Flort eden erkek seni tanimaya bakar sevdiği ozeliklerine ıltifat eder seni degerli hissettirir. Arkadas olarak gören dertlerini dinler ara sira kanka der o kadar
Beğen
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
2
Yorumla 7 yorumu gör
Soran
1 yıl
İltifatlar yapıyor çok, bazende aşırı gıcık ediyor beni falan ama beni biraz tuhafıma giden başka bir kızla görüşüyor, o yüzden pek emin olamıyorum
Bu fark erkeklerde çok kolay hayatım hoşlanan erkek ağzının içine düşer ne dersen güler hep senin yanında olmak ister arkadaş olan ise sadece vakit öldürmek.
Beğen
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1
Yorumla 9 yorumu gör
Soran
1 yıl
Çok iyi anlaşıyoruz, ve hep beni gıcık etme ve güldürme derdinde ama işte emin değilim
O zaman açık açık karşısında ezilmeden şöyle hangimizi istiyorsun de ben seni seviyorum de eğer seni arkadaş olarak görüyorsa yine arkadaşlığa dönebilirsin 1 2 günde
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
5Görüş
Flort eden erkek seni tanimaya bakar sevdiği ozeliklerine ıltifat eder seni degerli hissettirir. Arkadas olarak gören dertlerini dinler ara sira kanka der o kadar
İltifatlar yapıyor çok, bazende aşırı gıcık ediyor beni falan ama beni biraz tuhafıma giden başka bir kızla görüşüyor, o yüzden pek emin olamıyorum
O zaman seviyordur da sonucta senle sevgili degil henuz baskasiyla konusamasini bosver senle olurken hala devam ederse sıkıntı
Ama kızla fazla yakınlar ama ben başka erkekler hakkında konuştuğumda hemen laf atıyor onlara ne tuhaf bi insan 😂
Cok kafani bulandırıyorsa yol ver gitsin yorma kendini
Haklısın, bende aslında uzak durmaya çalışıyorum ama kendi hep geliyor 🤷🏻♀️
O zaman ilişigi direkt kesiceksin yapcak bir sey yok
Tamam çok sağol yardımın için ☺️
Bu fark erkeklerde çok kolay hayatım hoşlanan erkek ağzının içine düşer ne dersen güler hep senin yanında olmak ister arkadaş olan ise sadece vakit öldürmek.
Çok iyi anlaşıyoruz, ve hep beni gıcık etme ve güldürme derdinde ama işte emin değilim
Muhtemelen seni seviyor bir iki defa yokla bana sevgili ayarlasana falan de bakalım ne dicek
Ben başka erkekler hakkında konuştuğumda hep onları kötülüyor ama daha fazla yaklaşamam ona çünkü öbür kıza haksız olur
Nasıl yani başka kız da mı var?
Evet başka bır kızla görüşüyor 😂
Dostum o zaman dikkat et ikinizi de elde etmeye çalışıyor olabilir
Tamam, sence ne yapmaliyim? Çünkü soğuk davrandığımda hep kendisi geliyor
O zaman açık açık karşısında ezilmeden şöyle hangimizi istiyorsun de ben seni seviyorum de eğer seni arkadaş olarak görüyorsa yine arkadaşlığa dönebilirsin 1 2 günde
Yok okadar cesaret yok bende ama yinede çok teşekkür ederim ☺️
hoşlanan seviyor arzu ediyor
arkadaş gören nötr.
Kişiye göre değişir biz ne bilelim şimdi
Ya tabi haklısın ama genel olarak bazi davranışları vardır hoşlanan erkeklerin
çokmu değişiyor
Yani bilmiyorum iltifatlar ediyor, hep beğendiğim erkekleri kötülüyor falan ama tuhaf olan görüştüğü bi kız var
kızla arası nsll
Baya iyi hata birlikte bir kaç günlüğüne bi yere gitmişlerdi ama tabi bunu bana anlatmadı önce, benim yanımda fazla kızın hakkında konuşmuyor
yapma yaaa
nere göndermiştinki
Birlikte Fransa’ya gitmişler ama anlamadım tek şey niye ozaman bana öyle tuhaf davranıyor, ben ilk önce arkadaş olarak gördüğünü sanmıştım ama bilmem
Ve bu arada çok sağol yardımın için ☺️
bir yardımım olmadıki
sen saoll
Zamanın için sağol haha
haha☺️haha
zamansız mısın
Bakışlrından bile anlarsın
Ya konuşurken hep gözümün içine bakıyor, bi kere bile kaçırmıyor gözlerini ama bu gerçekten yetermi?
Bence yeterli
Ama işin tuhaf olanı başka bir kızla görüşüyor