklerime başladım. Kendimi o kadar iyi hissediyorum ki sana anlatamam.
Sözün özü daha çok kendine dön ve daha çok sana değerini hatırlatacak şeylerle ilgilen. Her ne olursa olsun. Eger konuşmak istersen buradayım! ❤️
Senin adına çok sevindim ama ben tam iyi oldum diyorum tekrar kötü hissediyorum napabilirim bilmiyorum bana hakaret etmişti en son ben çok üzgünüm o ise mutlu
Çok iyi anlıyorum. Ben de aynı durumdaydim. Tam iyi oluyorum derken, aklıma geliyordu ve tekrar ağlıyordum hıçkıra hıçkıra. Cok korkunç manipulasyonlar, pislik insanlar. Yanında panik atak geçirmiştim, suratıma bakmamisti bir su bile getirmemisti ruhsuz adi pislik. İnsan değiller. Ama emin ol geçiyor. Kendini ondan kurtardigina sevin. Ve hiçbir narsist aslinda mutlu değil. Özgüvenli de değil. Hepsini gözlemledim. Emin ol dünyanın en karanlık yüzüne sahipler. Ve öyle ozguvensizler ki, bu ozguvensizliklerini, başkalarını ezerek maskelemeye çalışıyorlar. Ama yapayalnız ölecekler.
O şimdi kendine yeni kurbanlar arıyor. Senin tek yapacağın şey ondan kurtulduguna şükretmek.
Çok teşekkür ederim yaa bu kadar düşünüp yazdığın için bende senin gibi iyileşirim umarım bi an önce 🥲
Kendine zaman ver 🌻
Narsistler insan görünümlü şeytanlardır. Öyle düşün seni sömürdü posanı çıkardı ve gitti.. Enerjini kesmen lazım onu düşünme ondan geriye kalan ne varsa hepsini yak resimleri sil kendine odaklan. Sen toplandığın zaman geri gelecek orası çok önemli
Yaptım ama içimin acısı geçmiyor
Geçer geçer merak etme biraz sabır
Canım benim, yaşadığın acıyı ve hayal kırıklığını derinden anlıyorum. Narsist bir ilişkinin izleri zaman alır. Kendine şefkatle yaklaşmalısın. Eski sen olmaya çalışma, yeni seni inşa et. Doğada vakit geçirmek veya meditasyon gibi seni besleyen aktivitelere yönel. İyileşme bir süreçtir, bu yolculukta yalnız değilsin. Kendine izin ver. ❤️🩹🌳🙏
Cevap
3Cevap
Komik değilsin
Bende yaşadım en iyi çözüm kabul etmek olanları istersen mesaj at konuşalım aynı yara bende de vardı seninde aşmanı istiyorum
Narsist sıkıntı aga, kendine hemen eglenceli aktiviteler edin kendine deger ver falan zamanla geçer
Olmuyor kendime gelemiyorum
Kendini böyle şartlama gelecek. Zamanı gelecek canım ben demeye başladıgın an iyileşmeye başlıcan
Bilmiyorum hayatım mahvoldu
Anlıyorum seni , ama geçecek emin ol. Bu zamanlarda tek durmamaya calış arkadaşlarınla sohbette ol
Teşekkürler
Rica ederim. Bu aralar üzücü şarkılardan uzak dur
Zaten onun hayatına devam etmesi bile narsistliğin kanıtı :) Oyuna gelmişsin benim gibi
Evet maalesef
Kullandı mı seni
Evet
Umarım bana olduğu gibi değildir. Bu derece zarar görmeni istemme
Nasıl oldu sana
Buradan anlatmayayım
Gizlsin
Çıktım
zamanlaaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?