AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Pişman edemesın..
Narsist bir kişilik bozukluğu olan biri kendini herkezden üstün gören bir varlik..
Pişman olmaz! hiç ugraşma ordan derhal uzaklaş
İsteyince pişmanım diyordu başlarda biyle demese sonradan hiç uğraşmazdim
harika manupule ederler.. seni ikna etmeknistediginde ayaklarininyerden kesen bir asik olur yalvarir süprizler yapar.. gönlünü fethedince.. yavas yavas piskolojini bozucak manipülasyonlarla seni kendine bagimli yapar..
Evet bu mümkün sürpriz değil duygu sömürüsü yapıyorlar birde bu çok kötü
Exin falansa yeni sevgili yap. İnsta profilinde fotolarınızı paylaş ve profilini herkese aç. Spor yap, güzelleş. Bu her zaman işe yarar. Benleyken böyle güzel değildi, başkasına çiçek açmış desin
Sevgilim bile değil aslında ezik beni sevdi zannedip nasıl olsa hep konuşur diye ego yaptı umursamazlasti konuşmayınca da anlamadi kac aydır konusmuyormusum yokmusum
Aylar öncesinden umudunu kestiğin birine karşı neden hala bir şeyler kanıtlama niyetindesin ki? Geçmiş geçmiştr kalmış. Etrafında başka erkek mi yok? Benim çok kin güttüğüm biri vardı. Onunla bir daha karşılaşmayacağım bir vaziyete geldim. Yani her yerden engelledim bana hiçbir yerden ulaşamaz. Sms dahi atamaz. Affetmedim, karşıma denk gelip boş bir şey söylese kavga çıkartırım döverim (kendisi erkek bu arada). Ancak dünyam onsuz daha güzel bir yer. Naparsa yapsın isterse aşırı zengin olsun umrumda değil. Benden uzak olsun yeter. Ben ona bir şeyler kanıtlamak için çabalamıyorum. O olması gereken yerde, o yer de benim umrum dışındaki her yer. Tavsiye ederim. Eski arkadaşa da, eski manitaya da flörte de bu tarifeyi uygularsan mutlu olursun.
Dediklerin doğru. mevzu şu iki ilgi gördüm diye bu kadar bi insan karşısındaki o kadar önemsemeyecek derecede kendini onemsemeyez sanki peşinde olan zman benmişim gibi konu bi turlu düzgün kapanmamisti ondan kendime yedirememistin
Birde yok üzdüysem hakkini helal et et bej ediyorum dedi kendisini rahatlatmak için canım gibj ediyorum dedim hiç affetmeye niyetim yoktu çeksin cezasını
İlahi adalete bırak. Her insan düzgün çıkmıyor maalesef. Dediğin gibi iki ilgi görünce totoları tavana değiyor. O egoyla gidip manken gibi birine yazıyorlar, birkaç kızdan red yiyince aslında ona o egoyu yaptıran kişinin iyi biri olduğunu, doğru kişi olduğunu anlıyorlar. Ancak ona ulaşamayacaklarını, o kişinin başkasıyla mutlu olduğunu görüp kahroluyorlar. Böylesi daha iyi. Sadece sen onun bu kahroluşunu görmemiş oluyorsun. Ki görmemen de daha iyi ki yeni biriyleyken eskide kalan kişiye acıyıp kendi aklını karıştırmana gerek yok.
Sen ne kadar onun için çabalarsan veya yazarsan o diyecek ki "üffd ben neymişim be, aylar geçti ama kız hala bana aşık. Ben afetim ya elimi sallasam ellisi. Şu kız yedekte dursun ben bi kendi beğendiklerimi deneyeyim, olmazsa bu zaten cepte". Bu kafayla yaşayan çok insan var emin ol. Bunu bilerek hayatını yaşa sen de.
İşte böyle düşünmesini istemiyorum hep iyi niyetimden boş yere uğraştım
Sal ya boş ver 8 milyar insan var yarısı erkek. Sana koca mı yok fılsıdkskssk
Zaten hep ilgisi var diye bekledi bekledi ben yazmayinca dolaylı yoldan konuşmak için geldi birsey olmamis konusmaya çalışınca hatalarını sıraladım sonra neymiş gerek yokmuş aramaya konuşmaya ayni yerde bekleyip ayni bulacağını sanıyor silip gidecem dedi manipule duygusal sömürü mu neyse gidemedi kişilik bozukluğu mu var bana mı böyle anlayamadim işi gücü karmaşaya sokmak kendi gibi.
