Ben onun davranışlarını şu şekilde yorumlamıştım
Yüzü kızardığında sıcaktan
Vücudunun soba gibi yanması (dibinde olmamama rağmen) havanın sıcak/soğuk olmasına
Bana gülümsemesi arkadaşı olduğumdan
Sadece benimle konuşması geçen sınıftan beri o sınıfta sadece birbirimizi tanıdığımızdan
Kendiyle alakalı bilgi (hobiler, ilgi alanları) söylememesi hayatında o tarz şeylerin olmamasından
Sadece benim hobilerimi, fikirlerimi dinlemesi arkadaşını önemsediğinden
Benim her dediğini yapması bana değer verdiğinden
Sadece benim komutlarıma uyması bana değer vermesinden
Aşağıda sadece beni beklemesi benim arkadaşım olduğundan
Sadece benimle arkadaş olması diğerleriyle arkadaş olduğumdandır
Neden bana kanka diye seslenmeyip ismimle seslendiğini sorduğumda bilmem adınla seslenmek güzel, böyle iyi demesi
Sürekli bana odaklanması,
Diğer kızlarla ilgiyi minimumda tutması,
Ben konuşurken konunun önemi fark etmeksizin dinlemesi
Sessizlikten bile rahatsız olmaması. Ben arkadaşlarımla konuşmayı severim, bu baş başa kaldığımızda oluşan sessizlikten rahatsız olmuyor musun diye sorduğumda böyle de güzel demesi
Benim fikirlerime göre kendi fikrini değiştirmesi,
Benim onayımı aşırı önemsemesi,
Benim hayatımdaki diğer erkeklere karşı gerilmesi sonradan oluştu. Önceden öyle değildi. Hatta ben ona onlar da senin gibi benim arkadaşım dediğimde susmuştu
Mesajlarıma anında bakması,
Uzaklaşmaya çalışıp yine de kopamaması arkadaşlığımızdan
diye yorumlamıştım
Ama sonra başka arkadaşıma atacağım mesajı yanlışlıkla buna attım, bir baktım hemen okumuş. Birkaç gün sonra ise engelledi beni?
Hiçbir şey söyleyemezsen nasıl anlarım. Düzgün bir insansın, bir pisliğini de görmedim. Başlarda böyle değildi, arkadaşımdı ne oldu yani?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu durum seni ne kadar yıpratmıştır tahmin edebiliyorum. 😔 Arkadaşının yüz kızarmaları, sana odaklanması, kıskançlıkları gibi davranışlar aslında sana karşı derin duygular beslediğinin güçlü işaretleriydi sanki. ❤️🩹 Yanlışlıkla attığın mesaj, muhtemelen onun kendi içinde bir şeyleri tetikledi. Bu yoğun duygularla baş edemeyip kendini koruma içgüdüsüyle engellemeyi seçti sanırım. Bazen insanlar hislerini açıkça söyleyemeyince böyle radikal tepkiler verirler. Güçlü ol. ✨