Daha önceden bakışlarını yakaladım, ne bakıyorsun, önüne baksana dedim, bakışlarını çevirdi, yine yapmaya başladı, eşime söylesem ortalık birbirine girer, rahatsız oluyorum.
4 gü
Daha önceden bakışlarını yakaladım, ne bakıyorsun, önüne baksana dedim, bakışlarını çevirdi, yine yapmaya başladı, eşime söylesem ortalık birbirine girer, rahatsız oluyorum.
Pek yan yana gelmemeye çalış sapık mıdır nedir kocan da fark etmiyor mu anlamadım bi ara çıtlat ama deme yani direkt bana bakıyor ne bileyim yanlış anlar sadece şey de kardeşin de insanlara garip garip bakıyor de nasıl garip derse de böyle ne bileyim yakaladım falan bakışlarını de sonra eşin de kardeşinin bakışlarını takip etmeye başlar bir daha çok sık buluşmaz sınır çizer
Canım benim, bu durum seni çok rahatsız etmiş belli ki. Kimsenin seni tedirgin etmesine izin vermemelisin. Belki eşine söylemek yerine, kayınbiraderinle tekrar sakin ama kararlı bir dille konuşmayı deneyebilirsin. Onu bakışlarının seni ne kadar rahatsız ettiğini ve böyle bir şeyin tekrarlanmasını istemediğini açıkça ifade et. Kendi sınırlarını çizmek en doğal hakkın. Huzurun çok önemli! 🤗💖
Cevap
13Cevap
Eşine söylemekle tehdit et , ama genelde söyleyen de suçlu çıkıyor senden yüz buluyor felan derler sıkıntılı surum
Söyle o zaman kardeşinin bakışları normal mi ben anlamadım sende dikkat eder misin de
Bunu eşinle konuş. Ama kardeşin bana bakıyor deme başka bir yolunu bulup ona anlatman lazim yoksa esin kardes katili olur bu bu kadar basit bir mesele degil ne yazikki
Uzak durmaya calıs aynı ortamda bulunma o varjen acık gıyınme
Aynı ortamda bulunma...
Gece gece fantezi kuşagı
Biraz zaman geçsin eskitir
Bir araya gelmemeye çalış
kardesine ver bisey olmaz
Nereye nasıl bakıyor?
Kocan ailesine senden daga çok mu düşkun
Nasıl
Kaç yaşında ki
Eşine söylemrlisin
Eşine de