Evin var mı araban var mı, işin ne, şu kadar mehir isterim sen ne vereceksin? Ne mezunusun vasfın ne? Lise mezunu evde küflenmiş, vasıfsız niye bu kadar adaletsiz
12 gü
Türkiye'deki aile kültürü bu yönde işliyor biraz da İslam'ın mehir adaletsizliği yüzünden 😎 İslam'a göre kadın erkek eşitliği yok ama devlet sistemi eşitleştiriyor iken neden mehir var misal? Kadını bir tarla arsa gibi değer biçtiren bir sistem varken hani onların gururu? Yok ki.
Lise mezunu alma o zaman? Nasıl fikir mesela? üni mezunuyum işimde gücümdeyim birçok talebim olacak çünkü gayet de aynı şartları taşıyoruz. Evim var arabam da var şu strandartlarımın altında kalan erkek bi zahmet beni bulmasın diyorum? Sen de o zaman ona göre birini bul. Ayrıca kadın sadece kendisi için mi düşünüyor çoşuk çocuk olursa demeyecek mi anne şunu niye aldın şu adamın vasfı ne ki evlendin diye xlwmflsöelfö kendinize saygınız olsun ağlamayın.
Ben düğün yapmak için borca girdiğimde çocuk nasıl yapayım mesela?
Karşılıklı konuşur anlaşırsın artık kimle neyi düşünüyorsan.
Cevap
0Cevap
Haklısın ama erkekler de böyle ciddiyim
Kriterleri yüksek erkeklerde çalışan memur istiyor mesela
Siz güzel olsun beli ince olsun bakire olsun vs diyorsunuz biz cüzdan ev araba bakınca çıkarcıyız tabiki sorcaz hayırdır lan yürü
Denginiz olmayan insanlardan uzak durun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?