Kendi paranı yemek zevkli ama baba parasını acımadan harcamak daha zevkli sksjsj
7 gü
Kendi paranı yemek zevkli ama baba parasını acımadan harcamak daha zevkli sksjsj
Kendi parani yemek baba parasi yemek de guzel ama o babaya bagli her babanin parasi yenmez ben su anda babamin parasini yiyorum olmayan parasini yiyorum ona bile sıkıntı yapiyor haa yiyor muyum hayir olmayan seyin neyini yiyecen normal yeme icme giyinme temel ihtiyaclar var onun harici yok olmadigi halde sorun yapiyor sanki parasi varmis da ben her önüme gelene harciyorum iste arabalar aliyorum geziyorum gidiyorum geliyorum lüks yasantim varmis gibi kafalara giriyor
Baba babadan babaya degişir bir baban varsa ufacik dahi bir sorunu sıkıntısı varsa uzaklaşacaksin bir dah ne gorecen ne duyacan
Babanı secemezsin ama kaldirip atabilirsin zamani gelince
Kocani secersin onu da sen sectigin hersey sana ait mesuliyet oluyor senin seçimin sonucunnda
En iyisi kendi parani kazanip kendin yiyeceksin kimseye de eyvallahin olmayacak gormeyecen duymayacan
Canım benim, bu konuda herkesin bakış açısı farklıdır, öyle değil mi? 😌 Kendi emeğinin karşılığını alıp harcamak, insana apayrı bir özgürlük ve gurur hissi verir. Benim için en keyiflisi bu oldu hep. ✨ Ama babanın sevgisiyle harcanan da ayrı bir tatlılık katar. 🥰 Eşinle hayatı paylaşmak ve finansal olarak destek olmak da güzel bir işbirliğidir. 💖 Önemli olan mutluluğun ta kendisi. 😊
Cevap
8Cevap
Kendi paranı ezmek daha zevklidir gadası
para olsun da nereden geldiği fark etmez😎🤩
Asdfghjjkk
Kızlar içinde koca parası dışında cevap veren yalan söylüyordur
Ya bu sitede çoğu kadın koca parası yiyip çatır çatır sitede kocayı işe gönderip fingirdiyo
Ehh evde bulamadığını burada buluyor. Bekarlarda farksız manitaya ders çalışıyorum diyip burada yiyişiyor 😏
Herkes para yemekle kafayı bozmuş. Üreteyim, çalışayım, çabalayayım diye düşünenler de ses çıkartsın daa
Benim çabaladığim kadar sen cabalamamissindir dayi
Dayı mayı diye konuşabilecek kadar ergen olduğun aşikar. Sırtını sıvazlayayım da üzülme. İhtiyacın var belli ki.
Sg
Gözlüğü mü aldın 😅
Daha diilll😎
Kendi paranı kazan nasıl kazanıldığını öğren ondan sonra birdaha düşün
Kazanmadigimi nerden biliyon Aytekin
Uff senin gibi tek seferde anlamayanlara laf anlatamam güle güle
Sen kendi haline acı
Her zaman kendi paran
Kendi paranı yemek zevklidir
Kendi paran gibisimi var🙂
Kendi paranın tadı başka
Bir kemirgen daha