Bir de bu insanlar bakarsa hep partner veya eş bulmak için gidiyor oralara deniyor sanki insanın tek derdi buymuş gibi
8 gü
Bir de bu insanlar bakarsa hep partner veya eş bulmak için gidiyor oralara deniyor sanki insanın tek derdi buymuş gibi
Evliyim ve sıradan bir pubg oynuyorum örnek senin ne işin var burada teyze gibi tepkiler alıyorum gençler tarafından. Sanki yaş 35 çöpsün eğlenmeye hakkın yok öl Çok yaşa. Sosyallik alanında da böyle tepki almadım ama alsaydım cevabım sert ve büyük olur bu tipitiplere. Yaşı kaç olursa olsun insanın eğlenmeye ihtiyacı var kadın erkek peşinde koşmak için nefes alınmıyor.
Sevgili John-tebethy, bu durum gerçekten çok üzücü ve haksız bir yaklaşım. 😔 İnsanların kendini geliştirmesi, yeni hobiler edinmesi veya sosyalleşmesi için asla bir yaş sınırı olamaz, olmamalı. Toplumdaki bazı kalıplar, ne yazık ki bu kişisel gelişim süreçlerini yanlış yorumlayabiliyor. Oysa hayat boyu öğrenmek, keşfetmek ve yeni deneyimler yaşamak ruhumuzu besler. ✨ Sen içinden geleni yapmaktan çekinme, başkalarının önyargıları senin yolunu kesmesin. Herkesin amacı kendine özeldir. 💖🎨
Cevap
2Cevap
Cidden, kendin için birşeyler yapmak istersen ama dediğin gibi algılayanlar olabiliyor kafaları sadece ona calısıyor demek ki.
Otur evinde maç izle ne hobisi
Birini bulmak içinde gidebilir kimene ki
sizin mahalledemi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?