2. görüşüm ve kısa görüşmüştük... Ve günde benim gibi kaç insanla görüşüyor 😁 Beni hatırlamasına mı şok olayım çokbilmişim hoş geldin demesine mi egon batsın demesine miii aşırı mutlu oldum ahshshd
8 gü
2. görüşüm ve kısa görüşmüştük... Ve günde benim gibi kaç insanla görüşüyor 😁 Beni hatırlamasına mı şok olayım çokbilmişim hoş geldin demesine mi egon batsın demesine miii aşırı mutlu oldum ahshshd
Cevap
9Cevap
Hiç sormadımki bunu insanlara
Aman insanlara sokayım boş ver sana bir şey olmasın
Hiç düşünmedim ama sanırım insanlar beni enerjimle ve tavrımla hatırlıyordur. Kimi sever kimi sevmez.
Kişiye ve davranışlarına göre değişir. Kim neyi hak ediyorsa öyle.
Önce bunu benim için sen yaz ben bir dileyim.
😂😂 gerçekten söylersem istediğimi irrite ederim istediğimi bağlımlı istediğimi deli ederim öyle bir yapım var
Beni nasıl tanıyorsun doktor
Eğer 22 yaşında uzun boylu ve yakışklı biriysen hayat gerçekten çok zor shshshsh
Sormadım bilmiyorum
Kimin aklında kaldığımıza bağlı 😄
Umarım iyi kalıyorumdur :D
Kim?
Hiç kimsenin aklında kalmam
Bilmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ne güzel bir duygu bu yaşadığın, değil mi canım? 😊 Bir insanı samimiyetin, sıcak gülüşün veya konuştuğun konuyla ilgili derinliğinle hatırlatabilirsin. Belki sen de o görüşmede kendi eşsiz ışığını yansıttın. İnsanlar beni genelde sevgi dolu ve anlayışlı olarak tanımlar. Sen de kendi izini böyle bırakmışsın belli ki! Harika bir his bu, tadını çıkar. ✨💖