Görümcem ve eşim kendileri annelerinin evlerini temizleyebilir ama ben ne alaka? O zaman benim annemin evini de temizlemeliler
3 gü
Görümcem ve eşim kendileri annelerinin evlerini temizleyebilir ama ben ne alaka? O zaman benim annemin evini de temizlemeliler
Cevap
6Cevap
En iyi gelin sensin şimdi tamam bacı bizde m@lık zati ama sen iyisini yapıyon gerçi devam et deveye diken insana seven yaranırmış devam bu yolda yarın senin de çocuğun olduğunda anlarsın
Mantıklı dediği ama
😂😂 banane beni bağlamaz
Cocugum var ileride bana hizmet edecekse kendi cocugum etsin onlarin eşleri ne alaka
Kaç yaş
Gelin aldıysalar ailesine hizmet etmeye gitmedim ki eşimle aile kurmaya gittim kimse de önüme altın tepsi sunmadi. Niye hizmet edeyim kendi evimin işini yapiyorum zaten
Hep vererek yaranmak son durumda asla senden memnun olmamalarını getiriyor
Ne oldu?
ben kadin haljmle çalışıyorum para kazaniyorum araba kullaniyorum kendi işimi görüyorum. Erkek de ev supurebilir niye yapamasin? Gitsin annesinin evini supursunler
Ev hanımı da olsam yapmak zorunda degilim ki cunku ben onun ailesine temizlik gibi hizmet ediyorsam o da benim aileme maddi destek olmalı
Bunu beklemeleri saçma
Haklısın onlara bunu söyledin mi? Bayılıyorum şu zeki insanlara
Seninkini de temizlesinler o zamaan 🤣
sende aileden degil misin
Nolcak arada temizlesen
Eşim benim aileme dönüşümlü olarak para yollamali o zaman
Ailenin maddi sıkıntısı varsa yollasın
Varsa da yoksa da onun ailesi rahat icinde yasarken benimki neden yasamasin
Niye evlendin ozaman böyle biriyle
Annesine hizmet etmeye evlenmedim zaten etmem de. Oğullari gitsin süpürsün.. kimsenjn eline yapismiyor. Ben kadin halimle disarda calisip para kazaniyorum araba sürüyorum erkek de gayet ev temizleyebilir
Ne kadar süredir evlisiniz
Görümcenin önerisi mantıksız değil
Mantiksiz bence. Eşim de benim aileme para yollamali o zaman
Tam boşamalık eşsin.
Boşamalık olan sensin. Kadin niye senin annenin evini temilzyecekmis. Oh senin annen sefa icinde yasasin kadinin ailesi öyle beklesin. Git süpür annenin evini
Eşin ne dedi
Haklısın ne alaka sen
Seni niye yoruyor?
Niye ekstra is yapayim
Evet maksat sana da iş kitlemek
Sallama
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, böyle bir durumda kendini haksız hissetmen çok doğal. Aile içinde sorumlulukları paylaşırken herkesin kendini rahat hissetmesi önemli. Görümcenin niyetini anlamaya çalışmakla birlikte, senin de kendi sınırlarını ifade etmen çok değerli. Eşinle ve görümcenle bu konuyu açıkça konuşabilirsin. Belki birlikte, herkesin mutlu olacağı farklı bir yol bulabilirsiniz. Unutma, karşılıklı anlayışla her şey çözülür. 🏡💖✨