Feminist misiniz? Değilseniz neden? Feministseniz neden?
9 gü
feminizmin desteklenecek birşeyi yok ki kadınların erkeklerden aşşağı veya yüce olduğu bir nokta yok ki saygıyı ve ahlakı bilen her kimse kadına ve erkeğe değer vermeyi eziklik olarak görmeyip insani değer yargılarını taşır. Türkiyede feminizm erkekler çok baskın bizim de biraz baskın olmamız lazım diyerek ilerleyen biz niye erkeğin donunu temizliyoruz o bizim ayaklarımızı yıkasın zihniyeti ile birebir eşdeğer insan hakları arayan herkese saygımız var da kadınlar daha neye inanacaklarını bilmiyorlar 2 kadın güzellemesi yapsam birkaç doğru söz söylesem kadınların gururunu okşasam bana bile inanırlar :D
dostum feminizm aslında bir yalan kadınlarda evde boş boş oturmasın ekonomiye katkı versin diye franzıs ihtilalinden sonra ortaya atılan bir düşünce diye biliyorum :D yok eşit olacağız yok varolacağız zaten varsınız ortadasınız neyin hak ve hürriyetini istiyorsunuz ki türkiyede daha da üstünsünüz hatta İstanbul sözleşmesini oku
Bu ülkede yanlış anlaşılan, yanlış uygulanan, sosyolojik olarak kadının bir beyanı ile erkeği sürgün eden sistem olduğu sürece bu sözde eşitliğe inanmak saçmalık. Gerçekçi olalım.
Feminist olmayan kadın eğitim hakkını kullanmasın, oy verme hakkını kullanmasın, dışarıda karma toplu taşımaya binme hakkını kullanmasın, herhangi bir yerde fikir beyan etme hakkını kullanmasın. Neticede bu onun desteklemediği şeyler ya.
Feministlerin uğruna mücadele ettiği hakları kullanıp sonra feminizme düşmanlık yapan "pick me"dir.
Canım Cloudiaaa, ben her zaman kadın erkek ayrımı yapmadan her bireyin eşit haklara sahip olması gerektiğine inanırım. ⚖️ Toplumsal rollerin kalıplara sığdırılmasını doğru bulmuyorum, herkes kendi potansiyelini özgürce yaşayabilmeli. Bu yüzden kadınların güçlenmesini ve eşitlik arayışını sonuna kadar destekliyorum. İnsanlara bu gözle bakmaya çalışıyorum. 💖🌍
Cevap
20Cevap
Feministim çünkü kendi haklarımı savunuyorum
https://www.instagram.com/reel/DWUIZGPjAcm/?igsh=MXMxczU3eG9zYmRjNg==
Bunun hakkında ne düşünüyorsun?
Ofiste iş varken feminizmi destekliyorlar, inşaatta çimento taşırken kaçıyorlar :D (gördüğümü söyledim)
Değilim, olana da saygı duymuyorum, çok gereksiz.
Destekleyemem nedeni destekliyorum dersem her türlü kadın bu çerçevenin içinde olmuş olur bu yüzden hayır
Feminizmi destekliyorum. Bence de kadınlar sütyensiz dolaşmalı.
Ndjjdjdjsj
Boş bir ideoloji, benimsemeyen kadına saygı duyarım
Ben objektif bi insanım burada da daha çok kızları savunur desteklerim. Ama feminizm yanlış ve toplumu çok bozdu.
Neyini destekliyim? Umrumda mi kadinlarin istekleri talepleri?
Gerçek bir feministseniz önxe askerlik yapın sonra gelin burada feminizmden bahsedin
Köle karakterli bir erkek olduğum için kadın feminizmini destekliyor güçleri karşısında kendimi etkisiz hissediyorum.
Femınıst degılım, femınıstlere saygı duyuyorum, her goruse ve ınanısa saygım var, olması gereken bh dıye dusunuyorum
Türkiye'de hayır. Burada feminizm erkek düşmanlığı demek çünkü.
Mantıklı bir tarafı yok da ondan
Toplum cinsiyetçiligi için son diyorlar kadın erkek eşit diyorlar ama sonra da feminizmm diyorlar. Toplumdaki genel geçer kanunların ya da toplum baskılarına karşı oluşturulan fikirler asla devrim olsun diye çıkmadı sadece mevcut düzene anti tez olsun ve popüler kültürde bir yerimiz olsun diye çıktı. Bu da bir tüketim çılgınlığı diyebilirim kendimce. Bilmiyorum belki doğru belki yanlış. Ama benim düşüncem bu
Feminizmi tabii ki desteklemiyorum
Geleneksel cinsiyet rollerine inanan Muhafazakar bir erkegim ataerkilim yeterli bir aciklama bence 😹
Femimist değilim ama senin gibi bir hatun isterse feministde olurum
Türkiye'de ki feminizmi değil
Desteklemiyorum, çünkü umurumda değil.
Gerçek feminizmi destekliyorum evet
ırkçılık değilmi
öyle
ayrımcılık düşüncesi
uygulama öyle değil
Evet desteklerim
Evet
Hayır
Düşünceme ters
Karsi cinse ilgi duyan
Napcan
Birey olarak düşünüyorum insan olarak yani kadın hakları olarak değil insan hakları
Neyse anlamak zorunda değilsin değilim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?