Selam arkadaşlar. Biraz içimi dökeceğim, belki anlayan olur diye. Ben çirkin bir kızım, yirmili yaşlarının ortasına gelmek üzere olan, yaklaşık 1.80 boyunda tipsiz bir kızım. Fiziksel olarak da feminen değilim. Beni çok etkilemediğini iddia etsem de içimi burkan bir şeydir ki, düz göğüslüyüm. Cidden sütyen takmaya bile gerek kalmayacak şekilde avucu zor dolduran, küçücük göğüslerim var. 1.80 boya iğrenç bir kombinasyon, farkındayım. Giyim tarzım da maskülen mesela. Rahat ettiğim şekilde giyinirim, bunlar genelde müzik gruplarının bol tişörtleri ve yine aynı şekilde salaş eşofman/şort olur. Saçlarım da kısa, kıvırcık. Afacan bir erkek çocuğu gibiyim dıştan bakınca. Ama olay saç değil elbette, uzunken de aynı şeyim, kısayken de. Tomboy kategorisine giriyorum sanırım, bilemiyorum. Kendimi erkek gibi hissetmiyorum, trans değilim. Rahat olduğum şekilde var oluyorum sadece.
Maalesef konuşma/üslup olarak aslen 'hanım hanımcık' kategorisine sokulabilir biri olsam da maskülen biriyim. Bazı tavırlarım erkeksidir, mesela hiçbir şeyden kolay kolay korkmam, flörtöz veya o tarz çekici bir yanım yok. Düzüm yani. Dümdüz. Deli gibi PC oyunları oynarım, hikâyeli oyunlar baş tacımdır. Müzik zevkim agresiftir. Korku temaları ilgimi çeker, sert bir yapım var. Ve lütfen, bunlar için 'pick me' gibi bir düşünce oluşmasın kafanızda. Kendimi anlatmaya çalışıyorum sadece çünkü ben çok bunaldım artık. Erkek gibiyim. Ve daha da kötüsü bunu insanlar da söylüyor. Olduğum şekilde rahat hissetsem de iğneleyici laflar, bazen aldığım kötü bakışlar içimi burkuyor arkadaşlar. Geçenlerde 16-17 yaşlarında bir çocuk yanımdan geçerken arkadaşına 'kız mı şimdi ne bu?' dedi. Bunlar üst üste bindiğinde can yakan şeyler dostlar. Bazen elbise giymek istiyorum ama göğsüm yok, iğrenç duruyor. Güzel de değilim, zorlama duruyor bende. Olmuyor işte. Feminen olamıyorum, yakışmıyor.
İğreniyorum kendimden. İnanılmaz ölçüde.
Garip bir şekilde bana ilgi duyan ve yaklaşmaya çalışan insanlar olduğunda itinayla uzaklaştırıyorum o insanları. Çünkü biliyorum, asıl beni beğenmeyecekler. Bedenimi beğenmeyecekler. İlgi alanlarımı, tavırlarımı ve olduğum kişiyi.
Ben ne yapacağımı bilmiyorum. Değişmek imkânsız fakat buna dayanması da zor.
Okuyan olduğunu sanmıyorum fakat eğer okuduysan, teşekkür ederim dost. Kendine iyi bak.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer