10 gü

Neden kimse beni gerçekten sevmiyor, sadece kafaya takıp peşimi bırakmıyorlar?

Ben artık insanların bana kafayı takmasından bıktım. Sevmiyorlar beni, sadece kafaya takıyorlar. Mesela tanıştığım erkekler olsun, sadece kafayı takıyor. Sevginin getirdiği şeyleri yapmıyorlar. Biriyle tanışmıştım. Bayağı çocuk benimle sürekli yan yana gelmeye çalışıyor işte. Hatta bir ara otobüse binerken bahane bularak evimi öğrenmişti. Oradan otobüse devam etmişti. Bayağı kafayı takmıştı. 2 yıllık arkadaşken çıkmış sınav sorusu istedim, bana vermedi. Ama bütün çıkmış sınav soruları elinde. Hem güvenmiyorsun hem vermiyorsun hem de dibimden çıkmıyorsun. Onun dışında da biriyle tanışmıştım. Onun da yaptığı ek meslekle alakalı ona fikirler vermiştim, önerilerde bulunmuştum. O da aynı şekilde ben bu soruyu istediğimde bana noktalama işaretleri kullanarak resmi bir ifadeye dönüştürüp cevap verdi. Ki normalde hep işte gülücükler vesaire emojilerle cevap veriyordu. O an bana noktalama işaretleriyle cevap verdi. Yani bana bu tarz şeylerle gelme demek istedi. Sınıfta da sürekli yanıma geliyor, suratımı assam da yüzsüz. Taktı bana. Ben bu insanlardan sıkıldım. Kimse beni sevmiyor, sadece kafayı takıyorlar.

Neden kimse beni gerçekten sevmiyor, sadece kafaya takıp peşimi bırakmıyorlar?