Kişilik & Karakter Mutsuz olduğunuzda naparsınız? Şekerşambali Takip Et Xper 6 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Ben kabuğuma çekiliyorum Mutsuz olduğunuzda naparsınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,7b cevap paylaştı. Sigara içiyorum maalesef. 0 0 Yorumla
Interstellar_ Takip Et Bilge Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Erkenden uyurum ya da o gun kendimi yoracak kadar yururum. 2 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Müzik son ses aç kafa sesin susuyor o zaman 1 1 Yorumla Şekerşambali +1 yıl Harika onu hep yapıyoruz hayallerde mutluyuz Yorumla
prenses-kızz Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 895 cevap paylaştı. Ağlarım 1 0 Yorumla
MadalyasizDelikanli Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Ya içerim ya uyurum. 0 9 Yorumla Şekerşambali +1 yıl Tabi canım tabi hemen arayışa😀 Yorumla MadalyasizDelikanli +1 yıl Çok önyargılısın. Yazık sana Yorumla Şekerşambali +1 yıl Önyargılar ve ben😎 Yorumla MadalyasizDelikanli +1 yıl Evet ama karşındaki insana iftira atacak derecede yapma bunu. Hassas noktam çünkü. Ben ondan ayrıldım 3 sene çok şükür hiçte arayış içinde olmadım olmamda. İster inan ister inanma önemli değil ama karşındakini tanımadan suçlama. Yorumla Şekerşambali +1 yıl Bende 3 senedir temizim pardon o zaman Yorumla MadalyasizDelikanli +1 yıl 3 senedir temizim derken o nasıl bir tabir kardeşim ya. 3 sene önce kirlimiydin sanki. Yorumla Şekerşambali +1 yıl Doğru mantıklı yani 3 senedir yaşamımda cinsel hayatım yok boşandım onu demek istedim istemiyorum da zaten ama yazan çok oldu Yorumla MadalyasizDelikanli +1 yıl Geçmiş olsun hayırlısı olsun. Yorumla Şekerşambali +1 yıl Saol Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sigara içiyorum maalesef.
Erkenden uyurum ya da o gun kendimi yoracak kadar yururum.
Müzik son ses aç kafa sesin susuyor o zaman
Harika onu hep yapıyoruz hayallerde mutluyuz
Ağlarım
Ya içerim ya uyurum.
Tabi canım tabi hemen arayışa😀
Çok önyargılısın. Yazık sana
Önyargılar ve ben😎
Evet ama karşındaki insana iftira atacak derecede yapma bunu. Hassas noktam çünkü. Ben ondan ayrıldım 3 sene çok şükür hiçte arayış içinde olmadım olmamda. İster inan ister inanma önemli değil ama karşındakini tanımadan suçlama.
Bende 3 senedir temizim pardon o zaman
3 senedir temizim derken o nasıl bir tabir kardeşim ya. 3 sene önce kirlimiydin sanki.
Doğru mantıklı yani 3 senedir yaşamımda cinsel hayatım yok boşandım onu demek istedim istemiyorum da zaten ama yazan çok oldu
Geçmiş olsun hayırlısı olsun.
Saol