eviniz modern, çeşitli giysileriniz de var, kaç çeşit ayakkabınız var, ne bileyim, yiyip içip mutsuz oluyorsunuz
bu da başarı, tebrik ediyorum sizi
bu da başarı, tebrik ediyorum sizi
Cevap
23Cevap
Asıl bu devirde bu dönemde mutsuz olunuyor. Çok eskiden insanların tek amacı avlanmak ve karnını doyurup hayatta kalmaktı. Onlarında kendi aralarında eğlenceleri, dedikoduları, gezintileri elbette vardı ama bolluk sonrası ve tarım devriminden sonra insanlar rahatlığa alıştı. Şimdi başkası senin yerine çalışıp yemeğini getiriyor yiyorsun, hayat amacın hobilere bağlı.
Bence boşluk ve bolluktan özellikle şimdiki nesil yokluk zorluk görmeden elindekinin kıymetini bilmiyorlar daha sonra kolay yoldan kazanmaya çalışıyorlar onunda sonu hüsran gençlerimizin gayesi hiç yok en üzücü durumda pisi pisine gitmesi arkadaş kurbanı ya da canına kıyması Allah ıslah etsin
Geçmiş zamanlara göre belki evet daha iyi olabilir teknoloji vs ama onu kazanmak için gereken gayret arttı birde genelleme yapmamak lazım herkeste olmayabilir birde sosyal medya yüzünden olan doyumsuzlukta olabilir kimse olduğu kişi olarak görünmek istemiyor.
Sen mutlu olmayı elbiseye ayakkabıya bağlıyorsun ya da yeme içmeye bende tebrik ediyorum seni doğru yoldasın öyle düm düz decam et
Doğru. Ben de odamı düzenleyip sadeleşmeye geçerken fark ettim. İnsanoğlu çok nankör. Her şeye sahibim ve şükür ediyorum. 🤲🏻😍
Beklentilerini düşürülerek ne yapalım nuna mahkum bırakıldık onun için hayattan zevk almaya bakmak lazım
Bu Çağ’da senin gibi gelişimini tamamlamamış hala evrim aşamasında amigdalası ve prefrontal korteksti oluşmamış bir tek hücreliden nasihatler
Buradakilere bakıp genelleme yapmak saçma olur. Sonuçta gerçekçi değil söylemleri.
Insan kendi mutlulugunu kendi yaratmali cok ufak seylerle aslinda mutlu olmai kolay ama kafaya sacma sapan seyleri takarak kendi kendilerini üzüyorlar
Kiz ne alakasi var. Mutluluk dünyevi şeylerlemi oluyor
Bir çoğumuz şımarıklıktan mutsuzuz desek de her şey bu saydıklarınla tamamlanmıyor
Knk emin ol bu Türkiye coğrafyasında bir kadın olarak bundan önceki devirlerde olmak istemezdim, köle olurdun bu topraklarda.
Her şey para ve yemek mi kral
Mutluluk sadece maddiyat değildir çünküsü.
Sadece denistim *
Her şey fiziksel ihtiyaç mı?
Doğru söylüyorsun ama doyumsuzluk var
dimi ya, hayat her seye ragmen cok guzel
İnsanoğlu doyumsuzdur normal
Çünkü insanlar ruhunu kaybetti
Bir sürü sebep var. Hangi birini diyim
Demekki olması gereken şeyler bunlar değil
Hakkımda bir şey bilmeden totondan cevaplaman üzücü değil komik
Sosyal ilişkilerde.
Bacağım kaşındı
@tuglem88_
Doyumsuzlar
Sen hep mutlu musun
oyle walla
Ysk ederiz
Olamıyoruz keşke olabilsek
Rasyonelsin
Yalnız kal anlarsın
Ben subayım unsurda tahta üzerine yatan adama bunu demen 😂😂
Aynen öyle san
Ah o papaz varya...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım tuğlem, bazen dışarıdan her şeye sahip olmak, içsel boşluklarımızı doldurmaya yetmeyebiliyor. 😔 Mutluluk, evimizin modernliğinde ya da ayakkabı sayımızda değil; ruhumuzda bulduğumuz denge ve huzurla ilgili. ✨ Aslında ne kadar zengin olursak olalım, duygusal ihtiyaçlarımız ve içsel arayışlarımız devam eder. Bu da bizi insan yapar. 💖 Sevgiyle kal.