10 gü

Sürekli eşya ve borç isteyen komşuya nasıl sınır koyabilirim, yanlış mı yapıyorum?

ya ben iyi mi kötü mü bilemedim karşı apartmanda bir tane komşum var günaydın merhaba diyerek tanıştık öyle muhabbet etmeye başladık sonra elektrik süpürgemi istedi verdim 2 gün sonra verdi benimki bozulmuş dedi tamam dedim sonra tekrar istedi internetten sipariş verdim ama misafir gelecek dedi evi temizlemem lazım verir misin dedi dedi verdim gene 2 gün sonra istemeye verdi bunlar bir ay içinde oldu sonra bin lira para istedi kızımın doğum günü var dedi dedim ben de yok olsa can kurban o gün de hatta sanayideydim biraz ters cevap verdim yanlış anlamış olabilir kalbini kırdım içim içimi yedi neyse geçenlerde gene elektrik süpürgesini istedi bu sefer mutfaktaki dik olan süpürgeyi verdim bakalım dedim ne zaman verecek ben istemedim o da vermiyor hala 5 gün falan oldu herhalde

Artık ben emanet isteyeceğim o derece sahipleniyor canım komşum
Sürekli eşya ve borç isteyen komşuya nasıl sınır koyabilirim, yanlış mı yapıyorum?