Yine lazım olur belki birgun konuşuruz diye silmiyor yedeklemeye calistiysa da bir daha bulamaz benim gibisinj
Yaş 23 beyin yaşı 10. cocuk bundan daha dengeli
Onu konuşuyorsun hala farkettiysen. Sal gitsin. Yeni bir sevgili bul. Çivi çiviyi söker. Gelen hep daha iyi olur. Kimseyi gözünde büyütme
Başımda böyle insanlar var çok kötü tam bir felaket onlara tepki gösteriyorsun başka zaman senin üstüne çıkıyorlar
Sorunu söylüyorsun dinlemeden başka bahane bulup konuyu değiştiriyor dinlemiyorlar
Kesinlikle çok kötüler kafaları kalın allah öyle insanlardan uzaklaştırsin bizi
Narsistler pişman olmaz. O konu döner dolaşır senin suçlu olmana gelir.
Başlarda kaybetme korkusundan pişmanım diyordu gerçek mj değil mj belli değildi
Narsisti pisman etmekmi? Bu imkansiz, onu terk et, o kendine yine baska kurban bulur.
Sürekli egoist değilsin yok bu kızlar egoist diyordu ve ilk başlarda konusmucam dediğimde yok cidden pişman diye uzun uzun şeyler yazıp kaybetmemek için uğraşmisti sonradan iyice umursamaz konjsmayalim deyince bence gerek yok konuşmaya falan yorumsuz yani
Pişman olsada göstermez adı üstünde narsist ve umursamaz.
Şerefsiz pic ya sürekli hatasini örtbas edip konu değiştirirdi
Öyle bir şeyin imkanı yok birde seni gerçekten önemsese sana karşı böyle de hissettirmez onun için hayatına giren onlarca kadından sadece birisisin
Seni kandırıyorlar yapacak birey yok bir özür bile neyse
@sAmetYamann ne
Bende anlamadım
Pişman olmaz ki, öyle gelmiş öyle giderler, mayası bozuktur. Allah korusun
onlar pişman falan olmuyorlar sinir krizi geçiren yine sen oluyorsun yani boşvermen daha faydalı
İşi gücü bir bahane bulup suçu size atmak
Edemessin, pişman olursa zamanla kendi pişman olur
Bide manipuleci
Mesafe koymak en mantıklısı
Cevap vermedim en son tekrar konuşalım dediğinde engellesem mi bilemedim
Engelle
pişman edecek kadar değer vermeyerek pişman edebilirsin
Umursamayan biri sence pişman olur mu?
Doğru
Mutlu olup bak senden daha iyisini buldum mesajı verirsen belki kendini sorgulayabilir fakat sevmediyse iyi oldu kurtuldum der.
Sevdim ama olmadı diyor oynadın dedim asla öyle birsey yok demişti
Onun sana yaptığı gibi yaparak
Engellemek istoyirum ama ilerde engellemiş beni onemsemis gibi görünurum diye engellemedim
Sen bilirsin yok say o zaman
Hangisi mantıklı sonra engellediğimi anlarsa siler mi yoksa yine mi umursamaz
Uğraşma daha kötü olursun
Sürekli suçunu karşı tarafa yükleyip kendini rahatlatmanin peşinde
Inan bilmiyorum.
Uğraşma yoluna bak.
Uğraşmaya bile değmez önüne bak gitsin
Eğer gerçekten öyleyse edemezsin
Hayatından komple çıkartarak
Silip gidecem diyor silmedi de
Narsist kişiler karşı tarafin psikolojisini bozar komple çıkar hayatından psikolojik sağlığının mahvolmasini istemiyorsan
Edilemez
Neden
Olmaz
Edilemez
Sen ins ilerde tek kalman dilegiyle
Senin derdin ne demekki sende bunların hepsi var üzerine alındığına göre