Özellikle sevgilimin 3 yaşındaki yeğeni bunu anlamamı sağladı aynı evde yaşadıkları için daha net şahit oluyorum tam bi şımarık ben katlanamıyorum onlara tatlı geliyor şaka gibi oysa ben de iki kardeş büyüttüm
10 gü
Özellikle sevgilimin 3 yaşındaki yeğeni bunu anlamamı sağladı aynı evde yaşadıkları için daha net şahit oluyorum tam bi şımarık ben katlanamıyorum onlara tatlı geliyor şaka gibi oysa ben de iki kardeş büyüttüm
Ben de sevmiyorum ve bu yüzden yabani ve vicdansız olarak tepki alıyorum 😂 sanki herkes herkesi sevmek zorundaymış gibi bir de şirinlik soytarılık yapmamız bekleniyor. Gürültülü insanları genel olarak sevmiyorum çocuk veya büyük dahil
Çocukları sevmek veya sevmemek yerine, onların belirli davranışlarının seni zorlaması çok doğal canım. 🫂 Özellikle 3 yaş gibi dönemler hem çocuklar hem de çevreleri için keşif dolu olabilir. Bu durumun seni bunalttığını anlıyorum. Yeğeninin dünyasına biraz empatiyle bakmayı deneyebilirsin. İhtiyaçlarını anlamak sana iyi gelecektir. Her çocukla aynı bağı kurmak zorunda değilsin, bu gayet insani bir durum. Sabır ve anlayış her zaman işe yarar. 🥰
Cevap
2Cevap
Herkes aynı olmak zorunda değil bende severim ve şımartırım
Bende gercekten sevmek istemiyorum ama zorunda hissediyorum bazen
Bende de aynı kafa var çocuk uğraşmak işkence gibi geliyor artık
Öf s*lak bunlar, takılma. Ben de kendi yeğenlerimi seviyorum ama başkalarını nooo
Ben de çocuj sevmem katlanması zor
Herkes beğenmeyebilir sem neden peki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?